Το δώρο του Κρητικού στον Τσίπρα που ξεφτίλισε το νησί και όλο τον Ελληνισμό! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ξεφτιλισε

Μία ξιφολόγχη – λάφυρο από τους Βαλκανικούς Πολέμους δώρισε ο Κρητικός Μανώλης Πανακάκης στον Αλέξη Τσίπρα κατά την παρουσία του στην Κρήτη.

Ο κ. Πανακάκης δώρισε το συγκεκριμένο οικογενειακό κειμήλιο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως επιβράβευση για την Συμφωνία των Πρεσπών.

TSIPRAS1

Σχετικά με την παράδοση του οικογενειακού κειμήλιου είχε προσφάτως σταλεί σχετική επιστολή στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού με την προσωπική ιστορία του κειμηλίου και με την επιθυμία να παραδοθεί στον ίδιο τον Πρωθυπουργό με την άφιξη του στο Ηράκλειο.

65897155_2988018287904970_4776616847107686400_o

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Περα απο τι θα μπορουσε να πει κανεις για τους Κρητικους, τους κακομαθαν οι πολιτικαντηδες με την ανοχη που εδειχναν στις παρανομιες τους, ειδικα πολεοδομικες!!!!!! Οποιος εχει παει στην Κρητη και εχει δει τις πολεοδομικες αυθαιρεσιες τους ξερει τι λεω!!!!!! Και ολα αυτα γιατι ηταν βλεπετε το Πρασινο Νησι, ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ, φερτε ψηφους και καντε οτι θελετε!!!!!!! Κατι παρομοιο πρεπει να συμβαινει και τωρα!!!!!!! Γι’ αυτο ειναι κακομαθημενοι!!!!!! Τωρα οσον αφορα αυτον με το δωρο, ειναι η ξευτιλα προσωποποιημενη!!!!!!!

  2. Έγραψε κιόλας στο κουτί πως το κάνει για την συμφωνία των Πρεσπών, το καθίκι. Αν αυτός είναι ένα ανθελληνικό σκουπίδι δεν φταίει όλη η Κρήτη, μέσα στην ίδια την οικογένεια πολλά αδέλφια είναι διαφορετικά παρόλο που μεγάλωσαν στο ίδιο περιβάλλον με τους ίδιους γονείς, ο ένας είναι απατεώνας και ο άλλος κύριος, να μην στοχοποιούμε ένα συγκεκριμένο μέρος, δεν είναι δίκαιο, προδότες υπάρχουν παντού σε όλη την Ελλάδα.

  3. Ποιο νησί ρε…το νησί που κατέστρεψε την πατρίδα μας?.. το νησί που έβγαλε ή στήριξε τους μεγαλύτερους προδότες.?..Το νησί με τους κολομαγκες που δώσανε κολο στους Αλβανούς και τους πήραν τα ηνία κ από νύχτα κ από μερα.?..το νησί του κολομπαρα κ μπασταρδου ΜΑΝΩΛΙΟΥ.?..
    ΡΕΕ ΟΥΣΤΤΤ

  4. ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ,ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ….ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ…ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΛΟΙ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…Η ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ,ΠΟΥΚΑΜΗΣΑ,ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ….Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ….ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ Π.ΠΟΛΕΜΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ,Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΗΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ,ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….

  5. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΙΣΩΣ Η ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 95% ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ

  7. ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΜΑΥΡΟ ΥΦΑΣΜΑ.ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ.ΜΑΓΚΙΑ Κ ΑΝΤΡΙΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟ ΜΠΟΙ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ.ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΟΥΝ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ Κ ΚΗΔΕΙΕΣ.ΤΑ ΟΠΛΑ ΒΑΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ Κ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑΝΟΙ Κ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΒΟΗΘΗΤΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΠΟΛΥ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΥΜΠΑ ΣΑΝ ΔΕΛΦΙΝΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΕΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΚΑΜΙΣΙΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ.

