Το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη: Η απάντηση σε Χατζηνικολάου, Τατσόπουλο και Ακρίτα(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κασιδιάρηςς


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΕΙΛΙΑΣ ΚΑΣΕΙΔΙΑΡΕΙΣ ΡΕ ΞΑΙΦΤΙΛΑΙΣ!!!!!!1111111

  2. ΕΜΠΑΙΝΕ ΗΛΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ….
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ
    ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΤΟΥΣ…..

    1. ετσι ακριβως οπως τα λεει ο Χαραλαμπος ειναι παιδια!

      1. ΄΄ΝΑΙ΄΄, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ, ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΙΚΑ, ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΣΑΣ,
        ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ
        ΚΑΙΡΟΣ, ΧΡΗΖΕΤΕ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟ-
        ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ……

        1. Άσχημο πράγμα η έλλειψη αυτογνωσίας. Οδηγεί κάποιους σε τέτοιο βαθμό άρνησης έτσι ώστε να ‘αναγνωρίζουν’ στους άλλους χαρακτηριστικά που περιγράφουν τους ίδιους.

  3. ΔEN MAΣ ENΔIAΦEPEI TI ΛEEI ENAΣ AΛHTHΣ!!! Πάλι με το ανθελληνικό, άπιστο αυτό εγκληματικό νεοναζιστόμουτρο ασχολείστε;;; ΑΝΤΕ ΠIA ME ΔAYTH TH ΛEPA, AKOMA MIA ΣAΠIΛA THΣ EΛΛHNIKHΣ KOINΩNIAΣ… ENAΣ EΓKΛHMATIAΣ ΠATPIΔOKAΠHΛOΣ!!! Έπρεπε να του έχει αφαιρεθεί η Ελληνική υπηκοότητα του χιτλερίσκου! Άι σιχτίρ πιά!

  4. ΔEN MAΣ ENΔIAΦEPEI TI ΛEEI ENAΣ AΛHTHΣ!!!!! Πάλι με το ανθελληνικό, άπιστο αυτό εγκληματικό νεοναζιστόμουτρο ασχολείστε;;; ΑΝΤΕ ΠIA ME ΔAYTH TH ΛEPA, AKOMA MIA ΣAΠIΛA THΣ EΛΛHNIKHΣ KOINΩNIAΣ… ENAΣ EΓKΛHMATIAΣ ΠATPIΔOKAΠHΛOΣ!!! Έπρεπε να του έχει αφαιρεθεί η Ελληνική υπηκοότητα του χιτλερίσκου! Άι σιχτίρ πιά!

    1. poor petros, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ
      ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ……

      1. Για την εγκεφαλική στέρηση δυστυχώς δεν υπάρχει θεραπεία. Βρίσε όμως λίγο ακόμη κι ίσως μας πείσεις να τον ψηφίσουμε.

  5. Όλοι ψηφίζουμε Έλληνες για την πατρίδα ξυπνάτε

  6. Τον Ηλία τον είχα δει το καλοκαίρι στη Ραφήνα με μια ξανθιά γκόμενα. Τον χαιρέτησα και με αγνόησε επιδεικτικά. Αυτή η αλαζονεία του έχει δημιουργήσει προβλήματα. Θα μου πεις μεμονωμένο περιστατικό, αλλά γενικά είναι απρόσιτος και υπερόπτης και έχει ένα ύφος καρδιναλίων. Αυτό ποτέ δε βοήθησε κανέναν να ανεβει. Το ακριβώς αντίθετο.

  7. Γίγαντας ρητορικής και ορθού πατριωτικού λόγου!

  8. Θα μπείς στη Βουλή και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό.

  9. Κρατα γερα ηλια. Το φοβερο ειναι οτι ο χατζηνικολαου ασχολειται με το αν εχεις κινητο και δεν ασχολειται με το αν εχουν κινητα οι δολοφονοι και οι ναρκεμποροι στις φυλακες που εξακολουθουν να κανουν τις παρανομες δουλειες τους. Ασχολειται με εσενα η ακριτα, η αριστερη με τα 2 διαμερισματακια στο λονδινο οπως λεει. Και το παιζει αντισυστημικη αυτη που ειχε μανα βουλευτινα στο πασοκ του τσουκατου και του ακη. Ασχολουνται με εσενα και οχι με τους πακιστανους που απαιτουνε σπιτια οταν οι ελληνες τα χανουν σε πλειστηριασμους. Κρατα γερα ηλια, απλα μην μας πουλησεις οπως τα δεξια λαμογια που το παιζανε καποτε πατριωτες και τωρα, ως μελη της νεας δημοκρατιας, το βουλωνουν που η δεξια κυβερνηση λειτουργησε τζαμι και φτιαχνει χοτ σπιτ σε καθε γωνια της χωρας. Καλη δυναμη απο καποιον που δεν σε ψηφισε ποτε.

  10. Λιάκο ο γουρλομάτης σέ έριξε στά κάτεργα γιατί είσαι ό μόνος πού θά μπορούσε νά σταματήσει τίς ορδές τών λαθροπιθήκων πού μπουκάρουν ελεύθερα στήν Ελλάδα μέ τούς οποίους ο γιός τού προδότη αλλάζει τόν πληθυσμό τής χώρας μας.Κάνει τούς κάφρους Ελληνες.
    Γιάννης Λάκων

    1. Βλάκων, μόλις επιβεβαίωσες οτι δεν είσαι Ελληνας αλλά ναζιστής.

      Η ΝΑΖΙ Η ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

Comments are closed.