Το μυστικό που θα κάνει το τοστ σου ακόμη πιο απολαυστικό

Κοινοποίηση:
1

Τι ξεχωρίζει ένα καλό τοστ από ένα εξαιρετικό; Η λεπτομέρεια! Παρακάτω θα σάς αποκαλύψουμε τον τρόπο να κάνετε το τοστάκι σας έξτρα απολαυστικό μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μίγμα από 2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο και 2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή απλά χρησιμοποίησε το τυρί της αρεσκείας σου. Άπλωσε το μίγμα σε δύο φέτες του τοστ και στη συνέχεια πρόσθεσε στη μέση τα υλικά που βάζεις συνήθως, όπως τυρί και γαλοπούλα

Στη συνέχεια ψήσ’ το στο τηγάνι (αυτή είναι η δική μας αγαπημένη μέθοδος, καθώς το τηγάνι καθαρίζεται πιο εύκολα μετά) ή στην τοστιέρα, βάζοντας την πλευρά του ψωμιού που έχει το βούτυρο απ’ έξω. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις στα χέρια σου το πιο νόστιμο και τραγανό τυρένιο τοστάκι! Καλή όρεξη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. …..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΙ, ΚΑΙ ΔΥΣΜΟ, ΜΕΤΑ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΠΤΗ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΤΟ, ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ,KΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΑΛΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.

  2. ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ, ΤΟ 2018 ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΗΜΟΥΝ 182 ΚΙΛΑ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 68 ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΤΡΩΦΗ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΝΤΙΚΑ, ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΕΙΣΑ ΕΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΣΤ, ΥΛΙΚΑ 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, ΛΙΓΟ ΚΡΕΜΥΔΙ, ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΟ, ΚΑΙ 4 ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ…..

  3. εχθες δεν ειχα τυρι κιτρινο….ελιωσα βουτυρο γαλακτος με φετα και αλειψα τα ψωμια …εβαλα μια αλλαντικο κ το εψησα….στο τελος εβαλα μεσα μια ροδελα ντοματα…..ηταν νοστιμοτατο και καλυτερο γιατι η φετα ειναι ανωτερη σε σχεση με τα κιτρινα τυρια….

Comments are closed.