Το είδαμε ΚΑΙ αυτό! Μοντέλο έκανε photoshop σε εξώφυλλο περιοδικού που έχει κυκλοφορήσει (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
bella

Η Ιωάννα Μπέλλα τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου δείχνει και το πρόσωπο που… έχει αποκτήσει πλέον!

Μόνο που από ότι φαίνεται η ωραιοπάθεια αρχίζει και γίνεται επικίνδυνη, αν σκεφτεί κανείς ότι έκανε photoshop σε εξώφυλλο περιοδικού που έχει κυκλοφορήσει ένα χρόνο νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κλασικες πορνοειδησεις σαν αυτες που ανεβαζει αυτο το πορνοβοθροσαιτ προνιους.

  2. ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΑΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΟΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    1. Γιατί δεν αγοράζεις μια πλαστική κούκλα; Θα σού´ρθει πολυυυ πιο φθηνή, πίστεψε με. Γιατί όλες αυτές οι σιλικονατες θέλουν πολυυυ χρήμα. Να κάνουν απόσβεση των χρημάτων που έριξαν στους πλαστικούς. Τι έτσι θα την βγάλετε; Τζάμπα;

      1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ; ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟ ΜΠΑΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΛΕΝΙΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ , ΛΙΓΟ ΚΩΛΟ ΛΙΓΟ ΒΥΖΙ ΣΤΑ SOCIAL ΠΗΡΕΣ BUGATTI CHIRON ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ!

  3. Οι πουτάνες και οι τρελλές έχουν τις τύχες τις καλές. Ανδρες μαλάκες να φάν και οι κότες υπάρχουν άπειροι

  4. Absolute fake…..Μυτη,χείλια,βυζιά,βλεφαρίδες,χρώμα ματιών,ζυγοματικά…….Όλα Ψεύτικα καλυμένα κάτω απο μισό χιλιοστό μακιγιάζ για να κρύβει συν τα άλλα και τις ατέλειες του δέρματος…Όλα αυτά τα υποθύλεα συν της άλλης έχουν και τρισάθλιο χαρακτήρα με κύριο στοιχείο το σνομπάρισμα και την υπεροψία..

Comments are closed.