Το… βαθυστόχαστο tweet της Άντζυ Σαμίου για την κατάσταση στον Έβρο

Κοινοποίηση:
1

Η τέως περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, φαίνεται πως… ταυτίζεται με τις… πολιτικές αναλύσεις της γνωστής τραγουδίστριας και «fan» του Αλέξη Τσίπρα, Άντζυς Σαμίου.

Σχολιάζοντας την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα στον Έβρο, η Άντζυ Σαμίου έγραψε τα εξής “εκπληκτικά” στο  twitter της, αποκαλώντας τον Τούρκο πρόεδρο και σχέδόν με το… χαϊδευτικό του: Έρντο!

«κάντε καμιά μαλακία να χτυπήσετε κατά λάθος Τούρκο στα σύνορα να μας βάλετε σε πόλεμο στα καλά καθούμενα!

Αυτό περιμένει ο Έρντο έχει καταλάβει τι σαΐνια είστε».

Έτσι κατά την Α.Σαμίου πρέπει να αποφύγουμε την οποιαδήποτε κίνηση που θα εκνευρίσει τον «Έρντο», ενδεχομένως ούτε καν να τους κοιτάμε στα μάτια μπας και παρεξηγηθούν γιατί τότε ποιος μας σώζει!  Έχει καταλάβει τι “χαϊβάνια” είμαστε!
Όπως ήταν φυσικό  η βαθυστόχαστη αυτή ανάρτηση άρεσε ιδιαίτερα στην τέως περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, που της «χάρισε» ένα like.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. Έχουνε και πολιτική άποψη τα πουταναρια;;;

  2. καλα μωρη ελεινη και τρισαθλια καθηστερημενη ξεδιαντροπη δε ντερπεσαι καθολου αυτα που λες δε φοβασε μη τυχων καποιος βρεθει και σε ποιασει και σε κανει και ξερασει το γαλα που ειπιες απο τη μανα σου στο ξυλο που θα φας γιατι εγω αν σε ειχα μπροστα μου ανετα θα σε λιανιζα στο ξυλο προσεχε γιατι δε σε βλεπω καθολου καλα….σκατοβρωμα….

  3. Τι απιστευτη χαρα .να βλεπω μια γυναικα (?) σε αυτα τα χαλια….Ολα οσα ειχε στηριξει σε μια αμφιλεγομεμη εμφανιση εχουν καταρευσει.
    Κανεις δεν την ξερει, κανεις δεν την θυμαται και δεν ηξερε πως να ξαναβγει στην δημοσιοτητα.
    Διαλεξε τον λαθος τροπο γιατι οπου ναναι , η κατασταση θα αλλαξει και αυτη η κακομοιρα δεν εχει προσωπικη φρουρα οπως η φιλη της η Δουρου. Οχι οτι αυτην θα την σωσουν αλλα .ετσι, για να δειτε ποσο ηλιθια ειναι.

  4. ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

  5. ΒΓΑΛΤΟ ΟΛΟ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ , ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ .

  6. Μαλλον αρεσει να την βριζουν συνεχεια το συριζαικο πορ@@διο,αλλιως δεν εξηγειται.ΜΑΖΟΧΑΡΑ.

  7. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΗΣ?

  8. Εκει που καιγεσαι πολυυυυυ εκει θα σου βαλει το γκ@&^βλιιιι ολη η ελλαδα τελικα, μουρη σαβουρα ανοργασμικια …και θα φωναζεις δυνατα καντε το κορμι μου να μιλα και χ@στε το μου πιο β@θειααα… για να πεσω πιο χαμηλα πιο χαμηλα….πιο χαμηλα…….ΟΥΣΤ μαστουρω ….

  9. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΕΣΕΝα θα σε πεταξουμε στα πεινασμεν α θηρια να σε ξεκ@ΛΙΑΣΟΥΝ ΟΠΩς ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

  10. Α, ρε Άντζυ… Αν είχες μυαλό όσο και βυζιά τώρα θα ήσουν καθηγήτρια στο Χάρβαρντ

  11. Βλεπουν χακι και σκουζουν τα απολιφαδια του Σταλιν χαχαχαχα πλακα εχουν!

