Το Δημόσιο επιμένει να αρνείται αποζημίωση στην οικογένεια του Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Κοινοποίηση:
260719-dikastirio

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε σήμερα, Τρίτη η έφεση του Δημοσίου με την οποία ζητεί να αναιρεθεί η πρωτόδικη απόφαση που επιδίκασε αποζημίωση 490.000 ευρώ για ηθική αποζημίωση στην οικογένεια του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι Αττικής.

Ειδικότερα, στις 8.6.2017 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης, ο Μάριος – Δημήτριος Σουλούκος, μαθητής της Ε΄ τάξης του σχολείου (γεννήθηκε 16.5.2016), ενώ περίμενε την έναρξη της θεατρικής εκδήλωσης, μαζί με τους συμμαθητές του, έπεσε αναίσθητος στο προαύλιο του σχολείου, αιμορραγώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία», όπου και κατέληξε στις 22:23.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. και καλα κανει και δεν δινει αποζημιωση. Τι σημαινει “Δημοσιο”? σημαινει εσεις, εγω, ολοι μας. Σημαινει η τσεπη ΜΑΣ. Γιατι λοιπον εγω να δωσω αποζημιωση? στον οποιονδηποτε? ευθυνες υπαρχουν, οι υπουργοι, οι τοπικοι βουλευτες, οι δημορχοι, η τοπικη αστυνομια κλπ. Αλλα ολοι εμαθαν να λενε “δημοσιο αποζημιωσε με”. ΓΙΑΤΙ? γιατι να πληρωσω εγω απο τη τσεπη μου τα λαθη αλλων? Ολοι πανε σε δικη το δημοσιο γιατι ειναι “ευκολο¨ αλλα δεν πανε ποτε σε αυτους που πραγματικα εχουν ευθυνες γιατι η δικη θα κρατηση καιρο και δεν θα παρουν τιποτα. Φτανει πια με το “Δημοσιο αποζημιωσε με”.

Comments are closed.