  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 95% ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΙΣΩΣ Η ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  9. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ…. ΟΥΤΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ. Σ’ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.

  10. ΚΡΗΤΙΚΟΊ ΔΕ ΧΡΕΙΆΖΕΤΕ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ ΑΊΜΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΟΎΤΕ Κ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ, ΨΉΦΟ ΔΏΣΤΕ ΡΕ, ΨΉΦΟ!!!! ΨΉΦΟ ΣΤΟ ΜΌΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟ ΕΚΤΈΛΕΣΑΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ, ΨΉΦΟ ΡΕΕΕΕΕΕ ΔΏΣΤΕ ΠΟΥ ΔΏΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΈΝΑ ΜΉΝΑ 70%ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΔΚΙΝΑΛΣΥΡΖΑΚΚΕ. 10%ΣΤΑ ΝΟΎΜΕΡΑ ΠΟΤΆΜΙ ΛΕΒΈΝΤΗ ΜΈΡΑ ΠΛΕΥΣΗ ΛΑΕΝ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΈΤΕ???? ΧΡΑΥ. ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

  11. Αυτοι παντα καταστρεφαν την Ελλαδα…Απο τον σφουγγοκωλαριο των Αγγλογαλλων Βενιζελο που μας κατεστρεψε στην Μ.Ασια, μεχρι το κλεφτοπασοκ απο 1981 μεχρι 2000,και τωρα τον συριζα….Ολη η Ελλας γαλαζια και η Κρητη πρασινη…τωρα ολη η Ελλας γαλαζια και η Κρητη ροζουλι…ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ???.Αυτοι παντα επερναν τα λεφτα ,ειχαν τα καλυτερα πλοια ,λιμανια ,αεροδρομια..Για την Μακεδονια πολεμησαν χιλιαδες Ελληνες οχι μονο μερικοι κρητικοι …Ο παπους μου πολεμησε τους ναζι στα οχυρα του Μεταξα και τον εβγαλαν τραυματια οι Γερμανοι… Το αιμα του,οπως και των αλλων Ελληνων , βρισκεται ακομα εκει…Για την Μακεδονια…Αλλοι σκοτωθηκαν η’εμειναν αναποιροι…Κανεις ομως δεν το κοκορευεται οπως οι Κρητικοι…Δωρα και χαχανιτα σε εναν προδοτη…Τα γκρεμησαν ολα…ΝΤΡΟΠΗ…Αν υπηρχε φιλοτημο δεν θα πηγαινε κανεις…Αδιαφορια…Ομως οχι .Δωρακια και γελακια ”καβατζα,, για αυριο! Οι πρωτοι που θα τα ξαναρπαξουν θα ειναι παλι αυτοι…ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΑ!!!

    1. συμφωνώ σε πολλά είμαι από Θεσσαλία ας τα παίρνουν όμως ας ψηφίσουν σωστά πατριωτικά και μένα ο παππούς μου το1913 πολέμησε και χτυπήθηκε όλοι ήταν ήρωες όχι μόνο η Κρήτη

  12. ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΠΙΔΗ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΚΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΤΗΤΙΚΑΡΟΙ ΔΩΣΑΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΥ Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ

  13. Επειδή έχεις αναφέρει ακριβώς το ίδιο φυσικά δεν είστε όλοι το ίδιο είστε οι 9 στους 10 και μην πεις όχι ξέρεις κλπ.
    Πασοκ,σύριζα,γύφτικες βεντέτες,αν πατήσεις ζωοκλοπές google μάντεψε τι βγάζει.Α σκοτώσαν οι κρητίκαροι και τους γερμανούς με μαγκούρες.τώρα οι τάφοι άγγλων,νεοζηλανδων κλπ που πραγματικά πολέμησαν είναι για ντεκόρ.Επίσης θα πεινάσουμε ακούω αν δε στέλνουν τρόφιμα οι κρητικοί χαχα,λες και η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα από Πελοπόννησο μέχρι Μακεδονία.