  12. Κάνετε λάθος. Τα ίδια πιστεύουν και οι πολιτικοί μας τα τελευταία 40 χρόνια . Αριστεροί και δεξιοι. Ε, δε το λένε αυτοί στα ίσα, το λέει αυτή…

  13. ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ

  14. Eισαι το μεγαλυτερο φασισταριο και ζωντοβολο ταυτοχρονα μαρι γρια καρακαξα

  15. ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ… « ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ »
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ
    ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

  16. Τώρα είναι και γεωστρατηγικός αναλυτής η Μις Χοντρή και Γερασμένη Πίπα;;; Αλήθεια, γιατί δεν βάζει πιο πρόσφατες φωτογραφίες η θείτσα;;;; Τόσο ματαιόδοξη η αλβανογενής;;;; Όσο για την Δούρου, άλλη αλβανίδα από ‘κει….

  17. Λοιπόν Άντζυ βγάλε τους πουτσους που έχεις από το μουνι, τον κωλο, το στόμα , τα αυτιά , τα ρουθούνια και δεν ξέρω γω που άλλου τους έχεις χώσει γιατί σε πειράζουν και λες μακακιες!
    ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ!

  18. πάρε κανένα τσιμπούκι αντζυ για να στανιαρις και άσε τισ μαλακίες τύπου τσίπρα γιατί μας τα έχεις πρίξει και θα ξεσπάσουμε στο καυλί σου για να τα ξεπρίξουμε τα αρχίδια μας.

  19. Αχ (καφτρα (1999) αχ αναφτρα…τι ομορφα που τα λες…(παραλληλη αγαπη (1999) θυμιζει ο θαυμασμος σου στο (αγορακι σου (2006) τον Αλεξη και τον Σουλειμαν τον Μεγαλοπρεπη. Σου προτεινουμε να παρεις μια (ασπιρινι 2008) να ηρεμησεις, να φορεσεις το ομορφο μπλουζακι σου και υστερα να παρεις την φιλη σου.. να πατε στον Εβρο και να φωναζεις οπως το (ζητιανακι (2003) στο (φανταρακι 2008)…(ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ (2008)…. (ΕΛΑ ΜΠΕΣ (2008). Αν δεν ανταποκριθει ο (ξανθος αγγελος (2008) και πεταξει εστω και ενα (βοτσαλακι (2006) απο (λαθος (2003) θα καταλαβεις την (πικρη ουσια (2006) πως (του ερωτα η μηχανη (1996) δε ξεπερνιεται με (ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ (2006) ουτε με (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (2002) Μ@ΛΑΚΙΕΣ ! Αντε πλυνε κανα πιατο τωρα.

  20. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΖΙ.ΛΕΤΕ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΑΟΠΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΟΠΛΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΕΚΕΙ.ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΣΑΜΙΟΥ.

    1. Εσύ τα έχεις κάνει ήδη πάνω σου. Οι δήθεν πολέμαρχοι Τούρκοι στη Συρία τον ήπιανε.

    2. ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΚΩΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟ……..ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΤΟ 40 ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ……ΣΤΙΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 22 ΚΑΝΑΤΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΗΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74 ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ …ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣΠΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

    3. Σου αρέσει ΄λέξη στρατό… ΚΑΥΛΟΣ αριστερούλη; Πολύ θά ήθελα να παίρναμε ένα απεριτίφ με σένα την Αντζι και τη Ρένα. Μόνο που αυτές θα έβλεπαν να σου κάνω τον πάτο σαν γερμανικό κράνος και δεν θα μου καθόντουσαν.Ο δικός τους πάτος θέλει ξύσιμο με σμυριδόπανο.

    4. Μετά τους Τούρκους σύντροφε θα ασχοληθούμε και με εσάς να είσαι σιγουρος

    5. Φιλοξένησες κανά πρόσφυγα,γιαλαντζί αριστερόστροφε;Μπααα…Τους Τούρκους…μήπως τους ΧΕΖΕΣΑΙ κι εσύ, όπως τους ΧΕΖΕΤΑΙ και η Άντζι;;;🤣🤣🤣Πού να ήσουν Τουρκία..εκεί δε μπορείς να κάνεις αριστεροπ@υστίτσες,όπως στη χώρα σου!!Ισλάμ παρακαλώ!!Πήγανε να παρελάσουν οι gayδες και φάγανε το ξύλο της αρκούδας από τους Αστυνομικούς!🤣🤣Τέλος,Γουστάρουμε Στρατό και Αστυνομία κι άν σ’αρέσει!!

