Το ΙSIS έδωσε στην δημοσιότητα η φωτογραφία του βομβιστή αυτοκτονίας

Κοινοποίηση:
isis

Στην δημοσιότητα έδωσε το παρακλάδι του ΙSIS στο Αφγανιστάν τη φωτογραφία του βομβιστή αυτοκτονίας που σκόρπισε το θάνατο στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. Πρόκειται για τον Αμπντούλ Ρεχμάν Αλ Λόγκρι.

Στην ανάρτηση στον λογαριασμό της εξτρεμιστικής, τζιχαντιστικής οργάνωσης στο Telegram, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στην Καμπούλ το ISIS-K υποστηρίζει ότι ο καμικάζι κατάφερε να περάσει από τα σημεία ελέγχου των Ταλιμπαν και να φτάσει σε απόσταση πέντε μέτρων από ένα σημείο που συγκεντρώνονταν Αμερικανοί πεζοναύτες, μεταφραστές και άλλα άτομα προτού ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση εκτός από τους άμαχους, έχασαν τη ζωή τους δεκάδες μέλη των Ταλιμπάν καθώς επίσης και 13 -μέχρι στιγμής- αμερικανοί στρατιώτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σημεια ελεγχου των ταλιμπαν;;; Τι λετε ρε παιδια. Κρατος τρομοκρατης ειναι το αφγανισταν και εμποριου ηρωινης.. Ο αμερικανικος στρατος εκκενωσε πρωτος χωρις να προστατεψει τους πολιτες και οσους συνεργαστηκαν 20 χρονια μαζι τους. Αυτοι ειναι οι Αμερικανοι και η πολιτικη τους για τις ξενες χωρες.
    Αυτο ειναι μονο η αρχη.

Comments are closed.