Το απόλυτο μπούστο: Η Νικολέττα Ράλλη μας… έστειλε! (φωτό)

Κοινοποίηση:
ikole

Για πολλές από τις γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ που έχουμε γράψει, έχουν βρεθεί αντιρρησίες. Άλλοι συμφωνούν μαζί μας στα αποθεωτικά λόγια, άλλοι όμως έχουν ενστάσεις και φέρνουν ως παράδειγμα την δική τους θεά, το δικό τους ιδανικό. Απ΄αυτούς που εγείρουν ενστάσεις, ένα 90% φέρνει πάντα ως παράδειγμα τη Νικολέττα Ράλλη.

Την ίδια στιγμή η Νικολέττα είναι η μοναδική για την οποία δεν υπάρχουν «ναι μεν, αλλά». Καθολική και παμψηφεί αναγνώριση. Κι αυτό κάτι σημαίνει. Σημαίνει ότι με τον τρόπο της η Νικολέττα έχει καταφέρει να κατακτήσει πρώτα απ΄όλα την εκτίμηση και σε δεύτερο βαθμό την καρδιά των ανδρών.

Από τις Ελληνίδες που έχουν βγει Σταρ Ελλάς είναι από τις ελάχιστες – για να μην πούμε η μοναδική – που έχει να επιδείξει πράγματα κι από τις ελάχιστες που η φυσική τους ομορφιά παραμένει άθικτη από το χρόνο και…έξωθεν παρεμβάσεις.

Μελαχρινή, πληθωρική, με χαμόγελο και γέλιο που τα ερωτεύεσαι, με μπούστο που χαράσσεται στο μυαλό σου, η Νικολέττα Ράλλη είναι…ράλι Ακρόπολης και Ντακάρ μαζί. Συμμεριζόμαστε απόλυτα το όμορφο βασανιστήριο που επέλεξε να ζήσει ο Γιώργος Μαυρίδης. Και η αλήθεια είναι πως αποτελεί έναν από τους λίγους γνωστούς τύπους που θα θέλαμε να δούμε τη Νικολέττα. Κι αυτό επίσης λέει πολλά για εκείνη.

6

3

4

5

2

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. …μπορεί να αναγκάστηκα να το “παίξω” με την πάρτυ σου 2-3 φορές..αλλά ήταν “φυσική”ανάγκη..με αυτές τις “φυσικές”ανάγκες ..το “παίζω” και εκτονώνομαι μόνο με άντρες..βλέπεις είμαι και κρυφή με πούπουλα και φτερά..χαχαχα
    ο αναμάρτητος πρώτος τον λιθον βαλετω

Comments are closed.