    1. Κάνεις μεγάλο λάθος αλλά ότι και να σου πω δεν σε πείθω γιατί δεν θέλεις να πειστεις. Σίγουρα υπάρχουν και ολα αυτα που αναφερεις αλλα οχι μονο στην Κρήτη και σιγουρα δεν ειμαστε οι 9 στους 10. Οσο για το οτι θα πεινασετε αν δεν στελνουν τροφιμα οι κρητικοι παλι λαθος κανεις. Λεγεται οτι τοσο η Κρητη οσο και η Ναξος ειναι περιοχες που μπορουν να ζησουν με αυτα που παραγουν χωρις εισαγωγες και οχι οτι θα πεινασει η υπόλοιπη Ελλαδα χωρις τα τροφιμα της Κρητης. Δοξα το Θεο σε ολη την Ευλογημενη μας πατριδα φτυνεις και φυτρωνει. Βρεθηκε ενας ανεγκεφαλος προδοτης ραγιας και βγάζετε πολυ μισος και κακια για ολο το νησι. Εγω δε θα μιλουσα ποτε ετσι για ενα κομματι της αγαπημενης μου Ελλαδας για ενα ηλίθιο. Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ και αν χρειαστει και παλι θα δωσουμε το αιμα μας για τη Μακεδονια μας, την Κυπρο μας και για οποιο κομματι της βρεθει σε κινδυνο.

  14. ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  15. Είμαι από την Κρήτη και νιώθω οργή και ντροπή για αυτές τις εικόνες του αίσχους. Όμως συνέλληνες αν και έχετε δίκιο να είστε εξοργισμένοι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν Κρητικοί που θα δίναμε το αίμα μας για Χριστό και Ελλάδα. Όσο για το εν λόγο κύριο (ο Θεός να τον κάνει) και όσοι ακόμα τους υποστηρίζουν είναι το ίδιο προδότες και ανθέλληνες με όλα αυτά τα ελληνόφωνα φερέφωνα.

  16. <>. Το λέει ο απ. Παύλος παίρνοντάς το από τον Επιμενίδη. Ο Επιμενίδης ήταν ιερέας και προφήτης στην Κνωσσό, γύρω στον 6ο αιώνα π.Χ., και είχε πει αυτό το ρητό στο σύγγραμμά του περί Χρησμών. Σήμερα αυτό το σύγγραμμα έχει χαθεί, όμως αργότερα ο Καλλίμαχος χρησιμοποίησε τμήμα του στον ύμνο του προς τον Δία.
    Βέβαια δεν αναφέρεται σε όλους τους Κρητικούς, αλλά το ρητό δείχνει οτι είναι δύσκολοι άνθρωποι και ο Απ. Τίτος συνάντησε δυσκολίες στην Ιεραποστολή στην Κρήτη. Οπότε τα δικά μας σχόλια περιτεύουν……………

  17. Κρητηκατσι να σου θυμίσω πριν πολλά χρόνια που έπιασαν δύο κρητικούς επάνω στο κρεβάτι και ο ένας φόραγε το νυφικό της γυναίκας του

  18. Ρεμάλια κρητικοί. Απόγονοι αράβων και σαρακηνών. Μαγκιά κλανιά στο καφενείο και μαύρα πουκάμισα εν έτη 2020. Δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Γι αυτό και δεν βάζουν στα αμάξια τους (που έχουν πάρει με επιδοτήσεις) την ελληνική σημαία αλλά το σχήμα από το παλιόνησό τους.

    Οι μοναδικοί κυφήνες που δεν έχουν καταλάβει τίποτα από κρίση. ΤΡΕΙΣ δουλειές ο καθένας. Διορισμένοι, χωράφια και το καλοκαίρι τουρισμός. Γαμώ το κωλόνησο του λιβυκού πελάγους.

