Του ζητούν να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ! Ερντέν σε Σλούκα: «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»

Κοινοποίηση:
erden-768x574

Ο 33χρονος πρώην παίκτης του ΝΒπου πλέον αγωνίζεται την Καρσίγιακα επιτέθηκε μέσω twitter στον διεθνή γκαρντ που αρνήθηκε να αγγίξει το επετειακό πανό για τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Σλουκα να είσαι σίγουρος πως ο πατέρας σου είναι περήφανος για σένα από εκεί ψηλά!

  2. Ποιοι τον σεβονται σε ολο τον κοσμο ? Μεγαλη πουστρα ο κεμαλ εχουν υπαρξει πολλες μαρτυριες οτι την κουναγε την αχλαδια , το πηγαινε το γραμμα…….

  3. Πολύ καλά έκανε, τώρα όμως πρέπει να φανεί ποιο δυνατός γιατί οι Τούρκοι είναι Τούρκοι, μια απολίτιστη μάζα και απολίτιστη μάζα θα παραμείνουν δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν λαός και θα έπρεπε τον Σλούκα να τον προσκυνάνε καθημερινά για τη χάρη που τους έκανε να παίξει σε ομάδα τους γιατί κέρδισαν δόξα και χρήματα σε σχέση με τα ψίχουλα που κέρδισε ο Σλούκας αν το πάμε συγκριτικά. Γιαυτό μεμέτια τουμπεκί ψιλοκομμένη και μην βγάζετε γλώσσα.
    Και ας μην ξεχνάνε ότι κακώς συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

  4. σκατα σκατα στον ταφο του κεμαλ

  5. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΤΟΥΡΚΕ ΑΠΟ ΤΙ ΜΗΤΡΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.

  6. ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥΡΚΕ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.

Comments are closed.