Το βίντεο με τον Φλώρο που δεν μπορούν να το… χωνέψουν οι Τούρκοι! “Με την ουρά στα σκέλια…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:

Νέος ΑΓΕΕΘΑ από σήμερα είναι ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, διοικητής Στρατιάς, αντικαθιστώντας τον Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.

Για πολλούς, η συγκεκριμένη επιλογή είναι εξαιρετική, δεδομένο πως ο Φλώρος, θεωρείται από τα ικανότερα στελέχη που έχει ο Στρατός. Είναι πιο διακλαδικός από τον Πτέραρχο, έχει αποκτήσει εμπειρία “διακλαδικής διοίκησης” συνεργαζόμενος με τον Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, όσο ο τελευταίος ήταν Α/ΓΕΕΘΑ.

Ενώ δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει εξαπολύσει σφοδρές επιθέσεις προς την Τουρκία, με την τελευταία στις 8 Δεκεμβρίου του 2019, όταν είχε πει τα εξής: «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι. Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια… Οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες: Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να διατηρήσουμε την πατρίδα μας ελεύθερη και περήφανη».

Δείτε τον:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ετσι ειναι στρατηγε μου .,..,αυτη ειναι η ΕΛΛΑΔΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ πατριωτων και οχι των πουλημενων πολιτικων .,.,

    Ας τολμησει ο μεμετης και η σφαλιαρα που θα δεχτει δεν θα τον αφησει να σηκωσει ποτε κεφαλι

Comments are closed.