Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δεις! Όταν πέφτει το παραδάκι όλα ξαφνικά αλλάζουν! Θα διώκονται όσοι λένε ψευδείς ειδήσεις, αλλά οι ίδιοι τις διέδωσαν πρώτοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τσιοδρασ- χαρδαλιασ

Άμα πέσει το χρήμα, πόσο γρήγορα αλλάζεις πλευρά και απόψεις.
Θα διώκονται όσοι λένε ψευδείς ειδήσεις, αλλά οι ίδιοι τις διέδωσαν πρώτοι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Παρτάλια χαρείτε το όσο μπορείτε και μετά τις γιορτές μιλάμε ! Τελειώνει το θεατράκι ξεφτίλες όπως και η υπομονή μας ! Καλή χρονιά Στεφανε και σε όλους τους υπόλοιπους , ας είναι δική μας αυτη η χρονιά και όχι των σάπιων , τα φιλιά μου

  2. κωλος που κλανει και αυτοι που μιλανε ειναι το ιδιο αντε βαλε τους μεσα για ψευδεις ειδησεις τι περιμενετε αυτοι ειναι για το medrano

  3. Εκφοβισμό κάνουν.
    Διασπορά ψευδών ειδήσεων – Άρθρο 191 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019)
    1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
    2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας.

    Πρέπει να αποδείξει ο εισσαγγελέας ότι κάποιος φοβήθηκε.

  4. Πλέον και την άποψη του καθενός θα τη βαφτίζουν ψευδή είδηση.
    Με λίγα λόγια σκάσε και εμβολιάσου. Διαφορετικά κάτεργο.

  5. θα το πω ευγενικα…….γαμω τα σπιτια σας παλιοτομαρα……επιστημονες σου λεει οι ειδικοι……ειστε και γιατροι …..αλμπανηδες….αληταραδες….πως κοιμαστε τα βραδια΄?

  6. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ , Η ΕΛΛΑΔΑ & ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΣΕΛΙΔΑ.

    1. Με ποιον τρόπο θα γυρίσει η σελίδα;;; Από τον καναπέ και με την μασκούλα;;;;😂😂 Η ξεφτίλα μεγάλη και τα χάλια ατελείωτα. Ζήτω το Ελλαδιστάν με πρωτεύουσα το Ισλαμαμπάντ !

Comments are closed.