  21. ,ΒΡΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΕΛΕΙ Η ΘΕΙΑ Κ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΌΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Κ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΆΛΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

  22. Η ΤΡΙΤΗ ΦΑΛΑΓΚΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΟΓΑΝΕ ΤΑ.ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗΟΨΗΦΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΙΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΛΗΘΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  23. ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕ ΡΕ΄ΓΟΥΛΑ !!!!! ΚΟΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ . ΜΕ ΟΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣΑΜΠΟΥ΄ΚΩΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ . ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝ .
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ !!!! ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ , ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ , ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ , ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ , ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ .

  24. τον γουσταρει τον τουρκο γιατι της αρεσει το οθωμανικο και της στελνει ναρκωτικα για το σπιτι της η χαμενη και αν γινει πολεμος τι εγινε δεν ξερεις κυρα μου οτι η ιστορια επαναλαμβανετε αλλα που να το ξερεις αφου εισαι φτιαγμενη απο ουσιες

  25. ατσα μαγκιές η αγγελικούλα! ακούς εκεί ‘ερντό’… να δω έτσι και γίνει καμιά επιστράτευση και καλέσουν τον γιο σου μωρή σκρόφα, τι θα χεις να λες? πόσο κωλογλειψίματα σε στρατηγούς για να τον φέρεις πίσω….ουστ!

  26. η Ρένα Δούρου μου αρέσει που έκαψε κόσμο, έπνιξε 2 φορές κόσμο και την μάρανε η τουρκολαγνεία της… γιαούρτωμα με την πέτσα!

    1. …γιαούρτωμα με τον πήλινο κεσέ!

  27. Μάζωξε τα μαστάρια σου μαρή και άσε τα σχόλια…Αντε, που θα κάνεις και αναλύσεις κάργια…Δηλαδή τι θέλεις,να τρώνε τα παιδιά μας αναμμένα καδρόνια,πέτρες και χημικά στο κεφάλι και να μην απαντούν;Η να μπούν μέσα οι ορδές των μαμελούκων και να χαθούν Ελληνες άμαχοι;Ακου έρντο!!!Πίνετε παρέα καφέ με δαύτον; Ρε ούστ…

    1. …όχι ρε εσύ… το ορθόν: άνοιξε τα μαστάρια σου και τα πόδια σου ψιλά και ΕΡΧΌΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

      1. Περί ορέξεως…Πάντως εγώ δεν κάνω ψυχικά!!!Χαχαχα…

        1. … η κυρία αυτό θέλει να ξεμπουκώσει γι’ αυτό και βγαίνει στην πιάτσα και στην γύρα … για τα ψυχικά!!!! τι δεν κατάλαβες; λίγο θα της έπεφτε ένας λόχος να την ξεσκίσουν από όλες της τρύπες…κάνοντας χωρίς έλεος ντου από παντού!!!!! ένας-ένας παιδιά με την σειρά μην συνωστίζεστε!!!! ….όλοι θα πάρετε λέμε!!!!…η κυρία άνοιξε και περιμένει…μετά το ξεμπούκωμα……”τουμπεκί”….δεν πρόκειται να το ξανανοίξει για την επόμενη 20ετία!!!!

  28. τι λεει η φωφω.??ο τουρκος κανει προβοκατσια.ΚΑΙ θα το κανει ετσι ξαφνικα.δεν θα περιμενουν ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ.

  29. Τά μαστάρια της μοιάζουν μέ δύο μικρές τσαντίλες γεμάτες μυτζηθρες.
    Γιάννης Λάκων

  30. μιλησε η μεγαλυτερη καρα@@@@@@ για την Ελλαδα να παει στην πατριδα της την τουρκια οι να παει με κανενα γαιδαρο να ευχαριστηθει

  31. σαλεμένη σαύρα κάνε μας την χάρη και πήγαινε στον ερντο να σου κάνει οθωμανικό για να ησυχάσουμε

  32. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ……………ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ Π…ΠΑ ΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ

Comments are closed.