Το άδοξο τέλος ενός γέρου! Αποχώρησε από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης αφού δεν μπορούσε να κουμαντάρει τους καλεσμένους (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
papadakis

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή, όταν ο διάλογος ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Μακάριο Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος προσπαθούσε να τους ηρεμήσει και να κάνουν διάλογο αλλά αυτό στάθηκε μάταιο και σηκώθηκε και έφυγε!

«Υπάρχει στιγμή που δεν πρέπει να αποχωρούν οι βουλευτές αλλά πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι. Αδυνατώ να συνεχίσω με αυτό το ύφος της συζήτησης» είπε και έφυγε από το πλατό ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο συνεργάτης του, ο Γιώργος Γρηγοριάδης έδωσε πάσα στο επόμενο θέμα και όταν ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε δήλωσε: «Ένιωσα ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω όχι να διευθύνω τη συζήτηση. Υπάρχουν κάποιοι από σας που λέτε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους βουλευτές. Εγώ νιώθω την ανάγκη ότι συγγνώμη θα έπρεπε να μας ζητήσουν όλοι γιατί δεν τηρούν την τηλεοπτική λογική μιας συζήτησης πιστεύοντας ότι ανεβάζοντας τους τόνους αυτό μας συμφέρει γιατί φέρνει τηλεθέαση. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ούτε το έχω επιδιώξει. Ένιωσα φοβερά άσχημα να παρακολουθήσω αυτό το θέμα».

Και ενοχλημένος, είπε: «Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Ίσως τα 42 χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας μου να μη με βοηθάνε να διευθύνω τη συζήτηση. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί. Θα ζητήσω συγγνώμη. Αδυνατώ να συνεχίσω με αυτό το πνεύμα και το ύφος της συζήτησης» και έφυγε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Δεν ανοιγεις και κανενα περιπτερο? αφου την δουλεια του περιπτερα την ξερεις,πολυ καλα ,παλια μου τεχνη κοσκινο !!!!!

  2. Προχωρά ρε παραμύθα. Άιντε πονηρίδη.Θα πεθάνεις ρε κακομοίρη στον αέρα. Τραβά κάτσε σπίτι σου. Δε χορτάσεις χρήμα τόσα χρόνια;;;;

  3. Δεν αποχωρεί τελείως καλύτερα κι αυτός και όλο το αηδιαστικό
    συνάφι του; Σιχαθήκαμε τους δημοσιοκάφρους
    προσκυνημένους στο σύστημα που το παίζουν φορείς της αλήθειας…
    Αλλο αΛήθεια και άλλο ΑΗΘΕΙΑ.

  4. Βρέ ηλίθιε γεροπαρουσιαστή, όταν καλείς γνώστες καί εμειρογνώμονες, δέν καλείς μαζί καί άσχετους πολιτικάντηδες γιατί σίγουρα θά σού πηδήξουν τήν συζήτηση καί θά ακυρώσουν μέ τήν βλακεία τους ό,τι σωστό καί τεκμηριωμένο θά πούν οι γνώστες καί μή πολιτικοί.

  5. Για τους ηλίθιους το θέατρο!! Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε δικό τους αχυρώνα……….. Τάχα τσακώνονται για να σου δείξουν ότι είναι διαφορετικοί! Είναι, αλλά μόνο στα κανάλια!! Στη βουλή είναι όμοιοι, ίδιοι και απαράλαχτοι! Μάλλον έρχονται εκλογές και προετοιμάζουν το έδαφος με κάτι τέτοια θεατρινίστικα και πολύ βλακώδη θέματα…..

  6. Χεστηκε για αυτο έφυγε ο κουραδας ,100 χρονων και εκει δεν αφηνει την καρεκλα μην την παρει κανενας αλλαος..

  7. Συνηθως πεφτουν διαφημισεις,αρα για θεατρο προκειται.

  8. Έλα τώρα που σε πείραξε το επίπεδο της συζήτησης!!!
    Σε πιστέψαμε….

