Το βίντεο που ρεζιλεύει τους “άριστους”! «Μητσοτάκη γα@@»: Πολίτες έσπρωχναν ασθενοφόρο και έδιναν “ευχές” στον “Μωυσή” Κούλη

Κοινοποίηση:
asthenoforo

Ένα ανύπαρκτο κράτος, μια ανίκανη κυβέρνηση, μια χώρα που αδυνατεί να αντιμετωπίσει κάθε φυσικό φαινόμενο και στο τέλος η λύση να δίνεται από τους ίδιους τους πολίτες.

Ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες δείχνει μερικούς πολίτες να σπρώχνουν ένα ασθενοφόρο που εγκλωβίστηκε στην κακοκαιρία και βρίζουν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο διάγγελμα για να ενημερώσει τους «συμπολίτες» του για την κατάσταση.

Η κατάσταση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ίδια είτε βρέχει, είτε χιονίζει, είτε έχει φωτιές, είτε, είτε…

Σε όλες μα σε όλες τις περιπτώσεις δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα και στο τέλος ρίχνει την ευθύνη… σε πολίτες.

Το παρακάτω βίντεο είναι όσες χίλιες λέξεις και δείχνει ξεκάθαρα πώς είναι η κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες το τελευταίο 24ωρο:

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ρε αμπαλοι θα σας γλενταει αλλα 4 χρονια ο “τι γκομενος εισαι εσυ?” με τις υπεροχες ρωγες

  2. Οι ακριβοπληρωμένοι γαλονάδες που γέμισαν στάχτη τη μισή Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν; Γιατί δεν βοήθησαν τον κόσμο που κινδύνευσε στα χιόνια; Θα κάνουν καμιά φορά τη δουλειά τους η θα ασχολούνται μόνο με τα γαλόνια τους;Αν δεν είστε ικανοί να κάνετε τη δουλειά σας κύριοι να πάτε στα σπίτια σας !!!

  3. διότι ο Μητσοτάκης τους γαμάει, τελικά ….. όλους!!!!… αμφιβάλει κανείς;
    1. Οσο πιο πολύ χρεωκοπει την Ελλάδα αυτος, αυξάνει συνεχώς την περιουσία του
    2. Δεν πληρώνει προστιμα ούτε συλλαμβανεται για τις κατ εξακολούθηση υγειονομικές παραβάσεις του.
    3. Βρίζει χλευάζεται προσβάλει ασύστολα το έθνος
    4. Ξέρει από…..πρόστιμα
    5. Είναι συμμορίτης και το επιδεικνύει

  4. Μαλλον μπερδέξατε την βουρτσα με κάτι αλλο κ.α …..τι δουλειά εχει η ΦΟΥΡΕΙΡΑ επειδή έβγαλε μια φώτο εστω και με αυτον το τροπο στα χιονια .. τι αλλο θα ακουσουμε ?? Βεβαια ολοι οι επωνυμοι και διάσημοι θα πρεπει να κρατάνε τα προσχήματα ομως και αυτοι άνθρωποι είναι …οσο για τα χρήματα τα οποια βγαζει στην Χώρα μας ,δεν τα δουλέψατε μαζι υποθέτω, ας δει το Κράτος – Αρμοδιες Υπηρεσιές κ να φορολογηθεί οπως πρέπει.
    Και εμεις ξεβράκωτοι πήγαμε για ενα καλύτερο μέλλον Γερμανια ,Αυστραλια ,Αμερική κτλ τι βλακώδες πράγματα ειναι αυτα.Δεν χρειαζομαστε αλλη ΒΙΑ βαρεθηκαμε κυρια μου σταματήστε ,τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ τους επαιρναν καποτε στην δουλειά για φθηνά εργατικά χερια και επειδη ειχανε αναγκη δουλευαν στα χωράφια με μισο μεροκαματο. Δεν αρέσει αλλα ειναι αληθεία!

