Το μόνο σπίτι που έμεινε ανέγγιχτο σε Βαρυμπόμπη, Αφίδνες, Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι του Σκρέκα! Διαψεύδει ο υπουργός – Γιατί η είδηση “κατέβηκε” κακήν κακώς από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ;

Κοινοποίηση:
Screenshot_2-7

Είναι το σπιτι του υπουργού περιβάλλοντος Κώστα Σκρεκα.

Η εικόνα επαιξε για λίγη ωρα στα ειδησεογραφικα και κατεβηκε απευθείας… Για ποιο λόγο; Τι εντολή έπεσε; Πάντως ο υπουργός λίγο αργότερα με δήλωση διέψευσε ότι αυτό που βλέπετε στην φωτό είναι το σπίτι του αφού λέει ότι ο ίδιος κατοικεί στην Αθήνα.

Screenshot_2-7

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κάντε ένα ρεπορτάζ στη γειτονιά για να μάθετε ακριβώς σε ποιόν ανήκει και γιατί επιλεκτικά πήγε η πυροσβεστική. Γιατί αυτός έχει προνόμια έναντι των υπολοίπων;;;;;;;;;;;; Αλήτες καθάρματα με λεφτά μαύρα μιζωμένα.

  2. Ναι ρε χεσμένους μας έχουν όλοι τους τι νομίζατε ότι είναι ο καπετάνιος του Τιτανικού που έμεινε ως το τέλος μέσα και βυθίστηκε με το πλοίο? Οι προδότες και σκατάνθρωποι μόνο το τομάρι τους κοιτάνε να σώσουν

  3. Συγνωμη δηλαδη, ειστε και μορφωμενοι, αλλά ρωταω τις γυναικες εφοριακους.
    Εχετε καθαρισει ποτέ σας σπιτι? Πάνω απο 120 τ.μ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ._ Πανω απο 500 τ.μ το οικοπεδο ΘΕΛΕΙΣ ΚΗΠΟΥΡΟ._ Εδω, μεχρι και η μουρ.. επαιρνε.. Εδω επαιρνε καθαριστρια η ευγ..! Αν ειναι δυνατον! Αδηλωτα καλε! Τι τους φερανε τοτε τοσος αλβανογυφτους απ ολο τον κοσμο?
    Θα καθονται αυτες οι κομπλεξικες ολη την μερα να κανουν λατζα, να βαζουν μπουγαδα και να καθαριζουν παραθυρα? Ειστε τρελοι? Και το κουν καν με τις φιλες; τα τσαγια.., οι “φιλανθρωπικες” εκδηλωσεις..; τα θεατρα…; Α, πα πα δεν ειναι αυτεα για τετοια..
    Αυτες ειναι.. πια ανωτατου πεδιου,
    ειναι συζυγοι κάποιων σπουδαιων..
    Ειναι οι.. αδήλωτες πόρνες!

  4. σκρεκα, ξερεις τι λενε για τις πισινες..
    πως ειναι σαν τις ερωμένες
    Ο χρόνος που περνάς μέσα δεν καλύπτει τα χρηματα που δαπανεις για να τις συντηρεις.

  5. Το οτι κατοικει στην Αθήνα κατα την δήλωση του, δεν σημαινει πως δεν του ανηκει …

  6. εκει κοντα εχει βιλα και το αλλο λαμογιο ο πετσας που μοιραζε τα χρηματα των ελληνων φορολογουμενων στα βοθροκαναλα

Comments are closed.