  9. Τόπο στα νειάτα ρε ¨Παπαδάκη!!! Τοσα τσέπωσες τοσα χρόνια…Ας πάρει και κανας νεότερος…Αξιοπρέπεια δεν έχεις;;;Γεροι παντού στην πολιτική, στην τηλεόραση…και οι νέοι άνεργοι ή σε κατότερες θέσεις…Ρε ούστ….

  10. το σοου του ηλιθιου βλακα του τσοντοκαναλου αντ1

  11. Ρε γερομπισμπικη τη χουφτωσες τουλαχιστον τη μπαγια η τζαμπα η παντοφλα απ τη γυναικα σου?

  12. Το θέατρο με άφθονο σανό προσφέρεται δωρεάν καθημερινά..

    Νά είναι καλά όσα γίδια έχουν απομείνει..

  13. ο Παπαδακης σας εφταιξε και οχι ο απογονος του Ελληνα Σταλιν , Νικου Ζαχαριαδη με την παραξενη ιστορια …και τα σκοτεινα του χρονια …

  14. and the oscar goes to………mr papadakiiiiiis.α ρε θεατρινε,ποσα ξερει ο κ@λος σου.πετυχες αυτο που σε διεταξαν.εισαι μεγαλη μερκα.αληθεια γιατι εφυγε η μικρη απο το καναλι;;;;η μπαγια ντε……απορρω πως σε αντεχει η ξανθουλα διπλα σου.εχει μεγαλη υπομονη.

  15. Μιά ζωή ο Παπαδάκης αποχωρεί . Θυμάστε τό πλάκωμα Κασιδιαρη-Κανελλη πού σήκωσε τά χέρια ψηλά εκλιπαρωντας γιά ανακωχή ;

  16. ψοφαλογο ουστ παε σπιτι σου ρε παπαδακη τρομαρα σου εισαι και κριτικος ??? πωωωωωωωωω

  17. ΓΕΡΙΚΗ ΜΟΥΜΙΑ… ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?… ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ SHOW ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΡΟ…. ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ!!!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ #ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ#…. ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ…. ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ SHOW ΤΟΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ… ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ…

  18. τουαλέτα πήγε ο άνθρωπος…και είπε δεν μπορώ να διευθύνω τη συζήτηση!Τι πιο ευγενικός κι έξυπνος τρόπος να πάρει μια ανάσα…

  19. Παπαριές. Αποχώρησε γιατί ήθελε να πάει για κατούρημα λόγω του προστάτη.. Σε αυτές τις ηλικίες κατουράς κάθε 5 λεπτά.

  20. Ποια συζήτηση να ”διευθύνεις” καλέ μου μπαρμπαγέρο; Τι θέλει τι μπορεί ένας μπαμπαλής, όπως λέει το τραγούδι…Αφησε τόπο στα νιάτα και πήγαινε να φροντίσεις τον προστάτη σου και να μετρήσεις πόσες φορές ξυπνάς την νύχτα για κατούρημα…Ελεος, δεν βαρέθηκες 42 χρόνια μπλα μπλα και μπλαμπλα και πάλι μπλαμπλαμπλα…

  21. Πρώτο βραβείο ανδρικού ρόλου για τον γραφικό γεράκο του κιτρινισμου.Μην γελιεστε θα τον βλέπετε εκεί έστω και βαλσαμωμένο και βιδωμενο με ξυλοβιδες στην καρέκλα γιατί πέφτει και συχνά από αυτήν.

    1. ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΦΑΧΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΓΟΡΓΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ

  22. Τώρα αν πάρω εγώ μια βρεγμένη σανίδα και κυνηγήσω τους πολιτικούς, τους κάθε είδους ” βαθυστόχαστους αναλυτές¨ αλλά και τους δημοσιογράφους θ α…φταίω άραγε;

    CHRIST

  23. Ειναι αυτο το ρημαδιασμενο το χαπι της πιεσης που του φερνει συνεχεια κατουρημα του γερου.

Comments are closed.