Του βγήκαν τα ντολμαδάκια από τη μύτη!

Κοινοποίηση:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σε ταινία με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο παραπέμπει η θεματολογία της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά στην ταβέρνα «Θίασος» στην Καλαμάτα.

Φυσικά ο Αντώνης δεν φημίζεται για την γαλαντομία του και του σέρβιρε μέχρι και νηστίσιμα ντολμαδάκια παρότι είχε παρέλθει η μεγάλη εβδομάδα.

Γι’ αυτό και οταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, τα ντολμαδάκια πήγαν να βγουν από τη μύτη του Κυριάκου. Ο Μεσσήνιος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μην υποστηριχτεί εκ νέου για περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας, αλλά να υποστηριχτεί ο «σαμαρικός» πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσσης! 

Ο ίδιος Κώστας Βλάσσης τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αποκαθήλωσε προσβλητικά από υπουργό! Αλλά έτσι είναι οι πολιτικοί. Εκεί που κάποιος έφτυνε μέχρι χθες, γλύφει με την ίδια ευκολία σήμερα.

Το θέμα είναι εάν ο Νίκας θα δεχτεί να παρατήσει το μενού του θιάσου…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κωστα δουλεια σου εσυ ! Απολαυσε τους πιτογυρους στη Ραφηνα κι αμα στανιαρεις γυρνα να σωσεις τη Πατριδα! Απο που σας κραταει η Κουλα? !

  2. τρώνε λιτά, για να προσαρμοστούν σε όσα έρχονται μετά τις εκλογές

  3. Πόσο δίκιο έχεις σπαρτιάτη, μισούν τον εαυτό τους, τους γονείς τους, μισούν την κοινωνία, την πατρίδα τους, σπέρματα του Σατανά.

  4. σε αυτη την φωτο βλεπεις ποσο βρωμια ψευτια ειναι η πολιτικη… και ποσο θεατρινοι και ψευτικοι ειναι οι πολιτικοι…. ποιος γηινος, κανονικος ανθρωπος θα καθόταν στο ιδιο τραπεζι σαν φιλαρακια, με τον ανθρωπο που κατεστρεψε τον πατερα του????

Comments are closed.