    1. Paminos, οι Έλληνες που πήγαμε κάποτε στο εξωτερικό μετανάστες δεν κλέψαμε και δεν σκοτώσαμε αυτούς που μας έδωσαν δουλειά.
      Οι φονιάδες Αλβανοί έχουν κάνει όλα τα εγκλήματα στην Ελλάδα. Και εξάλλου όταν οι προγονοί μας οι Έλληνες έχτιζαν Τύμβους και Παρθενώνες, οι Αλβανοί κρέμονταν από τα δέντρα όπως οι μαιμούδες κάπου στον Καύκασο. Δεν είμαστε το ίδιο με τους τηγανοκέφαλους.

  5. Τι μας λες κυρα Μαργαριτα. Η Εντελα σε πειραξε που βγηκε με το μπουρνουζι στο χιονι? Προκαλεσε τους Ελληνες ???? Oh, mon Dieu! Επειδη δεν φαινεται οτι εχεις κανει την συνδεση, μαθε πως οι Ελληνες, εκει που στρωνουν εδω και 30 τουλαχιστον χρονια, εκει θα κοιμηθουν. Πτωχευση, φωτια, χιονι, σεισμος, καταποντισμος, τουρκοι, κι οτι μπορεις να φανταστεις να/θα ρθουν μεχρι να βαλουν μυαλο, αν βαλουν ποτέ. Οσο για την Εντελα, μπραβο της. Ξεκινησε απο το μηδεν, ξεβρακωτη, κλπ και καπου εφτασε, κατι εφτιαξε με το λιγο ή πολυ μυαλο που της εδωσε ο θεος. Σιγουρα δεν της χαρισες τιποτα ουτε εσυ ουτε οι ομοιοι σου. Απο την αλλη μερια, εσεις, οι Ελληνες, με τις περιουσιες και την μορφωση, τι φτιαξατε ??????????????????
    Και για να μην σου περνανε κι αλλες μλκς απο το μυαλο, ειμαι απο οικογενεια ελληνικη τουλαχιστον απο το 1700 και μετα.

    1. Δε μου λες Γιώργο. Οι κωλοαλβανοί που έχουν σκοτώσει χιλιάδες Έλληνες πολίτες είναι κανένας λαός που πρέπει να τους έχουμε σε υπόληψη; Με πέτρες σκούπιζαν τον πισινό τους στην Αλβανία πριν έρθουν στην Ελλάδα. Μια από αυτούς είναι η Εντέλα Φουρειράι. Σιγά μην σεβαστώ αυτή την ξεκ@λιάρα την Αλβανίδα. Να έχεις εσύ τους Αλβανούς σε εκτίμηση. Εγώ πάντως τους έχω χεσμένους.

  6. Ξερει ο Κουλης οτι ο Ελληνας εχει μνημη κουκουτσιου η καλυτερα κοκκου απο αμμο. Οποτε πριν τις εκλογες θα δωσει εκει μισο δωρο σε συνταξιουχους οσων ζουν φυσικα μετα τους εμβολιασμους και μισο στους δημοσιους υπαληλους και με μιας θα ξεχαστουν ολα. Καληνυκτα Ελλαδισταν.

  7. Πέρα από το μπάχαλο της κυβέρνησης, εχθές είχαμε και μια άλλη πρόκληση. Η Αλβανίδα τραγουδίστρια η Εντέλα Φουρέιρα φωτογραφήθηκε με μπουρνούζι μέσα στα χιόνια να πίνει κρασί. Αποτελεί τεράστια πρόκληση την ώρα που οι Έλληνες δοκιμάζονταν. Ήρθε εδώ πέρα ξεβράκωτη όπως όλοι οι Αλβανοί και τώρα που έπιασε λεφτά προκαλεί τους Έλληνες.Αυτή δεν ήταν που το έπαιζε Μεξικάνα επειδή ντρεπόταν που ήταν Αλβανίδα;

Comments are closed.