Το είδαμε και αυτό! Αστυνομικό τμήμα με… λαχανόκηπο στον Δομοκό – Πηγαίνεις στο Α.Τ και νομίζεις πως βρίσκεσαι στην εξοχή (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σε ένα μικρό παράδεισο μετέτρεψαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δομοκού τον χώρο τους, που σε τίποτα δεν θυμίζει το μονότονο περιβάλλον άλλων αστυνομικών υπηρεσιών.

Με πολύ μεράκι και με τη συνδρομή του δήμου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, οι αστυνομικοί καθάρισαν, έβαψαν και καλλώπισαν τους χώρους και -το κυριότερο- δημιούργησαν έναν πανέμορφο κήπο, όχι μόνο με λουλούδια αλλά και με λαχανικά!

Σύμφωνα με το ilamia.gr, ο λαχανόκηπος των αστυνομικών έδωσε ήδη τους πρώτους καρπούς του και η προσπάθεια θα συνεχιστεί καθώς, όπως λέει ο διοικητής του τμήματος Ντίνος Τσιαβάκης, «προσπαθούμε καθημερινά με πολύ καλή συνεργασία με τους συναδέλφους και σε καλό κλίμα να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις του τμήματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΗΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ….

  2. Και κοτετσι να κανουν , να τις βγάζουν να βοσκανε γυρω απο το Δημαρχειο, να τρωνε και κανα φρέσκο αυγο!
    Πολιτσισμενα πραγματα,
    αντι να σταματάνε εμενα ανευ λογου για ελεγχο!
    Και μετα να τους δερνουν οι γυφτοι.
    Εκει στα συνορα του Δομοκου , στην παραμεθόριο,
    αμ πως ετσι βγαζεις χρονια να φτασεις στα 45 να παρεις εφ απαξ συνταξη κλπ.
    Θελει κόπο!

  3. Λε ντεμοκε
    Βλαχομπατσαουρεε
    Το πολυ να είναι πιο πολλες γυναίκες στην υπηρεσία!

  4. Ε σε αυτήν τη χώρα μόνο για αυτά είναι….αφού έτσι και αλλιώς κανένας δεν πάει φυλακή…..ας ασχοληθούν με τον κήπο….ας πάρουν και κάνα ζωντανό….κατσικάκι αρνάκι κτλ…..και κάνα γνήσιο της υπογραφής……αυτοί πιάνουν τους κλέφτες κτλ….και την επόμενη πάλι κλέβουν…..οπότε μια χαρά είναι ο κήπος…..

Comments are closed.