Το λένε και το φωνάζουν τόσα χρόνια! Τώρα το κάνουν! Το σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού σε πλήρη εφαρμογή(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. σωστα μιλαει… τους αριθμους μονο να δουμε τις τελευταιες δεκαετιες εχουμε αυξηθει δραματικα και ολλοι γεννημενοι με ”δικαιωματα” στην καταναλωση..κ αν η περιοχη που ζουμε δεν μας τα προσφερει τοτε μεταναστευουμε σε αλλες πλουσιωτερες περιοχες στον πλανητη καταρακωνωντας κι αυτες…η κοινη λογικη δεν μας επιτρεπει εναν μεγαλο πολεμο [παγκοσμιο] για τον φοβο της χρησης πυρηνικων και διαρκως ψαχνωνται τροποι μειωσης του παγκοσμιου πληθυσμου των ανθρωπων….καπως θα γινει και πρεπει να γινει γιατι αλλοιως οπως λεει θα καταντησουμε οπως ακριβως ειπε…κανιβαλλοι να τρωμε ο ενας τον αλλον λογω ελειψης τροφης…μεχρι ν ανακαμψει η οικολογια, τωρα σε προσωπικο επιπεδο ο καθενας φυσικο ειναι ουτε να θελει ν ακουσει γι αυτο μα στην τελικη ευθεια….ποιος ρωταει?…δεν υπαρχει ερωτηματικο στην προταση ”Μαζευτηκαμε πολλοι κι ολλοι με δικαιωματα!..καιρος ν αραιωνουμε”

  2. ολο μαλακιες ακουγες και θα ακους παντα λες και οι κατοικοι εχουν τα εργοστασια που δεν αλλαζουν ποτε φιλτρα οι δολοφονοι και αν θες να μειωσεις τον πληθυσμο ξεκινα ρε οργιο απο την δικη σου οικογενεια καθικι

Comments are closed.