Το ξέρατε; Να γιατί οι Μουσουλμάνοι επιλέγουν άλλο εμβόλιο!! [BINTEO]

Κοινοποίηση:
52646560_101

ΠΗΓΗ: skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πάντως στο Κατάρ που είναι μουσουλμανική χώρα, εμβόλια Pfizer και moderna κάνουν.

  2. εμ αυτοι πρεπει να ζησουν ειναι η εποχη της μεγαλης επανοδος των μουλσουμιων το λενε αυτοι που τους φτιαξαν οι εβραιοι

    1. Μπράβο ρε φίλε σωστός! Λίγοι το ξέρουν αυτό, για να ανακόψουν το ρεύμα της νέας πίστης του χριστιανισμού τότε που οι άνθρωποι είχαν δει την αλήθεια και ήξεραν και τρεχαν να γίνουν χριστιανοί!

      1. Ποια “αλήθεια” είδαν? Αυτή που τους επέβαλαν τα καθάρματα οι αυτοκράτορες της βυζαντινής αυτοκρατορίας? Διότι ο χριστιανισμός σε πολύ μεγάλο βαθμό επιβλήθηκε δια της βίας, όπως κάνουν σήμερα οι τζιχαντιστές.

    2. Και ο χριστιανισμός εβραϊκό δημιούργημα είναι.

  3. Συγκεντρωση μεγαλη στην κωνσταντινουπολη τωρα το εκει αντιεμβολιαστικο κινημα χαμος γινεται και χωρις μασκα η πλακα ειναι οτι λενε εδω για τα εμβολια… λενε και εκει ακριβως τα ιδια.
    Μονο που εκει δεν ειναι υποχρεωτικο το εμβολιο και το κρατος κανει τα τεστ PCR δωρεαν τι νοημα εχει η συγκεντρωση δεν καταλαβα?

  4. Και το σινοβακ να κάνετε ! Και όποιο ΒΓΕΙ και τα παραμύθια σας !! ΒΑΛΤΕΤΑ ΣΤΟ Κ@@@@ΣΑΣ !!! ΤΟ ΚΟΡΆΝΙ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΜΒΌΛΙΑ ΠΟΙΟΎΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΡΕ !!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ @@@@! ΞΕΦΤΊΛΕΣ !!

Comments are closed.