Το μικρό κορίτσι του Χόλιγουντ έγινε ένα σύγχρονο sex symbol!

Κοινοποίηση:
Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-17

Μπορεί να ασχολείται με το τραγούδι, μπορεί να χορεύει και να εμφανίζεται σε φιλανθρωπικά γκαλά, αλλά στο δικό μας το μυαλό η Hailee Steinfeld είναι η πιτσιρικά που γνωρίσαμε στο True Grit στο πλευρό των Matt Damon και Jeff Bridges.

Όμως αυτά έχουν περάσει. Η Hailee έχει πλέον μεγαλώσει, έχει ομορφύνει, είναι μία από τις ωραιότερες και πιο ταλαντούχες γυναίκες της γενιάς της και φυσικά φωτογραφίζεται. Η τελευταία της, έχει να κάνει με συνεργασία για γνωστή φίρμα μπικίνι και ολόσωμων μαγιό, που δείχνει ότι έκρινε πολύ σωστά για να την πραγματοποιήσει.

Και μπράβο της.

Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-2-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-3-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-1-1-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-4-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-5-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-10-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-6-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-14-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-9-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-11-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-7-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-15-scaled Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-13 Hailee-Steinfeld-Sexy-Bikini-17

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ωραίο κορίτσι… Κι όχι καραγκιόζης με πλαστικά.

Comments are closed.