Το ανακοινώνει σε λίγο ο Χαρδαλιάς – Επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε…

Κοινοποίηση:
xardalias-960x480

 

Όπως όλα δείχνουν, η ελληνική κυβέρνηση προχωρά στην επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Με την οικονομία κατεστραμμένη και με τα νούμερα να μην βγαίνουν, επιστρέφει η πολιτική της «κορωνοτρομοκρατίας», όπου επιτρέπονται τα κοσμικά πάρτι της οικονομικής ελίτ χωρίς μάσκα, αλλά ο λαός θα πρέπει να φοράει μάσκα σε κάθε του βήμα.

Πιο συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, αναμένεται να ανακοινώσει την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, τους χώρους λατρείας και τα κομμωτήρια.

Μάλιστα, οι σχετικές ανακοινώσεις εκτιμάται ότι θα γίνουν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, στη 1:00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης για την πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος ο υποχρεωτικός χαρακτήρας της μάσκας αφορούσε αποκλειστικά τους υγειονομικούς χώρους, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα ταξί, τα κέντρα αισθητικής, τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα σούπερ μάρκετ.

Ανησυχία για τα κρούσματα στην Αττική

Τη Δευτέρα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 35 νέα περιστατικά της COVID-19, εκ των οποίων τα 17 στην Αττική.

Τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε, η περιοχή της πρωτεύουσας καταγράφει σταθερά διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει αυξημένη ανησυχία.

Εξίσου ανησυχητική είναι η κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη, ενώ προβληματισμό εγείρει και το γεγονός ότι η διασπορά του ιού εμφανίζεται αρκετά μεγάλη, με αρκετά μεμονωμένα κρούσματα ανά την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, τη Δευτέρα περιστατικά της COVID-19 επιβεβαιώθηκαν σε Καβάλα, Αχαΐα, Μαγνησία, Χαλκιδική και Βοιωτία.

Μάλιστα, τα περισσότερα εκ των νέων κρουσμάτων είναι «ορφανά», δηλαδή οι υγειονομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν το πώς ακριβώς «κόλλησαν».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν πήρες είδηση DIN οτι αυτοσχεδιάζουν οί ανίκανοι ;

  2. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

  3. ολα ειναι μαλακιες δεν υπαρχει τιποτα τωρα βρηκαν πατημα επειδη καποιος φιλος η συγγενης του πρωθυπουργου κατασκευαζει μασκες καπου θα πρεπει να πουληθουν αυτες . ρε σκορδαλια εσεις στη δεξιωση για την εναρξη της καταντιας της χωρας γιατι δεν φοραγατε μασκες μας εχετε για μαλακες ειστε χειροτεροι απο τον πινοσετ να χεσω την δημοκρατια σας αυτο και αν ειναι φασισμος. το βρηκαμε τωρα σας βλεπω στα μανταλακια κοφτε πια την καραμελα με τον ψευτοιο σας πηρε ο πονος για τον λαο τοσα χρονια τι κανατε ρε που πεθαινε ο λαος κατι εξυπηρετειτε εσεις και ολοι στη γη αλλα μην περνατε τον κοσμο για ζωα ζωα ειναι αυτοι που σας ψηφιζουν

  4. Γιατί δεν ανακοινώνετε, αυτά τα κρούσματα που μετράτε…τόσο σχολαστικά, τί ακριβώς είναι, είναι απλά φορείς? έχουν κάποια ήπια συμπτώματα? είναι σοβαρά άρρωστοι και νοσηλεύονται?, σε ποιούς ανθρώπους έγιναν, δηλαδή πώς τους επιλέξατε? και ποιό τέστ τους κάνατε? Και λύστε μας την απορία γιατί τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχουν θάνατοι από κορωνοιό, και μην μας πείτε οτι αυτό γίνεται λόγω υψηλών θερμοκρασιών!!! γιατί αυτό είναι απολύτως αναληθές!!!, μήπως έχει να κάνει οτι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα κρούσματα της γρίππης, και επομένως και οι σοβαρές νοσήσεις και θάνατοι…από γρίππη όμως???!!!!!!!!!! Και γιατί ο ιατρικός κόσμος παρακολουθεί απαθής, αρνούμενος να αντιδράσει, μάλιστα σε καθαρά ιατρικά ζητήματα, αφήνοντας ανίδεους και…δημοσιογράφους να αλωνίζουν και να αποφασίζουν άσχετοι, αντιδεοντολογικά και καταπιεστικά έναντι του λαού και της επιστήμης, και πώς είναι δυνατόν να επιτρέπουν σε ειδικούς και μή να πληροφορούν και να συζητούν στα ΜΜΕ και να
    τρομοκρατούν τον κόσμο, ενώ αυτά είναι καθαρά επιστημονικά θέματα που θα έπρεπε να συζητιώνται
    σε ομάδες ειδικών, οι οποίοι και θα μπορούσαν μετά να πληροφορήσουν ανάλογα τον κόσμο!!!!!!!
    Και μας λέτε οτι θα βάλετε σε καραντίνα τους άνω των 65 ετών, και αυτοί θα βγαίνουν μόνο με SMS,
    δηλαδή θεωρείτε οτι τα SMS είναι ισχυρά…αντικορωνο-ιικά φάρμακα, που άν δεν τα έχεις μαύρος…
    κορωνοιός που σε έφαγε!!!!!!!!!!!

Comments are closed.