Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ στην Αμερική. «Ώρα για αλλαγή»

Κοινοποίηση:
1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω τον Social media εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον θάνατο του αφροαμερικανού


Η δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη και οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι πολλές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω τον Social media εξέφρασε τα συναισθήματά του και τόνισε ότι είναι ώρα για αλλαγή.

“Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως αρκετά με όλο αυτό. Είναι ώρα για αλλαγή” έγραψε χαρακτηριστικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Συμφωνώ, “είναι ώρα για αλλαγή”….

    – Είναι καιρός οι πιθηκάνθρωποι βρωμιαραίοι που στηρίζουν τα ρατσιστόμουτρα του BLM, να γυρίσουν στην πραγματική πατρίδα τους, την Αφρική – εφόσον η Αμερική όπου δήθεν “καταπιέζονται” (ενώ στην πραγματικότητα απολαμβάνουν του κόσμου τα προνόμια έναντι των Λευκών) δεν τους ικανοποιεί.

    – Επίσης είναι καιρός οι τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ακροαριστερό αναρχοφασισταριό της Αντίφα, να εξαρθρωθούν και να φυλακιστούν.

    – Είναι καιρός οι ψευτοφιλελεύθεροι Δημοκρατικοί ηγέτες που στηρίζουν, χρηματοδοτούν, γονατίζουν και προσκυνούν τις παράνομες αυτές ομάδες που λυμαίνονται την Αμερική, να μπούν φυλακή – ή ακόμα καλύτερα να θανατωθούν για εσχάτη προδοσία.

    – Είναι καιρός τα ακροαριστερά media που λειτουργούν σαν φερέφωνα / παπαγαλάκια των προδοτών ακροαριστερών Δημοκρατικών, να κλείσουν δια παντός – με πρώτα και καλύτερα τo Clown News Network (κατά κόσμον CNN), και το MSNBC, και εν συνεχεία τα ABC, CBS, και NBC. To ισχύει και για τις αριστερές φυλλάδες των NY Times, Washington Post, Chicago Tribune, κ.α.

    – Είναι καιρός να εξαρθρωθεί εκ βάθρων το σάπιο σύστημα της academia που δηλητηριάζει τα μυαλά των Λευκών παιδιών μαθαίνοντάς τα μέσω “παιδικών βιβλίων” απο μικρή ηλικία να μισούν τους εαυτούς τους επειδή “γεννιούνται ρατσιστές” και έχουν ένα (στην πραγματικότητα ανύπαρκτο) “λευκό προνόμιο”, πράγμα που συνεχίζεται μέχρι τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (τα εκεί “κολλέγια”) που μέσω άχρηστων social studies degrees, έχουν καταντήσει εργοστάσια παραγωγής ακροαριστερών ακτιβιστών, παρά πολιτών χρήσιμων στην κοινωνία.

    Ω, ναί ! Αλλαγή χρειάζεται σίγουρα, και έχουν πολλά να γίνουν.
    Ας γίνει έστω το πρώτο βήμα, με μία κλωτσιά βαθιά στον κώλο του σκατόψυχου αγνώμονα Ακενοτούμπο.

  2. Ρε καραγκιοζηδες πρεπει να ντρεπεστε ρε του πηγανε Ελληνικη σημαια και δεν την υπεγραψε απο σεβασμο ρε παπαρες ειναι σεβαστο παιδι με Ελληνικη νοοτροπια και εχει μαθει να εκτιμαει.οσοι θα ρωτησετε για μενα ειμαι χατζηκυριακιωτης με κοινη λογικη οχι λαθρολαγνος κτλ αυτος ειναι εντελος διαφορετικη περιπτωση respect στο παλικαρη και να τα χαρει τα φραγκα του,εγω δεν εχω ευρω στην τσεπη μου αλλα το σωστο σωστο!!!!

  3. ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΑΡΑΠΗ ???? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ???? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΤΡΑΒΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΑΡΑΠΗ !!!!

  4. ΑΥΤΟς Ο ΤΥΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
    ΣΕΠΟΛΙΩΤΗΣ,ΕΛΛΗΝΑΡΑς,ΝΙΓΗΡΑΣ,ΑΦΡΙΚΑΝΑς;ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙ;….

  5. megalos greek ke aftos pou vriskete apo tihi se mia hora pou ton filoxeni ke toso liga xeri gi’aftin.

Comments are closed.