Το ΙΚΕΑ στη Γερμανία παραχώρησε πάρκινγκ στους μουσουλμάνους, να προσευχηθούν για το ραμαζάνι. – Εμείς απλά συνεχίζουμε να τους ακουμπάμε τα ωραία μας λεφτουδάκια …

Κοινοποίηση:
Clipboard08-5

Εκατοντάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ για να προσευχηθούν. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Wetzlar κοντά στην Φρανκφούρτη, στο υπαίθριο πάρκινγκ ενός καταστήματος.

Ο πρόεδρος του τοπικού τζαμιού Καντίρ Τερζί σε συνεργασία με τον δήμο και προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός στο τζαμί, ήρθαν σε επικοινωνία με το πολυκατάστημα ΙΚΕΑ και του ζήτησαν να τους δώσει τον τεράστιο χώρο στάθμευσης έξω από το κατάστημα προκειμένου να προσευχηθούν. Έτσι και έγινε.

Μετά το τέλος της προσευχής το Τζαμί έβγαλε ανακοίνωση που έλεγε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία του Wetzlar, το γραφείο δημόσιας τάξης, τη διοίκηση του Ikea Wetzlar, και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής προσευχής», ανέφερε η δήλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με την τήρηση των αποστάσεων κατά την διάρκεια της προσευχής , οι μωαμεθανοί καφρολοι θα δυσαρεστηθούν , δεν θα μπορούν να χώσουν το κεφάλι πισω από τα κ@λομερια του μπροστινού τους …. ούτε θα μπορούν να ακουμπήσουν τα μούτρα τους πάνω στα γυμνά πόδια του μπροστινού τους …..

  2. Δεν υπάρχει εθνική συνείδηση σε ένα ήδη κατακτημένο από μασόνους κράτος όπως η Γερμανία όπως η Ελλάδα …Αυτά κάνουν οι φιλελεύθερες προθέσεις

Comments are closed.