Του έφυγε η μαγκιά! Δείτε πως υποδέχτηκαν τον Πολάκη στην Χαλκιδική (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
polakis

Ο λόγος των αποδοκιμασιών ήταν η συμφωνία των Πρεσπών, ενώ κάποιοι του υπενθύμισαν ότι οι Κρητικοί πρωτοστάτησαν στον Μακεδονικό αγώνα.

Έντονες αποδοκιμασίες εισέπραξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ενώ προσερχόταν σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στο δημαρχείο του Πολύγυρου.
Ο λόγος των αποδοκιμασιών ήταν η συμφωνία των Πρεσπών, ενώ κάποιοι του υπενθύμισαν ότι οι Κρητικοί πρωτοστάτησαν στον Μακεδονικό αγώνα.

Μόλις τον είδαν οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τραγουδούν το Μακεδονία Ξακουστή και φώναζαν «προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική».

Ο κ. Πολάκης βρέθηκε στη Χαλκιδική το πρωί της Τετάρτης για να εγκαινιάσει τη νέα μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Πολύγυρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το 20ευρω ξέχασες,το κοντέρ γράφει τικ τακ τικ τακ τικ τακ μόλις τελειώσει η μπαταρία αρχίζει το πατ πατ πατ πατ πατ πατ και ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ θα σου πω εγώ τσομπάνη τι νόμιζες για μένα.

  2. Μαλακίες. Θα έπρεπε να μη μπορούν να βγουν από την τρύπα τους οι προδότες. 10 νωματαίοι που να φωνάζουν δω και κει δεν γίνεται τίποτα. Οι μπολσεβίκοι προδότες τους χαρακτηρίζουν και γραφικούς έτσι και γελούν ειρωνικά κάτω από τα βρωμερά μουστάκια και μούσια τους.. Που είναι ο Ελληνικός λαός; Για φρέντο; Μόνο την τσέπη του κοιτάει και τη συνταξούλα του; Γαμώ τον μαλακισμένο αριστερόπληκτο αυτό λαό. Κατεστραμμένος εγκεφαλικά από τη μεταπολίτευση. Σε άλλη χώρα εάν συνέβαινε τέτοια προδοσία οι προδότες θα είχαν βρεθεί προ πολλού στην γκιλοτίνα. εν προκειμένω από το 1949… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  3. Χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα !
    Άντε γιδοβοσκέ , γιατί δεν απαντάς τώρα;
    Άντε χάσου σταλινικό απόβρασμα !
    Μεγάλη ΑΠΟΛΑΥΣΗ να βλέπεις άτομα σαν αυτό να το ξεφτιλίζουν πατριώτες !
    Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα !
    Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !

Comments are closed.