Το Μαξίμου ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕ τον ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ. Nέο φοβερό σκάνδαλο παιδεραστίας μετά την υπόθεση N. Γεωργιάδη.”Έξω” ο πτέραρχος του κόμματος που κακοποιούσε την ανάπηρη κόρη της αδελφής του! “Ιδιαίτερες” οι σχέσεις του ΤΕΡΑΤΟΣ με Κούλη- Σαμαρά. Τους κρατάει και τον ελευθέρωσαν;

Κοινοποίηση:
exofillo8-1

teaser8-1

Τεύχος 1793, 5 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς που λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πaρασκευής 8 Ιανουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 11 μήνες.

alitheia-aima-banner

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

opisthofyllo8-1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ακολουθώντας το παράδειγμα των ευρωπαϊκών αρχουσών ελίτ του μεσοπολέμου για τη διαχείριση παρόμοιων καταστάσεων, οι προαναφερθείσες φράξιες του δυτικού-ευρωατλαντικού κατεστημένου της δεκαετίας του 2010 δημιούργησαν ένα δια-φραξιακό πολιτικό καρτέλ βασισμένο σε μια σύνθεση μεταξύ νεοκρατισμού και νεοφιλελευθερισμού, και, γι’ αυτόν τον λόγο, στις Η.Π.Α., αυτό το καρτέλ νεοφιλελεύθερων-νεοκρατιστών ενεργοποίησε ένα παλαιό πολιτικό περιουσιακό στοιχείο του αμερικανικού «βαθέος κράτους», δηλαδή, τον Ντόναλντ Τραμπ, και του ανέθεσε τον ρόλο του προέδρου των Η.Π.Α. Οι δυνάμεις του κοινωνικού κατεστημένου και του ευρύτερου εκλογικού σώματος που δεν πείσθηκαν να υποστηρίξουν την άνοδο ενός βαθιά αντιπνευματικού (και αμφίβολης ψυχικής υγείας) προσώπου, συνεταίρου μαφιόζων, οργανωτή καλλιστείων και φασίζοντος προσώπου, όπως ο Τραμπ, στο αξίωμα του προέδρου των Η.Π.Α. αντιμετωπίζονται με μεθόδους πολιτικού τραμπουκισμού και με μέτρα δικτατορικής υφής, με πρόσχημα και δικαιολογίες την ανάγκη να τιθασευθεί το χρηματοοικονομικό σύστημα, να αντιμετωπιστούν βιολογικές απειλές (όπως ο κορωνοϊός) και να διευθετηθούν μεγάλες διεθνείς κρίσεις. Εξ ου και οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του αμερικανικού βαθέος κράτος που συντάσσονται με τη «λύση Τραμπ» διαχέουν μια ρητορική σύμφωνα με την οποία: ο Τραμπ δήθεν αγωνίζεται εναντίον των «κακών νεοφιλελεύθερων χρηματοοικονομικών ελίτ» (ενώ, την ίδια ώρα, ο Τραμπ εξυπηρετεί απροκαλύπτως το χρηματιστηριακό κεφάλαιο), ο Τραμπ δήθεν αγωνίζεται εναντίον ακόλαστων και σεξουαλικώς ασύδοτων μελών των ελίτ (ενώ ο ίδιος είναι αποδεδειγμένως ένας χυδαίος σεξιστής), ο Τραμπ δήθεν αγωνίζεται για την ηθικοποίηση του κοινωνικο-πολιτικού συστήματος των Η.Π.Α. (ενώ ο ίδιος είναι συνέταιρος μελών του οργανωμένου εγκλήματος), και οι λαϊκές μάζες δήθεν πρέπει να ζουν συσπειρωμένες και υπάκουες υπό την καθοδήγηση του «πεφωτισμένου» κρατικού ηγέτη και να μάθουν να ζουν λιτά και σεμνά για να εξαγνιστεί δήθεν ο κόσμος και να σωθεί η «κρατική πατρίδα»

    Αυτα για να σκεφτειτε λίγο.

