Το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη για τη πορεία του Πολυτεχνείου(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Ηλίας Κασιδιάρης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δεν μας φτάνουν τα βρωμερά σιχαμερά κουμμούνια, έχουμε και τα εγκληματικά ναζιστόμουτρα να μας κάνουν υποδείξεις! ANTE PE ΣTO ΔI@OΛO ANΘEΛΛHNA ΣKYΛOMOYPH KAI EΣY KAI OI ΣAΠIOI ΠAΛIOKOYMMOYNEΣ. ANTE NA ΞEBPΩMIΣEI KAΠOTE O TOΠOΣ! Απο κάτι σκουπίδια σαν κι αυτά, πρέπει να τους αφαιρεθεί η Ελληνική υπηκοότητα! EINAI ΠPOΣBOΛH ΓIA TO EΘNOΣ MAΣ! Δυσωδία… ναζιστών και αριστερών…και άθεοι και ανθέλληνες!

  2. Θέλουμε Στέφανο Χίο στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα

  3. Εγω που δεν σε ψηφισα ποτε, σου ευχομαι καλη δυναμη. Και θυμησου οταν φτασεις στην εξουσια, να τιμησεις τον νεο Παυλο Μελα, τον ηρωα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ. Καλη λευτερια και να μην προδωσεις την Ελλαδα για τα λεφτα. Ουτε να βαλεις τη γυναικα σου στη βουλη οπως ο μιχολολιακος. Και εμεις θα πεσουμε για την Ελλαδα, αρκει να βρεθει ενας πρραγματικος ηγετης. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

  4. ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ?????

  5. Λιάκο πονάνε τα παλληκάρια? Πώς πάει στην μπουζου?

    1. Τι εγινε απλυτε; μια χαρα περναει..μαλιστα ειναι καταφερε να τελειωσει και το 4ο βιβλιο του που θα βγαλει συντομα…και μεσα απο την φυλακη σας γλενταει.

    2. Θα πονέσετε και σύντομα όλα εσείς τα πισωγλέντικα παλληκάρια της αριστεράς και της προδοσίας.
      Και εσείς και τα ταξικά σας αδέρφια θα περάσετε καλά μαζί με τους 300 του κυνοβουλίου.
      Το λάθος του προδότη Καραμάν-Αλή δεν γίνεται δεύτερη. Όσοι δεν σταθείτε προσοχή στης Καισαριανής τον τοίχο θα αναστενάξετε στα κελιά της ηδονής με Σομαλούς Πακιστανούς κ.λ.π.
      Τα καλύτερα έρχονται.-

  6. 5000 πω ρε ηλια τους χαντακωσες τοσα εκκατομμυρια εχουν λες να τους πειραξει χαχααχ μονο κρεμαλες θελουν τι να λεμε τωρα.

  7. Ηξεραν ότι ήταν μεγάλο εμπόδιο στα σχέδιά τους, άφριζαν που στις συγκεντρώσεις του κυμάτιζαν οι ελληνικές σημαίες.Γελάνε που το σχέδιό τους για την εξόντωσή μας συνεχίζεται χωρίς παρεμβάσεις αλλά …γελά καλά όμως, όποιος γελά τελευταίος.

  8. χώστα Ηλία προδότες της μασονοδεξιάς, ντροπή σε όσους τους ψήφισαν

  9. ΗΛΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ΄΄ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΧΗΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ Α Θ Ω Ο Υ Σ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ…..

  10. Ο Εχθρος δεν θα περασει ΖΗΤΩ η ΠΑΤΡΙΣ.

Comments are closed.