Το έκανε και αυτό… Μετά τα επικά βίντεο στο youtube, υποψήφια με τη Φώφη στη Θεσσαλονίκη η Σοφία Μουτίδου!

Κοινοποίηση:
1

Και όμως, θα το κάνει και αυτό! Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός Σοφία Μουτίδου που φημίζεται για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της, μετά τα επικά και άκρως…παρεμβατικά βιντεάκια της στο youtube, θα είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές 2019 με το ΚΙΝΑΛ!

Η γνωστή ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι νιώθει ελαφρά προδομένη από την αριστερά από την οποία προέρχεται.

«Δεν το πίστευε ο κόσμος»

«Εγώ μια ζωή ζωηρή ήμουν, ποτέ δεν περιορίστηκα στα προσωπικά μου. Πάντα μου άρεσε η ενασχόληση με τα κοινά», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου για την απόφασή της να κατέβει στις εθνικές εκλογές.

«Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι προχθές έκανα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και τους λέω «Να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και την εκστρατεία μου γιατί είμαι υποψηφία βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης» και μου λένε: Αχ, Σοφία εάν έβαζες θα έβγαινες, δεν με πίστευε ο κόσμος», συμπλήρωσε. «Ο κόσμος με ξέρει έχω ένα μεγάλο αβαντάζ, όμως δεν ξέρει ότι κατεβαίνω και έτσι σε 20 μέρες πρέπει όλοι να πληροφορηθούν ότι κατεβαίνω», κατέληξε η Σοφία Μουτίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και εσπαγα το κεφαλι μου και αναρωτιομουν, ρε ποιος λειπει απο την Ελληνικη Βουλη, ποιος λειπει, ποιος λειπει;;;;; Και τελικα με πληροφορησαν και ησυχασα, λειπει η Μουτιδου, α να μην το ξεχασω λειπει και ο Φυσσας!!!!!! Ρε δεν παμε να πνιγουμε ομαδικως λεω εγω, που θα παει ποτε μπροστα αυτη η χωρα!!!!!!!!

Comments are closed.