Το μήνυμα αναγνώστη μας: ” Και γιατί να μην είναι το κόλπο του αιώνα αυτό το διαβολο-δηλητήριο; Παρακαλώ την προσοχή σας”

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ-10

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας

Αφορά το εμβόλιο που έρχεται να λύσει όχι το πρόβλημα του covid αλλά τα προβλήματα της παγκοσμιοποίησης …
λοιπόν
βέβαια αυτά που γράφω τώρα δεν λέω ότι είναι σωστά η δεδομένα απλά είναι μόνο μια βαθιά σκέψη που κάνω… αν κάνω λάθος δεν θα πάω φυλακή …αν όμως είναι σωστά σώζω την κοινωνία και πάω Παράδεισο …άρα μιλάω εκ του ασφαλούς …

1. Ο πλανητης έχει υπερβεί τις αντοχές του σε πληθυσμό …
2. Οι οικονομίες δεν αντέχουν να πληρώνουν συντάξεις τεράστιες σε υπερήλικες καθώς αυξάνεται το όριο ηλικίας με μαθηματική πρόοδο ….
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΗΔΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ...
Για να το πετύχουμε χωρίς εκτελεστικά αποσπάσματα βγάλαμε το δράκο στην κοινωνία … το τόσο μικρό διαβολάκο που ανέλαβε να μειώσει τους πληθυσμούς αλλά μέχρι ένα σημείο διότι δεν είναι λύση να μετατραπεί η γη σε απέραντο νεκροταφείο διότι μετά δεν θα υπάρχουν νεκροθάφτες ..
Το σχέδιο πάει πρίμα … ο πληθυσμός έχει ήδη πανικοβληθεί και είναι έτοιμος να κάνει την ένεση … να σωθεί ? ναι λένε τα κορόιδα ….
εγώ επειδή είμαι πονηρουλης λεω … όταν κάνουν το 90 % του πληθυσμού το εμβόλιο και δεν ψωφησουν τουλάχιστον οι μισοί τότε θα το κάνω κι εγώ και καθόλου δεν με νοιάζουν τι μέτρα θα μου επιβάλουν ως τιμωρία για την άρνηση μου … τους γράφω στα μαλακοτερα του σώματος μου …
Άλλωστε αν εμβολιαστούν όλοι οι γύρω μου εγώ τότε από ποιον να φοβάμαι να κολησω τι ? βλενορια ίσως … σύφιλη ίσως .. covid ? από ποιον ? από τους άρχοντες οι οποίοι γελάνε με τους ηλίθιους που τρέχουν να προλάβουν να σωθούν ? Οι άρχοντες μόνο εμβόλιο δεν θα κάνουν … αλλαξοκολιες σίγουρα …
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ?
Τι εννοώ … τώρα θα δείτε τι εννοώ εγώ ο πονηρός ….
Το εμβόλιο αυτό είναι προγραμματισμένο και έτσι κατασκευασμένο να θέτει όριο βίου… δηλαδή σε μια ηλικία Χ πριν την συνταξιοδότηση να σε στέλνει ξάπλα στο υπερπέραν να μαζεύεις βρουβες βλητα και ότι άλλο σε ευχαριστεί…. εγώ τώρα είμαι 63 ετών … κι αν είναι έτσι όπως τα υποπτεύομαι ? μ@λακας είμαι αντί να πάρω μια χιλιάδα συνταξουλα να πάω να ξαπλώσω και να βλέπω τα μαρούλια ανάποδα ?
Δεν υπογράφω ότι όλα είναι έτσι αλλά ερωτω… έρχεται ο Πρωθυπουργός να του κάνω εγώ με τα χεράκια μου αυτό το εμβόλιο σε αυτόν και στα παιδιά του ? Σας λέω ΟΧΙ δεν έρχεται … εσείς τότε γιατί πάτε να το κάνετε ?
Κάντε το λοιπόν εσείς και εμένα μην με σκέφτεστε … κάτι θα κάνω κι εγώ …
με φιλική διάθεση
ένας υποψιασμένος πολίτης απλά σκεπτόμενος ….
καλές γιορτές”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και σιγουρα ο mr μαρεβας,θα κανει εμβολιο απο αυτο που θα δοσουν σε εμας.οχι δεν θα ειναι νερο λουτρακιου.οχιιιιιιι σας λεω μην επιμενετε!!!!!!!!!!στα σοβαρα τωρα,ας αναρωτηθουμε γιατι θελουν να κλεινουμε ραντεβου ονομαστικο ενα μηνα πριν.αναρωτιεμαι????????

  2. Ωχ Χριστε μου, η λεξη FEMA σου λεει κατι; Federal Emergency Management Agency
    Τα στρατοπεδα της FEMA τα εχεις ακουσει; Για ποιους προοριζονται;
    Σημερινη δηλωση Χαρδαλια…
    8. Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας…
    Και εσυ περιμενεις να παρεις συνταξη απο ολους αυτους που εκτιναξαν το δημοσιο χρεος απο τα 120 δις το 2009 στα 380+ δις το 2020.
    Δεν εχετε καταλαβει ακομη τιποτα δυστυχως. Νατιβισμος γνωριζεις τι ειναι; Ο πρωθυπουργος σου το δηλωσε στο BBC, θα καταπολεμησω τον νατιβισμο. Ψαξτο μονος σου τι εννοησε. Και η συνταξη να εισαι σιγουρος οτι εχει τα εχεγγυα τους….

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%97-%ce%94%ce%a5%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%a4%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-me-ta-%ce%9a%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%94%ce%99%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%a7%ce%95/

  3. και το άλλο …. ας κάνουν στους “λαθρο” πρώτα και μετά από 3 χρονια βλέπουμε αν το κάνουμε και εμείς και αν

Comments are closed.