Το νοσηρό Δόγμα του KISSINGER για Έλληνες και Ελλάδα

Κοινοποίηση:
kissinger

Το δόγμα του HENRY KISSINGER για τους Έλληνες και οι δυσμενείς επιπτώσεις στην ορθόδοξη ελληνική οικογένεια, ελληνική γλώσσα και εθνική κυριαρχία.

Το δόγμα αυτό κοινοποιήθηκε σε μια ομάδα επιχειρηματιών το 1974:

“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κάποιος τους τιθασεύει. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτιστικές ρίζες τους. Ίσως, τότε, μπορέσουμε να τους αναγκάσουμε να συμμορφωθούν. Εννοώ, βέβαια, να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους και τα ιστορικά τους αποθέματα έτσι ώστε να εξουδετερώσουμε την ικανότητά τους να αναπτυχθούν, να διακριθούν ή να επικρατήσουν. Με αυτόν τον τρόπο να τους απομακρύνουμε ως εμπόδιο στα ζωτικά στρατηγικά μας σχέδια για τα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή”.

Το υποχθόνιο αμερικάνικο σχέδιο για την Ελλάδα και τους Έλληνες υπό τη μορφή δόγματος Kissinger ήδη υλοποιείται βαθμιαίως από την Ελληνική βουλή επί μια σειρά ετών από το ’74 και μετέπειτα μέχρι σήμερα.

Οι επικίνδυνοι και αδίστακτοι εκτελεστές του σχεδίου αυτού δεν είναι άλλοι εκτός από τον νυν πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όλων των προηγούμενων πρωθυπουργών της χώρας που άσκησαν εξουσία κατά διαστήματα στο παρελθόν.

Όλοι οι προαναφερθέντες και μηδενός εξαιρουμένου υπεράσπισαν , υποστήριξαν και προώθησαν νομοσχέδια που στόχευαν στη μεταβολή της δομής της Ελληνικής οικογένειας, στην αλλοίωση της Ελληνικής γλώσσας , στη παραποίηση του αμιγώς Ελληνικού πληθυσμού και στην υπονόμευση της Εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας.

Οι δε ανθελληνικές και προδοτικές ενέργειές τους τεκμηριώνονται από τα ακόλουθα παραδείγματα:

Α) παραδοχή εκ μέρους τους μιας ανυπόστατης ύπαρξης γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο

Β) παραχώρηση Ελληνικής ονομασίας (Βόρεια Μακεδονία – North Macedonia) σε γειτονικό κρατίδιο που στο παρελθόν αποτελούσε ένα αδιάσπαστο τμήμα της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας με το όνομα VARDARSKA.

Γ) νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών

(ένα καίριο χτύπημα στη δομή της ορθόδοξης Ελληνικής οικογένειας)

Δ) παντελής έλλειψη αποτελεσματικής αντιμετώπισης της αέναης εισροής και εγκατάστασης στη χώρα παράνομων μεταναστών αγνώστου τόπου προέλευσης και άνευ κάποιων επισήμων εγγράφων που να επιβεβαιώνουν μια πιθανή προηγούμενη εγκληματική ή μη δραστηριότητά τους.

Εν κατακλείδι, το δόγμα του Kissinger υλοποιείται επιτυχώς με μαθηματική ακρίβεια από τους εκάστοτε ανεύθυνους και επικίνδυνους κυβερνώντες με αποτέλεσμα το μέλλον της ελληνικής οικογένειας , θρησκείας , γλώσσας και εθνικής κυριαρχίας να διαγράφεται , δυστυχώς, αβέβαιο, ζοφερό και δυσοίωνο.

* Ο Henry Kissinger υπήρξε υπουργός εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών (US Secretary of State) κατά την περίοδο 1973-1977.

Χρήστος Τουρνάς (Εκπαιδευτικός – Μαθηματικός)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτή την στιγμή υπηρετούν κανονικοτατα ως ΕΠΟΠ Αλβανοί και αλβανίδες στις ελληνικές Ε.Δ.
    Το φίδι μες τον κόρφο μας.
    Τι να λέμε τώρα;

Leave a Response