Το Βατικανό έβγαλε ασημένιο νόμισμα αφιερωμένο στην Ουκρανία

Κοινοποίηση:
Βατικανό

Το Βατικανό κυκλοφόρησε ένα ειδικό ασημένιο νόμισμα, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ουκρανία και έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να διατεθούν ως βοήθεια προς την χώρας αυτή.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό πρέσβη στο Βατικανό, Αντρίι Γιουράς, σε ανάρτηση του στο Facebook, ανέφερε το εξής:

«Αυτό δεν είναι απλώς ένα σύμβολο, είναι μια πραγματική χειρονομία υποστήριξης προς την Ουκρανία: την 100ή ημέρα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, το Νομισματικό και Φιλοτελικό γραφείο του Βατικανού, εξέδωσε ένα ειδικό ασημένιο νόμισμα, αφιερωμένο στην Ουκρανία. Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις του νομίσματος (αξίας 50 ευρώ το ένα νόμισμα) θα δοθούν ως βοήθεια στην Ουκρανία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μια βρωμια , μια σαπιλα , ενα ξερατο σε ολο του το μεγαλειο !

  2. το νόμισμα θα έχει και το κεφάλι του Zελένσκι; ο άνθρωπός που στο στο όνομα της δύσης έσφαξε τον λαό του? τέλος πάντων,αφου το λέει το ΒΑΤΙΚΑΝΟ που ειναι το άνδρο της ακολασίας για χιλιάδες παιδάκια που βιάστηκαν,και κακομεταχειρίστηκαν?να πάρω το κεφάλι του πάπα και να το γυριζω στην Ρώμη μαζί με τους ακόλουθους και να απαλλάξω την κοινωνία από την βρώμικη σαπίλα, μακάρι να μπορούσα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ,αλλά μην προκαλείται με δηλώσεις,ψοφηστε ,μόνο αυτό σας ευχομαι και μόνο αυτό σας αρμόζει απλά ψοφηστε, να απαλλαγούμε από εσάς

  3. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΕΥΡΩ. ΑΡΚΕΤΑ!!! ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

    1. Είσαι τουλάχιστον ηλίθιος! Και μόνο ότι επικαλείσαι τον πυρηνικό πόλεμο στο όνομα ενός θεού της ειρήνης και της αγάπης, αποδεικνύει πόσα κιλά μαλακας και ηλίθιος είσαι. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι γονείς σου που δεν σε έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο μόλις βγήκες από τη μήτρα της μάνας σου.

Comments are closed.