Το… μήλο κάτω από την μηλιά: Η καλλονή 16χρονη κόρη της Τάρια Μπούρα

Κοινοποίηση:
99df1541-726a-43ba-8e61-abdc2b54e05e

Η Τάρια Μπούρα μεσουράνησε ως μοντέλο τη δεκαετία του ΄90 και είχε πάρει τότε όλοι την αποκελούσαν ως «η Πάμελα Άντερσον της Ελλάδας»!

Το όμορφο μοντέλο που συνεργάστηκε με τους πιο διάσημους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, μετά το modeling βρέθηκε για χρόνια στον Πρωινό Καφέ του Ant1. H Tάρια γνωρίστηκε με τον μεγάλο μας ηθοποιό Στάθη Ψάλτη ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο λίγους μήνες!

Αργότερα η ξανθιά καλλονή γνώρισε τον επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλο. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο παιδιά μια κόρη και έναν γιο! Μετά το γάμο της η Τάρια αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το χώρο της τηλεόρασης και τη μόδας και να αφοσιωθεί στον σύζυγο και τα παιδιά της!

Ωστόσο προχθές αποδέχτηκε την πρόταση του γνωστού σχεδιαστή μόδας Αναστάσιου Τρανούλη και περπάτησε στην πασαρέλα όχι μόνη της αλλά με την πανέμορφη 16χρονη κόρη της Ραφαέλα Μητροπούλου! Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η Τάρια είναι πανέμορφη με ένα υπέροχο κορμί!

Δες φωτογραφίες μαμάς και κόρης με τα εκπληκτικά νυφικά τους!

tarianew2

tarianew1

tarianew-860x538

TARIA_MPOYRA_342019

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έχει δουλέψει πολύ το στόμα και συνεχίζει. Αν μάθει και στην κόρη της την τέχνη αυτή (αν και είναι χάρισμα), η μικρή θα διαπρέψει στα τσιμπούκια. Εκτός και αν ανακαλύψει άλλα χαρίσματα π.χ. την πίσω πόρτα. .

  2. ποια κορη καλονη και πίπες..η μάνα είναι τα πετροδόλαρα

    1. Η μάνα πάντως έχει τραβήξει κάτι πλαστικές και έχει φουσκώσει και τα χείλη. Καμιά σχέση με το ’90. Αν δεν μπορείς να γεράσεις με αξιοπρέπεια τι πας και γίνεσαι κινέζικη μπαρμπι

Comments are closed.