Το ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ περιστατικό της Αταλάντης: Μία από τις πιο μυστήριες εμφανίσεις ιπτάμενων σκαφών στην Ελλάδα!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
περιστατικο Αταλάντης

Το περιστατικό της Αταλάντης είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο μυστήριες εμφανίσεις άγνωστων ιπτάμενων σκαφών στον Ελλαδικό χώρο.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου του 1990 μία σειρά από περίεργα γεγονότα συνέβησαν στην Ελλάδα και αποτέλεσαν μία από τις πιο παράξενες περιπτώσεις εμφάνισης εξωγήινων σε αυτόν τον πλανήτη.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο όχι για ένα, αλλά για 12 με 17 ιπτάμενα αντικείμενα, που εμφανίστηκαν αρχικά επάνω από το βουνό της Πεντέλης, στην Αθήνα. Τα ΑΤΙΑ πέταξαν νότια ως την Πελοπόννησο και άλλαξαν πορεία ξανά προς την κεντρική Ελλάδα.

Στο δεύτερο πέρασμά τους πάνω από την κεντρική Ελλάδα, περίπου στις 9:30 το βράδυ., ένα από τα ΑΤΙΑ, φάνηκε να έχει δυσλειτουργίες και λίγα λεπτά αργότερα το αντικείμενο συνετρίβη έξω από το μικρό χωριό Μέγας Πλάτανος, μερικά χιλιόμετρα από την Αταλάντη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εγώ είδα παρόμοιο UFO ΤΟ 1977 στην Πελοπόννησο στα 10 μέτρα πάνω απο μένα. Ημουν 13 χρονών!!!

  2. Εκείνο το βράδυ το θυμαμαι σαν να ήτανε χτες! Οι γονεις μου είχανε πάει σε μια Γιορτή και στο γυρισμό το ένα το είδανε μπροστά τους! Τους ακολούθησε πάνω από το αμάξι τους!Εκείνο το βράδυ ο πατέρας μου έπαθε το πρώτο έμφραγμα!(Δεν έπινε ποτέ στη ζωή του!) Η αστυνομία του πήρε πολλές φορές κατάθεση γιατί δεν ήτανε ο μόνος που το είχε δει!!!

Comments are closed.