    1. Ρε αδερφέ έγραψες έπος,σου βγάζω το καπέλο.Ακριβώς όπως τα λες είναι

    2. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Μη μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Καταλαβαίνω την οργή σου αλλά έλεος φίλε μου δεν ξέρεις τι γίνεται στον τόπο μας αν υπάρχει κρίση η όχι ούτε πόσο πατριωτισμό έχουμε. Σίγουρα υπάρχουν και οι ραγιάδες-προδότες που τους υποστηρίζουν αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σίγουρα οχι απόγονοι αραβων και σαρακηνων. Είμαστε Ελληνες και μαλιστα με μεγαλη αγάπη για την πατρίδα μας. Οσο για την τελευταία σου πρόταση αυτή σίγουρα δε δείχνει πατριωτισμό αλλα εμπάθεια και μίσος.

    3. Επείσης σωστός και ο φίλος!!!!!
      Δεν έχω να προσθέσω

    4. Ρε κλαπες επειδη βρεθηκε ενας βρομιαρης και εκανε αυτο που εκανε φταινε ολοι οι κρητικοι?ποσο κομπλεξ εχετε ρε με την κρητη…διαβαστε ρε ασχετοι ιστορια πρωτα και μετα μιλατε,η κρητη ειχε ενετοκρατια 1212- 1670 με την ολοκληρωτικη καταληψη απο τους οθωμανους 1715 οταν η υπολοιποι ελλαδα ηταν μερος της οθωμανικης αυτοκρατορια ηδη απο τον 14 αιωνα και γλυφατε τα παπαρια των τουρκων ρε αλβαναρια-σκατοσλαβοι.Οταν στην κρητη ζουσαν την Αναγγενηση και ειχε ανθισει η λογοτεχνια ,Ερωτοκριτο του Βιτσενζου Κορναρου, Ερωφιλη , τα εργα του Ελ Γρεκο ειχε ιδρυθει η κρητικης σχολης εσεις βοσκατε προβατα και αλλοι κλεβατε….και απο το 1715 μεχρι και την ενωση της κρητης το 1913 ειχαν δεκαδες επαναστασης και δεν περιμεναν 400 για να ΤΟΥΣ ξυπνησουν καποιοι αλλοι….επισης δεν περιμεναν να πεσει πρωτα ο παρας για να πανε να πολεμησουν τους τουρκους οπως εκαναν πολλοι μεγαλοι οπλαρχηγοι σας ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ……κανε ρε φιλε και ενα τεστ dna νας μας πεις ποσο σκιπας εισαι,ζωο…..

