Το μισό Πακιστάν, Αφγάνια και λίγοι Έλληνες μαζεμένοι στο Σύνταγμα για το κ@λόδεντρο του Ντορογιού

Κοινοποίηση:
111

Συνωστισμός παρατηρήθηκε για άλλη μια μέρα στην πλατεία Συντάγματος ανήμερα Χριστουγέννων, παρά το lockdown και τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.


Όπως φαίνεται οι Αθηναίοι και μπόλικοι λ@θρο…επηρεάστηκαν από τη στολισμένη για τα Χριστούγεννα Αθήνα και αποφάσισαν να στείλουν τον κωδικό «6» στο 13033 για μια σύντομη βόλτα στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Αναγκαία κρίθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία ζήτησε με μεγάφωνα από τον κόσμο να απομακρυνθεί και να μην συνωστίζεται.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες εικόνες συμβαίνουν λίγες ώρες, πριν μπει σε ισχύ η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί.

111

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ ΕΔΏ ΡΕ ΠΡΟΔΌΤΕΣ? ??
    ΑΦΉΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΎΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ??….ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑΑΑ!!!

  2. Αποχριστιανοποίηση και μουσουλμανοποίηση αλλοιώνουν την εθνολογική σύνθεση της Ελλάδας

  3. Το λεσι της Ντορας πρέπει να νοιωθει πολυ υπερήφανος που τσαλακώνει δημόσιο χρημα

  4. ΡΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ….ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΟΦΟΥΚΑΡΑ. ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ? ΑΧΡΗΣΤΑ!!!!!!!!

  5. Εβλεπα σε ζωντανη συνδεση στο σκαι το δημοσιογραφο που εκανε ρεπορταζ στο συνταγμα κ μιλαγε για συνοστισμο κ ηταν τιγκα στα λαθροπιθηκια κ κουβεντα το μονο που ελεγε ητα οτι οι Ελληνες δεν τηρουν τα μετρα κ οι αστυνομια κουβεντα

Comments are closed.