Το μοιρολόϊ των ΟΥΚάδων – Το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ και η «υπόσχεση» για την Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Έτσι αποχαιρετούν οι Έλληνες τους νεκρούς τους!

Μόνο σε αυτούς γονατίζουν και αν τους δοθεί η πολιτική εντολή, τότε θα δώσουν στον όποιο εχθρό το μάθημα που καιρό τώρα έπρεπε να πάρει.

Δείτε ΟΥΚάδες NA μοιρολογούν συνάδελφό τους που έχασε την ζωή του, κάνοντας αναφορά-υπόσχεση για την Αγιά Σοφιά, την οποία οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν τζαμί.

Οι βάτραχοι τραγουδούν με συγκίνηση πάνω από το μνήμα του, το 2019, το «Ένα παλικάρι είκοσι χρονών και στο τέλος φωνάζουν γνωστό οϋκάδικο σύνθημα.

Ο αδικοχαμένος βατραχάνθρωπος ονομαζόταν Μηνάς Καμαράτος και καταγόταν από τις Πύλες Καρπάθου.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών βρίσκεται στον δρόμο για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών όπου υπηρετούσε.  Όμως δεν έμελλε να ξανααναλάβει υπηρεσία καθώς στην Λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, του είχε στήσει ενέδρα ο «χάρος».

Η τότε ανακοίνωση του Π.Ν. λιτή αλλά εύγλωττη για την τραγωδία:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.
Ο υπαξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

    1. ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟ#ΣΤΡ@ΚΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΥΑΙ ΠΟ#ΤΣΕΣ ΟΥΚΑΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙ@ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛ@. ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ. ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΥΡΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ” ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ LAPTOP. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ” @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΣΟΥ” ΧΕ ΔΕΣΕΙ Τ” @ΡΧΙΔΙ@ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

  1. Ρε Έλληνα το 2020 που Αμερική /Ρωσία /Κίνα Γαλλία κτλ μειώνουν το ανθρώπινο δυναμικό του πολεμικού Ναυτικού εκπαιδευοντας δελφίνια και φώκιες πολεμιστές εσύ ζεις ακόμα στα ΟΥΚ;500 χρόνια πίσω θα είσαι μια ζωή Έλληνα.

    1. ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΥΚ. Η ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ NAVY SEALS, Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ. ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΚΙΕΣ ΟΝΤΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΩΣ ΒΟΗΘΟΙ ΤΩΝ ΟΥΚ. ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ Κ-9. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΥΚ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.

  2. Πολεμιστές της πλακας.
    οταν τους ζητήθηκε να πολεμήσουν, αρνηθηκαν γιατί δεν ειχαν μπαταρίες..
    Παράσιτα , χρυσοπληρωμενα..
    Παραμυθαδες. ψευτες, Χωρις καμια πολεμικη εμπηρια…

    1. ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ RESPECT ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ Τ” @ΡΧΙΔΙ@ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΣΚ@ΤΟΜΠΙΝΕ. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙΟΜ@Λ@Κ@.

    2. Αν ήξερες, αν τους είχες δει, δεν θα φλυαρούσες. ΟΥΚ δεν είναι τα βιντεάκια που βλέπεις στο youtube για το κοινό, ούτε οι πολιτικές ψευτιές για μπαταρίες Ορκίζονται όμως οι στρατιωτικοί: να υπακούουν στους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους. Υπακούουν λοιπόν στους μαλ@κες που ψηφίζεις. Πρόσεχε λοιπόν την άλλη φορά τι ψηφίζεις. Όσο για την εκπαίδευση και τον ζήλο τους, ούτε μια τρίχα από τά …. Έπρεπε να σε είχα επί Θεοφανίδη το 1992 και να είχε και τα κέφια του, να σε πήγαινε καβάλα στο Μούλκι σαν σαμπρέλα να δεις γλέντια. Δεν τους βλέπεις, ίσα που προλαβαίνεις να νιώσεις ένα αεράκι δίπλα σου κι έχεις πεθάνει. Είναι σαν αερικά. Υπακούουν όμως στους νόμους του κράτους. Γιατί αν δεν υπακούσουν και λειτουργήσουν αυτόβουλα, θα πείτε πως έκαναν απριλιανή δικτατορία και έσυραν το έθνος σε πόλεμο. Οπότε, τι τα θες τα πολλά; Έτσι κι αλλιώς σου τη δίνουν, όλα τους στραβά θα τα βλέπεις πάντα.

    3. Είπε ο γύφτος για τους Έλληνες πολεμιστές που θα χύσουν πρώτοι το αίμα τους.

  3. ΚΛΑΕΙ Η ΨΥΧΉ….
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΈΛΛΗΝΕΣ.

  4. ΚΛΑΙΕΙ Η ΨΥΧΗ ….ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..ΕΛΛΗΝΕΣ.
    .
    ..

  5. Επεσε υπέρ πατρίδος.Αιώνια η μνήμη σου παληκάρι.
    Γιάννης Λάκων

    1. (( Επεσε υπέρ πατρίδος )))

      πας καλα??? κοψε τα χαπια.

      απο τροχαιο πηγε.. τι δουλεια εχει η πατριδα??

      1. Χρυσοβαλάντω μου καλεεέ, μην συγχίζεσε κοριτσάρα μου.

  6. Ανατριχιασα,με πηγές 10ετιες πίσω στη στρατιωτική θητεία, είχα βρεθεί και εγώ σε κηδεία όμως πεζικαριου,από τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Comments are closed.