Το ναζιστικό τάγμα Αζόφ στέλνει απειλητικό μήνυμα στον Τσετσένο Καντίροφ

Κοινοποίηση:
kadyrov

Τον ηγέτη της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ότι κινδυνεύει η ζωή του εφόσον ισχύει η είδηση ότι είναι στην Ουκρανία, και μάλιστα κοντά στο Κίεβο, προειδοποίησε ο επικεφαλής της ναζιστικής οργάνωσης «Τάγμα Αζόφ», Αντρέι Μπιλιέτσκι.

Νωρίτερα ο Καντίροφ δημοσίευσε βίντεο στο Telegram με τον ίδιο να φορά στρατιωτική στολή και να μελετά σχέδια γύρω από ένα τραπέζι με στρατιώτες. Σε μήνυμά του, είπε ότι το βίντεο τραβήχτηκε στο Γκοστομέλ, ένα αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο, αναφέρει το Agence France-Presse.

«Τις προάλλες βρισκόμασταν περίπου 20 χιλιόμετρα από εσάς τους Ναζί του Κιέβου και τώρα είμαστε ακόμα πιο κοντά», φέρεται να έγραψε ο Καντίροφ καθώς κάλεσε τις ουκρανικές δυνάμεις να παραδοθούν «αλλιώς θα τελειώσετε».

«Για άλλη μια φορά, προτρέπω όσους βρίσκονται στη Μαριούπολη να παραδοθούν επειγόντως, διαφορετικά θα είναι πολύ αργά το βράδυ. Θα σας παρέχουμε ασφάλεια. Υπάρχουν 5.000 από τους καλύτερους Τσετσένους μαχητές μας γύρω και μέσα στη Μαριούπολη. Κάνε τουλάχιστον μια φορά το αντρίκιο βήμα για χάρη των πολιτών και της πόλης. Για άλλη μια φορά λέω: το βράδυ θα είναι αργά!» αναφέρει σε ένα άλλο βίντεο το Τσετσένος επικεφαλής.

Ο Μπιλιέτσκι, από την πλευρά του, είπε ότι εάν ο Τσετσένος ηγέτης βρίσκεται στην περιοχή του Κιέβου «θα είναι δυνατό να τον πυροβολήσουν και να σκοτώσουν». «Αυτό θα είναι ένα αξέχαστο καλωσόρισμα για εσένα, Δον», έγραψε ο Μπιλέτσκι σε tweet του, αναφερόμενος στο παρατσούκλι του Καντίροφ που μιμείται τον τίτλο των ηγετών της ιταλικής μαφίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Παρέα στο ίδιο βαγόνι με την Μποφίλιου, να σας τραγουδάει κιόλας. Πάρτε και ρούχα ζεστά, θα σας χρειαστούν εκεί που θα πάτε.
    Ζήτω το τάγμα Αζοφ.

  2. ΟΙ ΧΑΖΟΦ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΩΠΟΦ

  3. Μην βρίζεστε εδώ μέσα.Αφού όλοι στο ίδιο επιτελείο ανήκετε.Αυτό τού καναπέ.

  4. ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ….ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ?…ΕΡΩΤΗΣΗ

  5. Εσενα θα σε παρουν στο ταγμα ΒΛΑΚΩΦ ,που αποτελειτε απο χρησιμους ηλιθιους οπως εσυ που υποστηριζεις τους Ναζιστες του ταγματος ΑΖΩΦ.

  6. Μιλαμε για μαχη γιγαντων-ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος με τα καθυστερημενα τσιρακια που τους ακολουθουν

  7. Θα του κλάσουν τα τρία δύο. Προχώρα Καντίρωφ και αποκέφαλισε όλα τα νεοναζιστικά Νατοικά καθίκια του Τάγματος Αζώφ! ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ!

  8. Δόξα και τιμή στους αγωνιστές του Αζοφ που περήφανα κυματίζουν τα λάβαρα που ήταν η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.
    Κανένα έλεος στα μουσουλμανικά βρωμοσκυλα.
    Μας έδειξαν το ποιών τους οι Ρώσοι, εδώ άφησαν ξεβρακωτους τους ομοθρησκους Χριστιανούς Αρμένιους, τί να λέμε τώρα.

    1. Ποιά λάβαρα ρε βλ@μμένε κυματίζουν; αυτά της σβάστιγκας δίπλα με αυτήν της σημαίας του ΝΑΤΟ! Καθίκια του Αζώφ θα γίνει ο τάφος σας στη Μαριούπολη! Δεν θα ξέρετε από θα φύγετε σαν τα ποντίκια θα τρέχετε! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΖΩΦ! ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!

    2. Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά δε θα υποστηρίξω και το ναζιστικό τάγμα του Αζόφ. Οι ναζιστές πρέπει να απομονωθούν από το κοινωνικό σύνολο.

  9. μονος του ο Καντίροφ θα σας παρει τα κεφαλια γι αυτο τον βαζει ο Ρωσος για μ@λακα τον περασατε? σας γλενταει αν ηθελε να τελειωσει γρηγορα ολη η βρωμοουκρανια τωρα γηπεδο θα ηταν

    1. Ο Πουτιν μονο χαζος δεν ειναι…στελνει τους χρησιμους ηλιθιους ισλαμοπιθηκους στην κρεατομηχανη!!Αλλωστε για αναλωσιμους τους εχει τους ισλαμοφασιστες!!

  10. Στηριζουμε Ρωσια αλλα το ταγμα Αζοφ εδω εχει δικιο!!Τσακιστε τα εγκληματκα ισλαμοπιθηκια και τον πιθηκομουρη καντιροφ!!

    1. Α!! Ρε νεοναζί μόνο λόγια. Πανε ρε ταγματασφαλίτη του 2022 αν τολμάς πήγαινε να συμπαρασταθείς
      και συ υπέρ των φασιστών. Άντε κουράδα πού σε τρώνε οι σκατομυγες……… υπάρχεις μόνο και μόνο για να κανεις τα κόκαλα των προγόνων σού να τρίζουν…………
      ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑ……

      1. Ειπε ο νεοελληνας ισλαμολαθρολαγνος ραγιας

Comments are closed.