Το νεούδι Δ. Βερύκιος προειδοποιεί τους ηλικιωμένους: “Άκλαυτοι θα πάνε! Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

“Στήνονται στην ουρά, παίρνουν την καρτέλα και μπαίνουν μέσα στο σούπερ μάρκετ και μπλοκάρουν το σύστημα γιατί σουλατσάρουν μέσα στο σούπερ μάρκετ, δεν ψωνίζουν τίποτα ή παίρνουν ένα ματσάκι άνιθο”.

Έκκληση στους ηλικιωμένους να μείνουν σπίτι λόγω κορονοϊού έκανε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής. Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν συνεχίσουν να κυκλοφορούν έξω σαν να μη συμβαίνει τίποτα “άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι”.

“Εάν αυτό το Σαββατοκύριακο δεν κάτσουμε φρόνιμα και κυρίως τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι, τη Δευτέρα θα αναγκαστεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στα σούπερ μάρκετ που τα έχουν μετατρέψει οι ηλικιωμένοι σε λούνα παρκ, σε ΚΑΠΗ, πρέπει να σταματήσει. Στήνονται στην ουρά, παίρνουν την καρτέλα και μπαίνουν μέσα στο σούπερ μάρκετ και μπλοκάρουν το σύστημα γιατί σουλατσάρουν μέσα στο σούπερ μάρκετ, δεν ψωνίζουν τίποτα ή παίρνουν ένα ματσάκι άνιθο. Αυτό πρέπει να

Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Τους το είπε χθες με τον πιο δραματικό τρόπο. Στην Ιταλία τα στρατιωτικά καμιόνια μεταφέρουν φέρετρα. Τι άλλο να τους πει; Κι αν πεθάνουν, άκλαυτοι θα πάνε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, γιατί κανείς δεν θα τους συνοδέψει στην κηδεία. Πλέον, οι κηδείες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Άκλαυτοι θα πάνε!”, είπε ο Δήμος Βερύκιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Περνιεσαι για νεαρος Βερικιε;
    Ραμολιμεντο ε ραμολιμεντο…
    Αϊ σιχτιρ κωλογλυφτη…

  2. Όχι ακριβώς έτσι αλλά περίπου.Μαλλον πολύ χειρότερα.
    Πόσα δισεκατομμύρια ηλίθιοι υπάρχουν άραγε;κρίμα 2500 χρόνια μετά Σωκράτη οι κοινωνίες να πηγαίνουν τόσο πισω όσο ποτέ.. Συμπέρασμα: η ελπίδα και ο φόβος είναι ικανά για τον όλεθρο, φιλάκια (με την καλή έννοια)που λέει και ο τρανός Ηλίας..

  3. Καλημέρα Στέφανε,

    Μπορεί να ΜΗΝ Ανήκει στις Ευπαθείς Ομάδες ο Βερύκιος, αν ΔΕΝ Κάνω Λάθος Είναι Γεννημένος το 1962, Αλλά Όπως Βγαίνει και Μιλά με Αυτόν τον Τρόπο, Χάνει και το Δίκιο του.

    Λίγο Σεβασμός ΔΕΝ θα Έβλαπτε, Διότι Παρατηρούμε μία Απίστευτη Τρομολαγνεία ( και Αναφέρομαι στα Κανάλια, ΑΝΤ1, ALPHA, STAR, SKAI, MEGA, OPEN ) Αναφορικά με τον Κορονοιό.

    Σίγουρα Είναι μία Πολύ Δύσκολη Κατάστααση, Κανείς ΔΕΝ Αμφιβάλλει για Αυτό, Όμως ΔΕΝ Χρειάζεται Πανικός. Αυτό που Χρειάζεται Είναι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, που Αποδεδειγμένα Χάνουν τη Ζωή τους από τον Κορονοιό. Διότι Όταν Κάποιος Είναι Άνω των 70 Ετών, για παράδειγμα, Άκόμη και εάν ΔΕΝ Αντιμετωπίζει Καρδιοαναπνευστικά Προβλήματα ( που Είναι η Κύρια Αιτία για την Οποία Καταλήγουν οι Ηλικιωμένοι που Εισάγονται στα Νοσοκομεία Αυτήν την Περίοδο Λόγω του Ιού Αυτού ) ή Άλλα Σοβαρά Προβλήματα Υγείας, Όλο και Κάποιο Προβληματάκι θα Έχει, Λόγω της Ηλικίας και Συνεπώς Πρέπει να Προστατευθούν.

    Κατά την Άποψή μου, και Διορθώστε με, εάν Κάνω Λάθος, θα Μπορούσε να Πει το Ίδιο Πράγμα, Δηλαδή ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, με Άλλα Λόγια, που να ΜΗΝ Προκαλούν τον ΠΑΝΙΚΟ και τον ΤΡΟΜΟ. Έτσι Όπως Χειρίζονται τα Κανάλια το Θέμα ( και με Αυτήν την Ηλίθια Μουσική Υπόκρουση για να Προκαλέσουν τον Πανικό και τον Φόβο ), Περισσότερο Κακό Κάνουν, παρά Καλό στο Κοινωνικό Σύνολο.

    Διαβάσζουμε και Αυτό που Παρατηρείται, για παράδειγμα, στα Σούπερ Μάρκετ. Διαβάσαμε Προχθές σε Κάποια Sites, για Περιπτώσεις Όπως, Πήγε Κάποιος σε Σούπερ Μάρκετ και Γέμισε το Αυτοκίνητο με 15 Συσκευασίες Χαρτί Υγείας, Όπου η Μία Συσκευασία Περιέχει 10 Ρολά Χαρτί Υγείας, ή Πηγαίνει ο Κόσμος και Αγοράζει Υπερβολικές Ποσοτητες Αντισηπτικών, Χωρίς να Υπολογίζουν Όλοι Αυτοί οι Ασυνείδητοι, για να ΜΗΝ Χρησιμοποιήσω, μία Βαρύτερη Έκφραση, και τον Υπόλοιπο Κόσμο που θα Θέλει να Αγοράσει Αντισηπτικό. Και το Αποτέλεσμα Είναι να Μπει Πλαφόν στην Αγορά Αντισηπτικών και Πολύ Καλά Έκανε η Κυβέρνηση.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  4. μας κουναει το χερι το τσιρακι του συστημστος,,,προ πολλου το εχουν σχεδιασει να απαγορευτει πληρως η κυκλοφορια..τι νομιζετε μαθαινε τοσα χρονια ο κουλης στις λεσχες που μπαινοβγαινε…με το ζορι δειχνουν τα τσοντοκαναλα καμια γιαγια και παππου που βγαινουν απο τα σπιτια τους με το ζορι ‘αφηνουν’ κανα ηλικιωμενο χτυπημενο απο τον μουφα ιο να πεθανει (προφανως σε συνδυασμό με αλλα αιτια) ωστε να εχουν πατημα και να ανακοινωσουν την απολυτη δικτατορια….και η χουντα της ΝΤΠ συνεχιζεται….

Comments are closed.