  2. Κοιτα φατσες ολοι οι μασονοι αιμομικτες κτηνοβατες παιδοφιλοι της νδ και ολης της ξεφτιλισμενης πολιτικης σκηνης που μας κυβερνανε. Πισσα και πουπουλα σε ολους.

    1. Ποιά πίσσα καί πούπουλα,συνελληνα? Εκτελεστικό Απόσπασμα! Και χρέωση τών εξόδων στην οικογένεια του!!
      Βίαζε την ανάπηρη κόρη τής αδερφής του!!!??? Όσο γι’αυτους πού τόν αθώωσαν, δύο φορές τιμωρία!!
      Καί χρέωση των εξόδων στις οικογένειες τους.

  3. ….Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ…..

  4. Γίδια….. ο κερασφόρος καρνάβαλος συχνάζει σε εκδηλώσεις BLM…. ένα παρτάλι παρατρεχάμενο των αντιφα είναι. Άκου πατριώτης …. πφφφφφφφφ! Λέτε να είναι τόσο εύκολο να εισβαλουν πολίτες στο Καπιτώλιο;;;; Στημένο είναι … Οι αστυνομικοί φρουροί κάνουν πίσω τρομαγμένοι χααα ΧΑΑ χαα! Σε κανονική έφοδο δεν θα έμενε ούτε κοκαλάκι των εισβολέων… έχουμε δει πως δρουν οι αμερικανοί ένοπλοι φρουροί.

    1. Ο Βίκινγκ έχει πάει σε όλες τις συγκεντρώσεις υπέρ του Τραμπ. Και δεν είναι ούτε Antifa ούτε Blm. Σε τσούζει που ο Αμερικανός έχει μεγάλες μπάλες και μας έβαλε τα γυαλιά. Γιατί και εσύ σίγουρα θα είσαι όλο λόγια κοτοπουλάκι. Επαναστατης του καναπέ της παραλίας και του πληκτρολόγιου!!! Αχαχαχα

  5. Ο Τραμπ ανδρώθηκε σε ένα περιβάλλον Εβραίων της Ν.Υόρκης. Ο γερμανός παππούς του, ο πατέρας του και ο ίδιος συνεργάτης και δανειολήπτης από Εβραίους. Τη κόρη του από την Τσέχα την πάντρεψε με τον εβραίο Τζάρεντ Κούσνερ.
    Η κάθοδος του για την προεδρία ήταν εκτός των σχεδίων των οικονοπολιτικών κυριάρχων των ΗΠΑ, Ιουδαίοι και οι συν αυτοίς.
    Το σχέδιο προέβλεπε μετά τον μαύρο, μιγάδα Ομπάμα,γυναίκα και για αυτήν τη θέση είχε επιλεγεί η σύζυγος του Μπιλ Κλίντον, Χίλαρυ.
    Δεν του το συγχώρεσαν οι μισάνθρωποι «περιούσιοι»…

  6. “ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει”.Να δω με τι πρόσωπο θα κυκλοφορίσει στην περιοχή του!!!!

  7. Τελικά οι Αμερικανοί έχουν μεγάλα μπαλάκια και είναι αληθινοί πατριώτες!!! Τρέχω αύριο να αγοράσω Μακελειό. Για να διαβάσω για τον εισβολέα Βίκινγκ οπαδό του Τραμπ. Φοβερός ο τύπος. Μακάρι να είχαμε και στην Μπανανια μας τέτοιους πατριώτες.

    1. Βέβαια, παραδειγματίσου απ’ τον καρνάβαλο και όμνυε στον όντεν, βούρλο…

      1. Στους αρχαίους αληθινούς Θεούς!!! Εσύ κάτσε να πιστεύεις τα παραμυθάκια των Εβραίων. Γιατί αν τυχόν δεν το ξέρεις και ο Χριστιανισμός έχει τις ρίζες του στην Ιουδαικη θρησκεία. Αντε ΜΠΑΖΟ ξύπνα!!!

Comments are closed.