Το Λιμενικό τους διέσωσε στην … ξηρα! 24 λαθρομετανάστες είχαν αποβιβασθεί σαν κύριοι στην Μάνη

Κοινοποίηση:
ΛΣ

Από την Λιβύη αποβιβάσθηκαν σαν κύριοι στην Μάνη. Παρόλα αυτά το Λιμενικό τους… «διέσωσε» παρά το ότι είχαν βγεί στην ξηρά!
Για την ύπαρξη ατόμων αγνώστων λοιπών στοιχείων στην περιοχή του οικισμού Δρυ στην Ανατολική Μάνη, προερχόμενα από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σώστη, ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης το Λιμεναρχείο Γυθείου, λαμβάνοντας σήμα από το αστυνομικό τμήμα Αερόπολης.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έρευνας και διάσωσης και στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού, καθώς και ένα περιπολικό σκάφος και σε συνεργασία με στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, εντοπίστηκαν 24 αλλοδαποί.

Ένας εκ των ανωτέρω μεταφέρθηκε με το περιπολικό σκάφος στον οικισμό Γερολιμένα και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 25 ετών εκ των ανωτέρω, αναγνωρίστηκαν ως οι διακινητές των υπολοίπων και συνελήφθησαν. Κατά δήλωσή τους, οι προαναφερθέντες είχαν ξεκινήσει βραδινές ώρες της προηγούμενης Παρασκευής από τη Βεγγάζη της Λιβύης με μηχανοκίνητη λέμβο, με προορισμό την Ιταλία, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 4.000 έως 7.000 ευρώ έκαστος.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε προσαραγμένη σε βραχώδη ακτή του Αγίου Σώστη στην Ανατολική Μάνη η ανωτέρω λέμβος, η οποία μεταφέρθηκε στον λιμένα Καραβοστασίου και στη συνέχεια ανελκύσθηκε στη ξηρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΙΛΝΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ

  2. Εσείς πίνετε το καφεδάκι σας και δυόμισι εκατομμύρια μουσουλμάνοι είναι στο δρόμο προς Ελλάδα.. Αν δεν προσέχεις το σπίτι σου μην περιμένεις από τους άλλους να το προσέξουν..

  3. Φέρτε λαθροεπενδυτές να φωνάζουν αλλαχού σνακ μπαρ και να κόβουν κεφάλια,εύχομαι τα πρώτα να είναι αυτών που τους έφεραν και τους υποστηρίζουν,μκοάκηδες,αλληλέγγυοι και λοιποί δουλέμποροι

  4. οι τουρκαλαδες εχουν στρατο σε ολη την ελλαδα ..μαζευουν ολη την τριτοκοσμικη σαβουρα στην ελλαδα … αλλα αυτοι τι αναγκη εχουν…τους φυλανε νυχτα μερα καμμια 20ρια μπατσοι !!! ο λαουτζικος πληρωνει και πεναει … και πολιτικοι χαραμοφαγαδες καλοπερνουν και τα’ι’ζουν και πληρωνουν τους λαθροκοπριτες εχουν καταντησει την πατριδα μας ενα ατελεωτο μπ@@@@λο μπραβο στους ελληνες που πανηγυριζουν τη …. μεταπολιτευση του 1974 !!!!

  5. στην Γαλλία: 17χρονος λαθρομετανάστης έκοψε το λαιμό πολύτεκνης μητέρας! και εσεις τους σωνεται;

  6. Για φαντασου!…Οι επενδυτες εχουν προοδευσει.Επειδη τα Ελληνικα συνορα ειναι επιεικως μεγαλο σουρωτηρι ,δεν χρειαζονται λιμενικα κ.α. ,για να να τους σωσουμε!…Ερχονται σαν κυριοι στην ξηρα και τους προσφερουμε και καφε!..Μην τους δουμε και κατω απο την Ακροπολη να τους υποδεχονται ο κουλης και ο καριδης!..

    1. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΡΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ

  7. Αυτοί ήρθαν για να σφαγιάσουν Έλληνες στον επερχόμενο 3ο ΠΠ…

  8. ποια διασωση?Λαθρομεταναστευση λεγετε μέ τις ευλογιες του Αλεξη του Κουλη κλπ,Οταν θα ξεσηικωθουν και αρχιζουν να σφαζουν να δω που θα κρυφτειτε ,μπουρδελο η ελλας και σαπια κοινωνια,μιζεσ πουτανες ΛΟΑΤΚΙ ναρκωτικα οπλα, αυτη ειναι η καταντια της ελλαδος

  9. Κατατρεγμένοι και φτωχοί αλλά με εισιτήριο Α θέσης 4000 εως 7000 χιλ ευρώ . Ποιος τους τα δίνει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  10. Ζούμε στο πιο χειρότερο και το πιο διεφθαρμένο κράτος του κόσμου

  11. χα χα χα.Χαιρομαι για εσας . παντα ειμασταν φιλοξενος λαος . Μπραβο στο λιμενικο που κανει καλα τη δουλεια του .

Comments are closed.