Το επανέλαβε και φυσικά δεν εννοεί μόνο τα Ελληνόπουλα- Mητσοτάκης: “Δεσμεύομαι για €2.000 για κάθε παιδί που γεννιέται στη χώρα”

Κοινοποίηση:
μητσοτακης

Τη δέσμευσή του για βοήθεια με 2.000 ευώ στις νέες οικογένειες για κάθε παιδί που γεννιέται στη χώρα ώστε να υποστηριχθούν τα νέα ζευγάρια και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας επανέλαβε από τη Λαμία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αντίθετα από την ατμόσφαιρα παρακμής της συμπολίτευσης με σημαία ευκαιρίας και ενός πρωθυπουργού που τελεί υπό εκβιασμό υπενθύμισε βασικά στοιχεία του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε, επίσης, ότι:

– Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού.

– Θα υπάρξει οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια

– Θα μειωθεί ο φόρος στις επιχειρήσεις ώστε ο συντελεστής να φτάσει στο 20% μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ

– Θα μειωθουν οι εισφορές στο 15% από 20%

– Θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός με ρυθμό διπλάσιο του ρυθμού ανάπτυξης της χώρας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν μια στο εκατομμύριο λέει αλήθεια, καήκαμε. Αυτοί που θα πάρουν το δυχίλιαρο θα είναι οι λάθρο. Όποιος πάει στον ΟΑΕΔ, εκεί θα δει μαύρους και αλβανούς να παίρνουν ότι επίδομα δίνει το κράτος. Είναι οι πρώτοι που ενημερώνονται για τις παροχές του κράτους. Τσάμπα τρόφιμα το μήνα με 100€, επίδομα μακροχρόνιων ανέργων κλπ. Κόβουν από τον φορολογούμενο Έλληνα και ταΐζουν τα λάθρα.

  2. Δεν φτανει που γεννοβολανε καθε 9 μηνες οι ισλαμοπιθηκες , τωρα θα πληρωνονται κιολας.
    Οσο για τους αλβανους , εχουν ολοι 3 παιδια…
    Για να μην μιλησουμε για τους γιουφτους.

  3. Εκανε ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ στον ΟΗΕ , οτι θα παταξει τον νατιβισμο . Δηλαδη τους ντοπιους
    Τωρα ξερουμε με ποιο τροπο.
    ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ να λειτουργησει το τζαμι με τα χρηματα των φορολογουμενων .
    Να ψοφισετε απο την πεινα οσοι τον ψηφισετε . ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ!!!!!

  4. Μπράβο του ! Άξιος!
    Έχουμε να γεμίσουμε Αλβανά , Αφγανά ,Πακιστανά και κάθε βρομαράτσα .
    Έτσι θα αυξήσει τον πληθυσμό της Ελλάδας ! Αυτοί ούτως ή άλλως και γεννάνε και μας έρχονται κατά εκατοντάδες και τους ταϊζουμε και τους ποτίζουμε και τζάμπα σπίτια , και ένα σωρό επιδόματα.
    Ο Έλληνας ας κοιμάται στα παγκάκια γιατί το σπίτι του πρέπει να πλειστηριαστεί για να το δώσουν σε αυτούς , το ρεύμα ας είναι κομμένο , τα δικά μας τα παιδιά ας μην έχουν φαγητό . Μην είμαστε και αχάριστοι , οι πολιτικοί μας μας δίνουν κάτι ψίχουλα ΚΕΑ και κοινωνικά μερίσματα , αν βέβαια είσαι τυχερός και πάρεις κανα δυο κατοστάρικα ,γιατί και αυτό παίζει! Άσε που και αυτά από εμάς τα παίρνουν στο πολλαπλάσιο .
    Η κοροϊδία συνεχίζεται.Όλοι τους στο ίδιο καζάνι βράζουν , γι΄αυτό και τους σιχάθηκε ο κόσμος. Ψηφούλες να παίρνουνε και από όπου να ναι .

  5. Πες του να το υπογράψει αυτό που είπε Κι αν δεν το τηρήσει να πάει φυλακή

Comments are closed.