Το έριξαν στην πλάκα οι Έλληνες στο διαδίκτυο για να μην κλαίμε – Πώς σχολιάζουν την στάση της κυβέρνησης στις προκλήσεις των Τούρκων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
1

Πάρτι έχουν ξεκινήσει οι χρήστες των social media με την «ψύχραιμη στάση της κυβέρνησης» στην εισβολή του τουρκικού Στόλου στα Εθνικά Χωρικά μας Ύδατα.

 

Χαρακτηριστική η παρακάτω φωτογραφία:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι τούρκοι ανακοίνωσαν οτι σύντομα θα επεκτείνουν την υφαλοκρηπίδα τους στα…150 μίλια(τόση είναι η απόσταση των παραλίων τους από τον…Πειραιά!!!!!!!!!!!!

  2. η γενια του ινσταγραμ των σελφιε και του διαδικτιακου μπλα μπλα…
    κανεναν κ…ο θα κουνησουν να βγουν εξω απο την βουλη να διαμαρτηρθουν για τον διαμελισμο μιας ιστορικης χωρας η αυτο ειναι λιγο ” εξω απο της δυνατοτητε; του”….ελα τωρα πιασε λιγο twitter να κανουμε οτι ειμαστε πατριωτες…αα ξεχασα οι ΧΑ ειναι φαισιτες και ναι ναι εγκληματα κανανε ολοι..να πανε φυλακη για 13+ χορνια…εγω παω να δω ποσα λικε πηρε η τελευταια μου σελφι…αντε γεια
    …τι ? Σαρια νομος…τι ειναι αυτο??? εφαρμογη για καλυτερες σελφιεσ?..

  3. εγω να δεις γελια που θα κανω οταν οι ισλαμοφσιστες θα σφαζουν τους γκιαουριδες γρεκορωμιους….γιατι ακομα και την υστατη στιγμη δεν θα καταλαβαινουν οποτε…..

  4. Μας αγαπάνε τα μόγγολα ντομινίκ έχουν έρθει σαν φίλοι.

  5. KAΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΤΟΥΣ !!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ?????ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ???? ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΒΡΩΜΟΛΑΕ!!!

Comments are closed.