Το λένε στα ίσια! Τρομοκρατούν τον κόσμο με κάθε όπλο που διαθέτουν! Μόσιαλος: “Θα έχουν πρόβλημα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί”

Κοινοποίηση:
μοσιαλος

Τον κώδωνα του κινδύνου για την ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού κρούει ο καθηγητής για την Πολιτική της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, υπογραμμίζοντας την σημασία του εμβολιασμού.

Με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει πως «φαίνεται ότι τις επόμενες εβδομάδες η νέα ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού  θα επικρατήσει στη Μεγάλη Βρετανία. Αν όντως πρόκειται για στέλεχος κατά 50% πιο μολυσματικό από το κυκλοφορούν βρετανικό (Kent),  αυτό θα έχει επιπτώσεις στην επίτευξη της ανοσίας στην κοινότητα» και προσθέτει μεταξύ άλλων πως «Στην Ελλάδα όμως και σε άλλες χώρες, που δεν υπήρξε τόσο μεγάλη έκθεση στον κορωνοϊό όσο στη Βρετανία, δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε ποσοστά της τάξης του 80-85% αν δεν έχουμε καταφέρει να εμβολιάσουμε το 80% τουλάχιστον των ενηλίκων, παίρνοντας υπόψη ότι τα εμβολία δεν είναι 100% αποτελεσματικά. Στο % αυτό θα προστεθεί και το % όσων έχουν ανοσία λόγω πρότερης λοίμωξης από τον ιό, που μάλλον δεν υπερβαίνει  το 10%. Επομένως χρειάζεται προσοχή μέχρι να πετυχούμε μεγάλα ποσοστά εμβολιασμου στη χώρα μας. Το πρόβλημα δεν θα το έχει η μεγάλη πλειοψηφία των εμβολιασμένων. Θα έχουν πρόβλημα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όσοι δεν αναπτύξουν ανοσία μετά τον εμβολιασμό και τα παιδιά. ».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φαίνεται ότι τις επόμενες εβδομάδες η νέα ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού  θα επικρατήσει στη Μεγάλη Βρετανία. Αν όντως πρόκειται για στέλεχος κατά 50% πιο μολυσματικό από το κυκλοφορούν βρετανικό (Kent),  αυτό θα έχει επιπτώσεις στην επίτευξη της ανοσίας στην κοινότητα.

Στη συνημμένη εικόνα, φαίνεται πως επηρεάζεται ποσοστιαία η ανοσία της κοινότητας ανάλογα με τη μεταδοτικότητα του ιού που κυκλοφορεί.
Είναι σημαντικό να μην επικρατήσει το ινδικό στέλεχος, γιατί θα χρειαστεί να εμβολιαστούν περισσότεροι, και (συνυπολογίζοντας αυτούς που έχουν ανοσία λόγω πρότερης λοίμωξης από τον ιό) το ποσοστό που θα χρειαστεί αντιστοιχεί στο 83.3% του πληθυσμού (10/12).

Αν δεν επικρατήσει το ινδικό στέλεχος το απαραίτητο ποσοστό για την επίτευξη ανοσίας της κοινότητας θα είναι 75%.

Στην Αγγλία η επίτευξη του 83% θα είναι εφικτή γιατί ένα σημαντικό ποσοστό (περίπου το 1/3) όσων δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν αντισώματα. Το ίδιο είναι πιθανό να ισχύει επομένως και για τα παιδιά. Επίσης στις ηλικίες άνω των 70 ετών το ποσοστό των εμβολιασθέντων υπερβαίνει το 90%.

Στην Ελλάδα όμως και σε άλλες χώρες, που δεν υπήρξε τόσο μεγάλη έκθεση στον κορωνοϊό όσο στη Βρετανία, δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε ποσοστά της τάξης του 80-85% αν δεν έχουμε καταφέρει να εμβολιάσουμε το 80% τουλάχιστον των ενηλίκων, παίρνοντας υπόψη ότι τα εμβολία δεν είναι 100% αποτελεσματικά. Στο % αυτό θα προστεθεί και το % όσων έχουν ανοσία λόγω πρότερης λοίμωξης από τον ιό, που μάλλον δεν υπερβαίνει  το 10%.

