Το έριξε στο φαγητό ο Νεϊμάρ: Η σοκαριστική εικόνα με την… κοιλιά του κάνει τον γύρο του κόσμου (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Το γαλλικό πρωτάθλημα έβαλε οριστικό «λουκέτο», εξαιτίας του κορωνοϊού, κάτι που σημαίνει ότι ο Νεϊμάρ εδώ και καιρό δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως η κατάσταση της φυσικής του κατάστασης είναι ανησυχητική.

Ο Βραζιλιάνος έχει δηλώσει επανειλημμένες φορές ότι συνεχίζει τις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος όταν επιστρέψει με την ομάδα στις 22 Ιουνίου για να ξεκινήσει την προετοιμασία.
Ωστόσο, ο Νεϊμάρ δεν προσέχει και ιδιαίτερα τον εαυτό του όσο ο ίδιος ισχυρίζεται. Ο 28χρονος άσος των Παριζιάνων βρίσκεται στη χώρα του εδώ και αρκετές ημέρες και όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο απολαμβάνει ευχάριστες στιγμές, κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο του.

 

Το περίεργο ωστόσο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μοιάζει να έχει βάλει αρκετά κιλά, όλο αυτό το διάστημα. Κάτι που έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν για την φυσική κατάσταση του.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως δεν τήρησε το πρόγραμμα διατροφής που το δόθηκε από την ομάδα και μάλλον η καραντίνα μάλλον του έπεσε… βαριά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν ειναι μονο το φαγητο , ειναι τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια , οι Βραζιλιανοι συνηθως όταν ερχονται στην ευρωπη να παιξουν δεν μπορουν να προσαρμοστουν ευκολα και εχουν μια ροπη προς την ασωτη ζωη, εχουν μεσα στο αιμα τους την μπαλα μεν αλλα τους αρεσει η μπαροτσαρκα και οι περιπέτειες με γυναικες. Πανω κατω τα ιδια εκαναν και ο Ρονάλντο,και ο Ροναλντινιο και ο Αντριανο και πολλοι αλλοι.

    1. ρατσιστομπουρδες… τσουβαλιασες 210 εκατομμυρια ανθρωπους

      1. Ρε αμπαλε στοκε ποιος σου μιλησε για ρατσισμο;; εε εχεις παει Βραζιλια;; ειπα ότι ετσι είναι φτιαγμένοι αυτοι ,γεννημενοι για μπαλα ποτα και παρτουζες, διαβασε την ιστορια του Εντ μουντο και του Ανδριανο ρε μυρωδια,διαβασε της προσφατες περιπέτειες του Ροναλντινιο και θα καταλάβεις ,αν και πολύ αμφιβαλω γιατι εισαι αναεγκεφαλος και ασχετος με το ποδοσφαιρο. Μονο το INTERNATIONALE CALCIO που εχω για τιτλο θα ειχες καταλαβει αλλα προφανως ουτε Αγγλικα ξερεις ουτε Ιταλικα ποσο μαλλων Ελληνικα στοκε ,ε στοκε

Comments are closed.