Το καθημερινό κολπάκι που θα σε βοηθήσει να αποταμιεύσεις χρήματα χωρίς κόπο

Κοινοποίηση:
αποταμιευση-λεφτα-1024x576@2x

Για τους περισσότερους αν όχι για όλους μας, η αποταμίευση στις σύγχρονες μέρες είναι ένα σημαντικό ζήτημα αλλά όχι πάντα εύκολο, ειδικά όταν θες να βάλεις ένα αξιόλογο ποσό στην άκρη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κολπάκι για να μαζέψεις σε έναν χρόνο ένα σημαντικό ποσό χωρίς κόπο.

Είναι μια μέθοδος για αποταμίευση που πετυχαίνει πάντα. Το βασικό είναι να μην κρατάς ψιλά επάνω σου.

Τι σημαίνει αυτό; Όταν πέφτει 1 ευρώ ή 2 ευρώ στα χέρια σου τότε θα το βάζεις κατευθείαν σε έναν κουμπαρά για να μην το ξοδέψεις.

Μπορείς να το κάνεις ακόμη και με τα 5 ευρώ, ανάλογα βέβαια με τα έσοδά σου και τις ανάγκες σου. Ακόμη όμως και με 1 ή 2 ευρώ θα δεις ένα αξιόλογο ποσό να συγκεντρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Στην ουσία αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν ξοδεύεις ποτέ τα μονά και δύο ευρώ που έχεις αλλά τα αποταμιεύεις.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι είναι σημαντικό να μην σπας τον κουμπαρά στο ενδιάμεσο αλλά να περιμένεις τουλάχιστον ένα εξάμηνο ή ιδανικά ένα έτος πριν τον ανοίξεις.

Έτσι θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολο να κάνεις για παράδειγμα ένα τριήμερο κοντά στην Αθήνα ή και κάτι πιο μακρινό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ναι καλααά.. ενταξει.. Εαν δουλεύεις για 700-800 Ευρώ και έχεις υποχρεωσεις. Αφού αυτο το νομισμα ειναι “ΑΠΑΤΗ” ρε….!!! Καταρχην 2-2 και 1-1 τα Ευρώ δεν ειναι κατι λίγο που θα περισευε, λέω εγώ.. να έλεγες τα 50 λεπτα άντε να το καταλάβω, και ειναι ΑΠΑΤΗ εαν πάρεις για παραδειγμα τα λεπτα. Οπου δεν υπαρχει ανθρωπος που ξέρω και να μην έχει σπιτι του το λιγότερο 1 βάζο γεματο με δαυτα.. Εγώ έχω παψει εδώ και καιρο να παίρνω ρέστα κάτω απο 5 λεπτα. Και ειναι παρα πολλοι που το κανουν αυτο. Μπορει και ο ίδιος ο γράφων..

Comments are closed.