Επομένως χρειάζεται προσοχή μέχρι να πετυχούμε μεγάλα ποσοστά εμβολιασμου στη χώρα μας. Το πρόβλημα δεν θα το έχει η μεγάλη πλειοψηφία των εμβολιασμένων. Θα έχουν πρόβλημα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όσοι δεν αναπτύξουν ανοσία μετά τον εμβολιασμό και τα παιδιά. Γνωρίζουμε όμως, με βάση τα στοιχεία του Ισραήλ, πως o μαζικός εμβολιασμός των ενηλίκων προστατεύει και τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί. Γιατί εκεί έχουν πετύχει σημαντική ανοσία στην κοινότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτός δέν είναι ο τύπος πού παρουσιασε ώς δικιά του τήν (κλεμμένη ) πρόταση γιά τις πατέντες εμβολιων πού πρώτος πρότεινε ο PAHO ( ΠανΑμερικανικος Οργανισμος Υγειας ) μέ εισηγητριες χώρες τήν Costa Rica καί Χιλή ; Χώθηκε στό LSE καί παριστάνει τόν ειδικό πανδημιων !

  2. Είναι τουλάχιστον αναξιόπιστος. Αυτά που λέει είναι τόσο παραπλανητικά και στερούνται επιστημονική εγκυρότητα που ακόμα και το τρελό αγόρι ο Άρης ο Δημοκίδης της λίφο ο οποίος έχει εξαπολύσει αήθη και ύπουλη επίθεση προς κάθε επιστήμονα που οι απόψεις του αποκλίνουν της κατεστημένης γραμμής (Κούβελας, Ιωαννίδης) τον ρωταει από κάτω αμα τα εμβόλια “πιάνουν” την ινδική μετάλλαξη. Ο καθηγητής απαντάει μασώντας τα λόγια του και παραπέμπει σε μια ινδική μελέτη της πλάκας – που φυσικά δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση προς δημοσίευση – ότι μελετήσανε λέει 3235 εμβολιασμένους υγειονομικούς και από αυτούς οι 85 νοσήσανε άρα έχουμε σύμφωνα με την αριστοτέλεια λογική του Ελάιζα Μοσσία κοντά 97% αποτελεσματικότητα. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 3150 ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ αλλα λογω του εμβολιασμου δεν εμφανισαν συμπτώματα; Πήρες μήπως κάποιο άλλο ισάριθμο control group ανεμβολίαστων υγειονομικών προκειμένου να διαπιστώσεις εάν η συχνότητα λοίμωξης ποικίλλει από ομάδα σε ομάδα; Επίσης, ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΝΟΣΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ; Γιατί είχα την εντύπωση ότι μας ενδιαφέρει η ινδικη “παραλλαγή” και αυτές που τα εμβόλια – υποτίθεται – τις πιάνουν. Απλά ερωτήματα ενός άσχετου ενδιαφερόμενου πολίτη.

  3. Ρε άι στον διάολο!!! Τρικαλινό γκαφαλι που θα μας πεις ότι θα έχουμε πρόβλημα , πρόβλημα έχεις εσύ που είσαι 200 κιλά

  4. Δε θα μας υποχρεώσετε σε κανένα μπόλι – φαρμάκι.

    1) Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (άρθρο 3 παρ. 2)
    2) Σύμβαση Οβιέδο (άρθρο 5 παρ.1)
    3) Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρο 2 παρ.1, άρθρο 5 παρ.1, άρθρο 9 παρ.1 εδ.β)
    4) Νόμος 2071/1992 (άρθρο 47 παρ.2)
    5) Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας (νόμος 3418/2005)
    6) Άρθρο 308 παρ.3 του Ποινικού Κώδικα

    ΟΛΑ τα ως άνω εξασφαλίζουν την ατομική ελευθερία της επιλογής. Κανένας “εμβολιασμός” με θανατηφόρα πειράματα δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικός. Τέλος.

  5. Όλοι για τα εμβόλια του Bill Gates. Για να μειωθεί το CO2. Και ποιος κατά τον Bill Gates είναι ο Νο1 παράγοντας αύξησης του CO2; Ο ανθρώπινος πληθυσμός.

Comments are closed.