Το Λιμενικό εντόπισε και διέσωσε 55 μετανάστες στη Λέσβο – Δείτε βίντεο

Κοινοποίηση:
limeniko-soma

Στον εντοπισμό και τη διάσωση 55 αλλοδαπών προέβησαν σήμερα το πρωί, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην θαλάσσια περιοχή βόρεια Συκαμνιάς στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, πλοίο ανοικτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε πνευστή λέμβο, με 55 επιβαίνοντες, τους οποίους περισυνέλεξε με ασφάλεια και τους μετέφερε στον λιμένα Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια παραδόθηκαν σε στελέχη της Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι».

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ευσημα για τα κοπροσκυλα του λιμενικου αντι να τους επαναπροοθησουν στην τουρκια τους στιβιαζουν στην χωρα μας για να τους πληρωνουμε και να τους τα’ι’ζουμε .. την στιγμη που χιλιαδες αδελφια μας στην θεσαλια κοιμουνται ξεσπιτομενοι κσι νηστικοι στα γηπεδα !!! οξω ρεεεε

  2. Μια ειναι η λυση ριξτε καρχαριες και μολις τρυπανε τις βαρκες θα κολυμπανε με χιλια προς τουρκία

  3. Το λιμενικό θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα να σώσει κανέναν Έλληνα που τους πληρώνει με τους φόρους του.με τον κουλή το είδαμε κ αυτό.το επόμενο θα είναι καράβι στο βουνό.ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΕΓΩ ΜΕ 1 ΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ.ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ?ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΧΘΕΣ!

  4. ΑΛΟΙΜΟΝΟ Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΝΗΚΟΤΑΤΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΕΥΓΕ…….ΑΛΛΟΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ …..ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ

  5. Αντωνη εκει που εισαι στο Παραδεισο ακους? Εσενα σαν Ελληνα σου ριξανε τα κτηνη μια κλωτσια και σε πνιξανε με το χειροτερο τροπο! Καλες…προπελες στο κωλο τους στη μπουζου! Γεθα σου ρε γκομενε Βαρβιτσιωτη που…τιμας το ονομα του πατερα σου!

  6. Ευτυχώς που τους σώσανε.Ρε δεν πάτε στο διάολο που μαζεύεται τον κάθε πικραμένο που του μπαίνει στο μυαλό να έρθει στην Ευρώπη να κάθεται και να τρώει τζάμπα . Για απελάσεις ούτε λόγος.

    1. ουτε μια το πολυ εξι εφτα Πακια συνοδια ενος μπατσου αεροπορικος μεσο Τουρκιας και με χαντζηλικη στιν τσεμπη κοντα στα τρεια χιλιαρικακια οπποιος γουσταρει να φυγει δηλαδη απο τους φορους μας εννοηται…

  7. Το ανθελληνικό κράτος στην υπηρεσία των μουσουλμάνων δουλεμπόρων! Όλοι Ηλία να ξαναγίνουμε Ελλάδα γιατί στη Θεσσαλία τους Ελληνες δεν “τους περισυνέλεξαν με ασφάλεια”! Και κρύβουν τους 100άδες πνιγμένους!

    1. μονο εσεις οι νεοναζι θα ψηφισετε ηλια

  8. κάνα Έλληνα θα σώσετε; όχι βέβαια, μόνο για να κουβαλάτε λαθρομετανάστες . Τους φέρνουν η Τούρκοι από κει και τους πασάρουν σε σας έτσι μοιράζονται την διαδρομή. Αρε δόλια Ελλάδα. Τέλος επιστροφή δεν υπάρχει. Περιμένουμε τα χειρότερα.

  9. Ο/Η Η επανεκλογή του αφορισμένου γκαντέμη ενεργοποίησε την κατάρα του μιζοτακέικου. λέει:

    Για να μην σκοτώνουν οι ηλίθιοι ταξιτζήδες ύπαρχοι κόσμο στον Πειραιά δεν υπάρχει προσωπικό…..
    Για να σώνουν λάθρο σκύλους εισβολείς, μια χαρά…
    Πάρτε τους στα σπίτια σας ρε λαμόγια…..

  10. Ναι αλλά δε λέτε ολόκληρη την είδηση ότι τους πρόσφεραν καφε,κρουασάν νερά,κουβέρτες και αργά τη νύχτα τους έκαναν και πεολειχία!

Comments are closed.