Το λένε και οι ίδιοι! Ματίνα Παγώνη: “Ο κορονοϊός θα μείνει εδώ, δεν θα είναι τόσο επιθετικός”

Κοινοποίηση:
ΠΑΓΩΝΗ

«Ο κορονοϊός θα μείνει εδώ, αλλά δε θα είναι επιθετικός όπως τώρα» ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Η κα Παγώνη σημείωσε ότι τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι δείκτες που ανησυχούν την ιατρική κοινότητα είναι θάνατοι και ΜΕΘ, και εκεί πρέπει να εστιάσουμε.

«Η Βόρεια Ελλάδα έχει πληρότητα 98%. Τα περισσότερα νοσοκομεία δεν έχουν κρεβάτια. Είναι πολύ λίγα τα κρεβάτια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο τέταρτης δόσης, σημείωσε ότι η ιατρική είναι βήμα – βήμα, και θα προχωρήσουμε βάσει των μελετών.

Τέλος διευκρίνισε πως για όσους έχουν κάνει εμβόλιο Johnson, η τρίτη δόση είναι στους 2 μήνες, ενώ με τα υπόλοιπα εμβόλια (AstraZeneca, Pfizer, Moderna) στους 3 μήνες.

Οι μεταμοσχευμένοι πρέπει να κάνουν εμβόλιο οπωσδήποτε, «ίσα – ίσα είναι πιο επιρρεπείς στις ιώσεις, τις λοιμώξεις και στον ιό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δώστε μπολια………θέλω να δω τους μπολιασμένους τι θα κάνουν τώρα που τους πούλησαν παπά!!!!!!!!!!!

  2. Φίλοι μου ,ολα αυτα που τραβαμαι ειναι προσχεδιασμένα με την παραμικρή λεπτομέρια
    και με μέθοδο….Αυτο εχει αποφασηστεί απο τους μεγαλους ,καθότι πληθυναμαι παρα πολυ …Πρεπει να αδειάσει η Γή μας ,γι αυτο οι ανω των 60 πρεπει να εξαφανιστούν..
    Οι Κυβερνήσεις δεν μπορουν να πληρωνουν τόσες συνταξεις…
    Κατασκεύασαν λοιπον εναν ιό με σκοπό να εξαφανησουν ολους όσοι ειναι πανω απο 60..

  3. ΄Οταν, μωρή πολύχρωμη καρακάξα, οι σοβαροί επιστήμονες (Γιατροί, Ερευνητές : Ιωαννίδης, Βόβολης, Φαρσαλινός, Πουλάς, Γάκης, Αρβανίτης, Κούβελας, κλπ.) έλεγαν ότι ο ιός θα μείνει για πάντα, θα γίνει ενδημικός και θα τον περάσουμε όλοι (εμβολιασμένοι και μη), εσύ με την αποκρουστική τσιρίδα σου έλεγες ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι για να χτίσουμε τείχος ανοσίας και να εξαφανίσουμε τον ιό … Τώρα, έρχεσαι στα λόγια αυτών που η κλίκα σου αποκαλούσε “συνωμοσιολόγους” και δεν ντρέπεσαι, παλιο γομάρα, παλιο γουρούνα, παλιο κουρούνα, παλιο μαούνα, παλιο σεγκούνα,… Ου να χαθείτε όλοι σας, παλιο τενεκέδες, πλασιέ των φαρμακευτικών και πιόνια του κάθε μπουρλοεβραίου … Να σας δω, πού θα τρέξετε να κρυφτείτε, όταν ο κόσμος που εξαπατήσατε, σας πάρει με τις πέτρες, ΑΛΗΤΕΣ …

Comments are closed.