  19. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ιερόσυλε …
    Μακάρι να είχες την νοητική ικανότητα να εξηγήσεις, τι ακριβώς συμβολίζει αυτή η κίνησή σου, ρε κακομοίρη …
    Λυπηρόν και εξοργιστικόν συνάμα : Κάποιοι πέθαναν για την Μακεδονία από χέρι Βουλγάρου κομιτατζή … και κάποιοι σήμερα επιβραβεύουν την παράδοση της Μακεδονίας στους απογόνους των Βουλγάρων κομιτατζήδων …
    Δεν βρίσκω λόγια, γι΄ αυτήν την επαίσχυντη ιεροσυλία …
    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΝ … ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΝ … ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΝ …
    Τα κειμήλια, ανόητε, έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία … Διατηρούνται από τους απογόνους ως ιερά αντικείμενα, προς τιμήν των προγόνων … Εσύ, απέδειξες την παντελή έλλειψη συναισθήματος προς τον πρόγονό σου, αλλά και την παντελή έλλειψη σεβασμού προς τους ιερούς αγώνες ολόκληρου του Ελληνικού ΄Εθνους …
    Δεν διενοήθης να προσφέρεις το ιερό κειμήλιο στο Μουσείο του Μακεδονικού αγώνα, το οποίον διατηρεί την μνήμη της ιερότητος του αγώνα, αλλά δεν δίστασες να το χαρίσεις σε εκείνον ο οποίος πρόδωσε τον αγώνα και τους ήρωές του …
    Με την ενέργειά σου αυτή, ανεγκέφαλε, αφ΄ενός μεν απαξίωσες και προσέβαλες, όχι μόνον τους αγώνες του προγόνου σου, αλλά και τους αγώνες των χιλιάδων Ελλήνων Ηρώων, που προσέφεραν το αίμα τους για την Μακεδονία, αφ΄ετέρου δε, ευτέλισες αυτή καθεαυτή την αξία του κειμηλίου, παραδίδοντάς το στον ΠΡΟΔΟΤΗ της Μακεδονίας …
    Αν είχες την ελαχίστη υπόληψη, θα χάριζες στον συγκεκριμένο, κάτι δικό σου, κάτι που μόχθησες εσύ να το αποκτήσεις … δεν θα χάριζες κάτι που ανήκε σε άλλον, που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τις δικές του αγωνίες, τις δικές του θυσίες, τους δικούς του αγώνες, τον δικό του ηρωϊσμό …
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα του προγόνου σου, αξιοθρήνητο ανθρωπάκι, ο οποίος εάν ήταν σήμερα στην ζωή, εξ αιτίας της συγκεκριμένης ανάλγητης συμπεριφοράς σου, όχι μόνον την δική σου ζωή θα έπαιρνε, αλλά και την ζωή του ΠΡΟΔΟΤΗ θα έπαιρνε, που τόλμησε να προδώσει την Μακεδονία … Μόνον το ειρωνικό γέλιο του ΠΡΟΔΟΤΗ, αλλά και η δημόσια κατακραυγή αξίζει σε εσένα, αχαρακτήριστε, για την αντίφαση και την ανοησία αυτής της κίνησής σου …
    Αν μη τι άλλο, η κατάρα του προγόνου σου, αλλά και η κατακραυγή όλων των Ελλήνων, θα σε συνοδεύουν για ΠΑΝΤΑ στην ζωή σου, σύγχρονε ΕΦΙΑΛΤΗ …
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΕΛΕΕΙΝΕ ΝΕΝΕΚΟ …
    ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ μαζί με τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ …
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!! (Θ. Κολοκοτρώνης)

  20. Κοιταζοντας καλα τις φωτογραφιες, φαινονται ευκολα οι βρωμοφατσες των πασοκων Κρητικων που μετακομισαν στο συριζα. Χαρακτηριστικες φυσιογνωμιες αχρηστων σκουπιδιων. ΥΓ: Κοριτσια, να βρειτε καποιον να σας κοιταει οπως κοιταει αυτος ο μεσαιος μαλακας τον Τσιπρα, στην πρωτη φωτο…

  21. Πρωην πασοκος, νυν συριζαιος. Τί παραξενο; Αντε γ…μησου βρωμιαρη κι ειμαστε και πατριωτες. Τετοια ζωντοβολα εχει ακομη πολλα στην Κρητη…

  22. ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕΕΕ… Γαμω την κρητη σας ρε π@υσταρια πουλημενα τομαρια

  23. kritikoi alites anthellines mia zoi itan palikaria tis fakis stin apovasi tis kritis skotothikan british australians kai aftoi epinan raki

  24. Τουρκοεβραικο σκουπιδι,κοιταξτε την φατσα του σαν του πολακη του γιδοβοσκου και τριγυρο τα βουβαλοειδη με τα παντελόνια.φτου σας αλητες.

  25. Αυτοι ειναι οι Κρητικοι (ας το καταλαβουν καλα οσοι τους υπερασπιζονται ολα αυτα τα χρονια)

  26. Είναι τουρκόσποροι λέμε οι κρητικοί ρεεε ξυπνάτε.Οι μισολι βολεμένοι στο δημόσιο και οι άλλι αρπάζουν ζούλα επιδοτήσεις.Μας καταστρέψαν οι βρωμεροί ψηφοφόροι

  27. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΕΛΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

Comments are closed.