Το έχει «κάψει» η Μαντόνα! Πίνει νερό απο το μπολ ενός σκύλου (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
madonna_insta_xr

Η Μαντόνα συνεχίζει να φέρνει τον εαυτό της σε δύσκολη θέση. Αυτή τη φορά η γνωστή τραγουδίστρια πίνει νερό από το μπολ ενός σκύλου.

Κανείς δεν ξέρει τι περνάει από το μυαλό της Μαντόνα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι στα social media είναι για να προκαλέσει αμηχανία και ντροπή στον εαυτό της. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της έχει κάνει τους θαυμαστές της να ανησυχούν, καθώς η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο περίεργη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτο δειχνει οτι λιγουρεύεται τα σαλια του σκυλου και ισως να τον φιλαει και παθιασμενα ποιος ξερει αβυσσις η ψυχη του ανθρώπου

    1. Καθολου παράξενο να την βρισκει με τον σκύλο της

  2. Καλα δεν υπάρχει ενας συγγενής, ενας δικος της ανθρωπος, ενας συνεργατης, ενας καλος γειτονας,που νοιαζεται για το καλό της να ζητησει τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρειο μπας και σωθει. Δεν βλεπουν πως αυτα που κανει ειναι τρελά και μπορει να κανει κακο στον εαυτο της; μα δεν την νοιαζεται και δεν την αγαπαει κανεις τελως παντων αυτην την… θεα; Μονο για τα λεφτα της την ηθελαν; Εδω τα βγαζει φορα δημοσια πως το εχει καψει και δεν την εχουν ακομη αλυσοδεσει, δηλαδη πρεπει να αυτοκτονησει πρωτα για να κανουν τηλεθεαση μετα τα καναλια με την αυτοκτονια της?
    Τι κριμα, να ξεκουτιανει η star τής μουσικης σκηνης.. η διεθνης βασιλισσα της ποπ
    Αληθεια, ως “θεά” που ηταν.. δεν μπορει να σωσει τον εαυτο της? ποιό το νοημα τότε που την αποκαλουσαν.. θεά?

  3. Αντιγράφει τα καραγκιοζιλικια του OZZY με τις νυχτερίδες αρχές αρχές της δεκαετίας του 80. Ας φάει και σκατα για να γίνει βρε καλά.

  4. Θα προτεινα να πινει κι απ τα ουρα του σκυλου που ισως γινει θαυμα και δειχνει νεωτερη.
    Επισης θα μπορουσε να τρωει και τα κοπρανα του μηπως ανεβει το λιμπιτο της

  5. Αυτός που προσκυνούν αυτά τους λέει να κάνουν διότι θέλει να ξεφτιλίζει το δημιούργημα του Θεού και αυτοί δυστυχώς πέφτουν στην παγίδα του με αντάλλαγμα το χρήμα και τη δόξα

  6. Αυτός είναι ο πολιτισμός της Δύσης. Ο ένας πιο σάπιος απ’τον άλλον

  7. Aν αυτή στη φωτό είναι η Μαντόνα, εγώ είμαι ο Αινστάιν

    1. Ας είναι καλά το Photoshop πού κάνει τίς γιαγιάδες να φαίνονται 20αρες, βέβαια αν τίς δεις από κοντά θά τρομάξεις.

Comments are closed.