Τούρκος πολιτικός επιστήμονας: «Στην Τουρκία απαγορεύονται τα τεστ DNA»

Κοινοποίηση:
tourkos_kath

«Στην Τουρκία τα τεστ DNA απαγορεύονται» υποστηρίζει ο «αιρετικός», για την κυβέρνηση Ερντογάν, Τούρκος πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής του πανεπιστημίου της Νέας Γης (Newfoundland) του Καναδά Μεχμέτ Εφέ Τσαμάν, σχολιάζοντας την πολιτική εκτουρκισμού αυτόχθονων λαών στη Μικρά Ασία, όπως Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσύριων, Καυκάσιων κ.α., σημειώνοντας πως το ίδιο συνέβη και στο Αζερμπαϊτζάν, όπου «ο αζέρικος υπέρ-εθνικισμός είναι ένας ακραίος αντιαρμενικός ρατσισμός, με τις ρίζες του να βρίσκονται στην παντουρκιστική νοοτροπία»

Αναφέρει συγκεκριμένα ο Τσαμάν : «Η έκδοση ιδιοκτησιακών πράξεων αμέσως μετά την κατάκτηση των εδαφών άλλων ανθρώπων και μετά από συστηματική λεηλασία ήταν μέρος της διαδικασίας αφομοίωσης. Πολλοί Χριστιανοί χρειάστηκε να περάσουν επίσημα στο Ισλάμ για να προστατεύσουν την υλική και φυσική τους ύπαρξη!

Η υπογράμμιση αυτών των γεγονότων, θεωρείται ως μέγιστη προδοσία και στις δύο τουρκόφωνες χώρες. Στην Τουρκία τα τεστ DNA απαγορεύονται. Ενώ η τουρκική κυβέρνηση δεν ανοίγει τα προγονικά οθωμανικά αρχεία για να διατηρήσει την εικόνα ενός ομοιογενούς έθνους.

Στις γειτονικές περιοχές της οθωμανικής αυτοκρατορίας η αλλαγή των χριστιανών σε μουσουλμάνους αποκαλούνταν εκτουρκισμος. Ο όρος Τούρκος επί αιώνες ήταν συνώνυμος του μουσουλμάνου. Οι νέοι προσήλυτοι αφομοιώνονταν και γλωσσικά. Και με αυτό τον τρόπο επικρατούσε ο τουρκομουσουλμανικός πολιτισμός.

Οι Τούρκοι στην Aνατολία αφομοίωσαν συντριπτικά αυτόχθονους λαούς όπως Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους, Καυκάσιους και άλλους. Το Αζερμπαϊτζάν είναι αφομοιωμένοι αυτόχθονες κάτοικοι της Καυκάσιας, γνωστοί και ως Αρμένιοι. Ο τυφλός ρατσισμός και ο εθνοτικός εθνικισμός είναι δηλητηριώδη. Ο αζερικος υπέρ-εθνικισμός είναι ένας ακραίος αντιαρμενικός ρατσισμός. Οι ρίζες του βρίσκονται στην παντουρκιστική νοοτροπία».

Ζει αυτοεξόριστος στον Καναδά

Ο Τσαμάν ζει αυτοεξόριστος στον Καναδά και πριν εγκαταλείψει κυνηγημένος τη χώρα του, δίδασκε στις ακαδημίες πολέμου του τουρκικού υπουργείου Άμυνας. Σήμερα είναι από τις λίγες φωνές στην Τουρκία, που τολμούν και επικρίνουν δημόσια και ευθέως τις νέο-οθωμανικές ονειρώξεις του Ταγίπ Ερντογάν στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ανατολική Μεσόγειο και αποτελεί «κόκκινο πανί» από εθνικιστές και ισλαμιστές του Ερντογάν, αλλά και από την κεμαλική αντιπολίτευση.

Ο ίδιος πρόσφατα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και τα αποτελέσματα τεστ DNA. Σύμφωνα με αυτά η καταγωγή της οικογένειάς του προέρχεται :


• 54% Μικρά Ασία & Καυκάσια (Ανατολία-Αρμενία)
• 16% Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ελλάδα-Ιταλία-Βαλκάνια)
• 16% Δυτική και Κεντρική Ευρώπη (Ιταλία, Γαλλία)
• 6% Δυτική Μέση Ανατολή (Ισραήλ, Λίβανος)
• 3% Ανατολική Ευρώπη
• 3% Βόρεια Ασία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η όποιος δεν έχει γνώση, δεν δικαιούται να έχει γνώμη (Πλάτων) λέει:

