“Το ζευγαράκι της Αγ. Παρασκευής”: Καμαρώστε τους! Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκος Χαρδαλιάς πήγαν για… ψαράκι στο Μαράθι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Χαρδαλιάς, διάλεξαν γνωστή ταβέρνα στο Μαράθι προκειμένου να γευματίσουν.

Χαλαροί και ευδιάθετοι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έφτασαν αμέσως μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο για τον συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων και πρωτοκόλλων ασφαλούς λειτουργίας ενόψει του ανοίγματος των αεροδρομίων την 1η Ιουλίου.

Με θέα την όμορφη θάλασσα στο Μαράθι απόλαυσαν ψαράκι, θαλασσινούς μεζέδες και φυσικά τον παραδοσιακό ντάκο.

Το γεύμα ωστόσο δεν διήρκησε πολύ, λόγω του “σφιχτού” προγράμματος του κ. Χαρδαλιά καθώς στις 16.30 πρέπει να βρίσκεται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου για ακόμη μία σύσκεψη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται από νωρίς στα Χανιά στο πλαίσιο των συσκέψεων που κάνει ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. 80 χρονια ταιζουμε την οικογενεια Μητσοτακη…..
    με δισεκατομυρια ετσι??? οχι με φραγκα…..με πολυ χρημα…..

    η Ντορα οπως την βλεπω στην φωτο θα σκασει απο το πολυ φαι ……

    αντε σκαστε απο το πολυ φαι , αλλα αυτην την ερημη Πατριδα γιατι την ξεπουλατε?????

    ευτυχως υπαρχει η τελευταια ελπιδα……..ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

    1. Ηλίας Κασιδιάρης τελευταία μας ελπιδα!!θα δώσουν δικαίωμα ψήφου στα λαθροπιθηκια!!αυτη η γυναικα μόνο που βλέπεις το βλέμμα της
      Τρομάζεις αρπακτικό γεμάτο κακιά και μίσος
      Για τους Έλληνες..ας φάει την φόλα του ο ελληνικός λαός από τα μπασταρδα του Μητσοτακεικου

  2. ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΑΟΥΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

  3. Ένα κεφάλι τον ρίχνει τον άντρουκλα τον κοντο!

  4. Χαμογελάτε χαμογελάτε , αλλά πόσο ψεύτικο είναι το χαμόγελο , βάζω στοίχημα ότι δεν κυκλοφορείτε χωρίς αστυνομική συνοδεία . Σκουπίδια .

  5. Αυτοί πολύ καλά κάνουν. Εμείς τι κάνουμε? Κάνουμε κάτι να αλλάξει όλο αυτό που λέγεται μπ@@@@@λ πολιτική ? Να μην
    ΓΊΝΟΝΤΑΙ σχόλια για τα φαγοπότια. ΝΑ κάνουμε επανάσταση. Μας ξεπούλησαν. Δεν το βλέπετε? Μας κοροϊδεύουν συνέχεια, δεν το βλέπετε? Δεν υπάρχει πλέον Ελλάδα, δεν το βλέπετε? Τα φαγοπότια βλέπετε μόνο? ΞΥΠΝΉΣΤΕ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε

  6. Σαβουριαστε,ενώ το ελληνόπουλο λιποθύμησε από την πείνα.Ειστε ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Εγώ δε θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από τις τύψεις,γαμω τα λεφτά που έχετε βγάλει στην πλάτη του Ελληνικού λαού και γαμω κι αυτούς που σας ψηφιζουν.Ουστ,έξω από τη χώρα και πάρτε και τα αλλοδαπά καθάρματα που μας κουβαλήσατε, όμοιοί σας είναι,τομάρια.

  7. Όσο γερνάει η Fuckoγιανη τόσο τα χάνει. Μωρή κατουρημένη θα έρθει και η σειρά σου. Σ’ εσένα και στους γιούς σου.

  8. Γ@μ@ το σπίτι σας δεν έχουμε να φάμε ξεροφαγεια με ντομάτες και τυρί κάθε μέρα και ψάρι μια το μήνα Η ντορα η γυναίκα του Κουβελου και κουμπάροι Μαρινάκη που καταντήσατε την Ελλάδα με τις τς@λες που ψηφίζετε Περιμένετε έρχονται οι Τούρκοι στη ΑΟΖ τουs θα δώσει κ@λια η ντορα να τους απωθήσει

Comments are closed.