Του χει μείνει η συνήθεια από τότε που “χαϊδευόταν” με τον Ψινάκη – Σάκης Ρουβάς: «Κάνω μπάνιο στην θάλασσα γυμνός»

Κοινοποίηση:
sakis

Καλεσμένος σε γνωστή βραδινή εκπομπή ήταν ο πασίγνωστος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς και οι αποκαλύψεις που έκανε «έκοψαν» την ανάσα στις εκατοντάδες θαυμάστριες του!

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πολλές αποκαλύψεις on air, συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος του εσωρούχου του! Στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά σχετικά με το αγαπημένο του σημείο στο σώμα της γυναίκας του Κάτιας Ζυγούλη, ο ίδιος απάντησε… τα μάτια της.

Μάλιστα, ο γοητευτικός τραγουδιστής δεν δίστασε να μοιραστεί ότι λατρεύει να κάνει μπάνιο γυμνός στην θάλασσα αλλά υπογράμμισε ότι προσέχει πολύ σε ποιες παραλίες το κάνει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εντάξει … η εποχή της πουστοκρατιας τελείωσε , ο Ρουβας τώρα είναι πια πατέρας πολύτεκνος , τα παιδιά μεγαλώνουν και δεν είναι πρέπον να διαβάζουν τέτοιου επιπέδου ξεφτιλίκια , κατάλοιπα άλλης εποχής. Ας κρατήσει τις προσωπικές γυμνές στιγμές για τον εαυτό του , σεβόμενος την οικογένεια του.

  2. Μπράβο ρε Σάκη εσύ ξέρεις να κάνεις μπάνιο, η αίσθηση είναι μοναδική, ελεύθερος όπως σε γέννησε ο Θεός. Μας έφερε στον κόσμο χωρίς ρούχα, χωρίς ντροπή, χωρίς ταμπού. ΜΠΡΑΒΟ. Εξάλλου διαθέτης ωραίο σώμα, γυμνασμένο, δεν προσβάλλεις την φύση;όπως μερικοί άλλοι και για αυτό προσπαθούν να σου βρουν ελαττώματα.

Comments are closed.