    @ Κουνια που σε κουναγε

    Τα ανεκδοτάκια, προφανέστατα τα λες εσύ, «κούνια – μπέλα», που αγνοείς αφ΄ενός μεν ότι τα τεστ dna ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ στην Τουρκία, αφ΄ετέρου δε, ότι οι έρευνες DNA, που έχουν γίνει σε εξειδικευμένα και διαπιστευμένα Κέντρα Γενετικής ανά τον κόσμο, έχουν αποδείξει ότι οι σημερινοί Τούρκοι στην πλειονότητά τους είναι Ελληνικής και Αρμενικής καταγωγής.
    Ο γνωστός τούρκος δημοσιογράφος Ahmet Altan, δημοσίευσε σε, σχετικά πρόσφατο, άρθρο του ότι οι σημερινοί κάτοικοι της τουρκίας δεν έχουν καμία σχέση με τα τουρκικά φύλα που είχαν έρθει στη περιοχή από τον 10ο και 11ο μ.Χ. αιώνα. Σημειώνει δε, εμφατικά, στο άρθρο, ότι ο ηγέτης των πρώτων σελτζούκων, Alp Arslan, ΔΕΝ κουβάλησε, μαζί του, από την κεντρική Ασία, εκατομμύρια τουρκικών φύλων, αλλά ο πληθυσμός της πρώτης οθωμανικής ηγεμονίας (1299 μ.Χ.), αποτελείτο από γηγενείς (΄Ελληνες, Αρμενίους, Πέρσες κλπ.) κατοίκους των εδαφών που κατέκτησαν οι απολίτιστοι σελτζούκοι με την βία και με απερίγραπτες αγριότητες και ωμότητες, οι οποίοι –γηγενείς κάτοικοι- ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΤΗΚΑΝ και ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΑΝ, προκειμένου να γλυτώσουν από τις σφαγές, τις λεηλασίες, τους ανασκολοπισμούς και τις λοιπές γνωστές –ειδεχθέστατες- τακτικές των άξεστων μογγόλων …
    Είναι πάμπολλοι οι τούρκοι που διαμένουν εκτός τουρκίας [ενδεικτικά αναφέρονται : Aslı Muzde (καθηγήτρια Μαθηματικών σε σχολείο των ΗΠΑ), Gül Çelik (σχεδιάστρια μόδας), Fethiye Çetin (δικηγόρος), Ayşe Gül Altınay (Ακαδημαϊκός), Jale Karaaslan (φοιτήτρια)], που αναζήτησαν τις ρίζες τους, μέσω γενετικού ελέγχου dna και διεπίστωσαν, με έκπληξη, ότι το dna τους, ΟΥΔΕΜΙΑΝ απολύτως σχέση έχει με το μογγολικό / τουρκικό φύλο (άλλωστε, αδιάψευστος μάρτυρας είναι και τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά τους) … Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το τουρκικό κράτος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους υπηκόους του, την διενέργεια των τεστ DNA, διότι επιδιώκει να τους εμφανίσει ως μία ομοιογενή οντότητα με κοινή εθνοτική καταγωγή, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η «τουρκικότητά» τους και να μην αλλοιωθεί η «τουρκική» συνείδηση την οποία τους διαμόρφωσε με εξαπάτηση …
    Πολλά βιβλία έχουν εκδοθεί πάνω σε πολλές σχετικές έρευνες διαφορετικών Κέντρων Γενετικής, που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι σημερινοί τούρκοι πιστεύουν σε ιστορικά ψεύδη, επειδή το ίδιο το κράτος τους, τους απαγορεύει να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ρίζες και τους διδάσκει απατηλά ότι οι γηγενείς λαοί εξαφανίστηκαν, ως δια μαγείας, μετά την έλευση των τουρκικών φυλών …
    Η τουρκία, αγαπητή «κούνια» ΔΕΝ αποτελεί ομοιογενές ΄Εθνος, αλλά ένα κράτος που συνίσταται από ένα πληθυσμιακό συνονθύλευμα διαφορετικών εθνοτικών φυλών ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΕΝΩΝ και ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΈΝΩΝ …
    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, βασισμένη πάνω σε επιστημονικές, αδιαμφισβήτητες μελέτες …
    ΄Ασε, λοιπόν, μωρή κακομοίρα, τα χαζοχαρούμενα χα χα χου και άνοιξε κανένα βιβλίο να ενημερωθείς, γιατί, απ΄ ό,τι φαίνεται, εσύ είσαι αυτή που όχι απλά τρως, αλλά καταπίνεις αμάσητο το σανό …

  2. Χαχαχαχα, πολυ φυσικό. Αν οι ….Τούρκοι….κανουν τεστ DNA θα δούνε πως δεν ειναι Μογγόλοι. Οι περισσοτεροι ειναι Ελληνες, Σέρβοι και αλλοι βαλκανικοί λαοί, απο το παιδομαζωμα. Δυςτυχως ομως ολοι αυτοι εχουν Τουρκική συνείδηση, αρα ειναι εχθροί μας κι ας εχουν Ελληνικό αιμα στις φλέβες τους.

    1. Πες και αλλα ανεκδοτακια να γελασουμε βρε αααχ βαααχ χαχαχαχαχαχα,ακου εκει οι περισσοτεροι είναι ελληνες χαχαχαχαχαχα, κατ αρχας κανενας δεν απαγορευει στην τουρκια να κανουν τεστ dna οποτε κακομοιρα μου συνεχιζε να τρως σανο!!!

Comments are closed.