Του έκαναν την μούρη κρέας; Ωμή βία από αστυνομικούς της ΕΛΑΣ εναντίον 24χρονου – Με αίματα τον έσυραν στο Τμήμα (BINTEO)

Κοινοποίηση:
im_astinomiki_via

Καταγγελία για ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οπως μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του ο Alpha, ένας 24χρονος κατήγγειλε ότι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον ξυλοκόπησαν βάναυσα, άγρια παραβιάζοντας κάθε έννοια του κράτους Δικαίου,στην οδό Κρέοντος στα Σεπόλια.

«Άρχισαν να με κοπανάνε στο κεφάλι. Έκανα εννιά ράμματα» λέει ο νεαρός δείχνοντας τα τραύματά του στην κάμερα. Καταγγέλλει ότι μετά έναν διαπληκτισμό που είχε με τους άνδρες της Αστυνομίας, εκείνοι τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν με κλομπ και με κλωτσιές θεωρώντας προφανώς ότι ήταν υπεράνω του Νόμου επειδή φορούσαν… στολή.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρισκόταν εκεί με τον πατέρα του όταν και αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τους άνδρες της Αστυνομίας. Μάλιστα, ο δικηγόρος του, ισχυρίζεται ότι όταν έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο με τον νεαρό να είναι γεμάτος αίματα, οι αστυνομικοί το έδιωξαν, αρνήθηκαν να δώσουν τη συγκαταθεσή τους να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οδήγησαν τον νεαρό, τραυματισμένο, στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγές της ΕΛΑΣ έδωσαν τη δική τους εκδοχή για το συμβάν λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησαν τον νεαρό γιατί δεν φοράει κράνος. Εκείνος και ένας φίλος του αντιμίλησαν και υπήρξε ένταση. Το να αντιμιλήσει κάποιος σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογεί τη χρήση ωμής βίας.

Όταν του φόρεσαν χειροπέδες, εκείνος αντέδρασε και έπεσε πάνω στις μηχανές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον πιάσουν.Ωστόσο, η πλευρά του 24χρονου ξεκαθαρίζει ότι ο φίλος του, που αναφέρει η Αστυνομία, δεν ήταν καν στο σημείο όταν έπεσαν οι μηχανές των αστυνομικών.

Αστυνομική βία from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΑΝ ΉΤΑΝΕ ΓΎΦΤΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΉΣ H ΑΡΙΣΤΕΡΌΣ ΘΑ ΤΗΝ ΈΒΓΑΖΕ ΚΑΘΑΡΉ

  2. Μονο με κάμερες φαίνεται η πραγματικότητα Αλλα και μονο στους Έλληνες δείχνουν την δύναμη της εξουσίας Στα λάθρο πιθήκια κοτούλες λυρατες

  3. Εχω τυχει σε παρομοιο περιστατικο στην Καλλιθεα με ενα μεθυσμενο οδηγο σκουτερ, που τον σταματησαν για ελεγχο αστυνομικοι στις τρεις το πρωι. Ηταν τοσο επιθετικος και τοσο προκλητικος που ευχαριστως θα τον σαπακιαζα κι εγω, παρ’ οτι δεν συμπαθω και ιδιαιτερα τους μπατσους.

  4. Αν είναι 4 άτομα να χτυπάνε 1 και να δηλώνουν και τραυματισμένοι οι 2.. βγάλτε τη στολή. Είστε η ντροπή του σώματος.

  5. ειδατε καμια φορα μπατσοι να κτυπανε λαθρομεταναστη με τετοια κακια,ποτε ουτε ακομη οταν τους εφτυσε στα μουτρα τους αρα κοτες των ελληνων τα παιδια κομπλεξικα της ελας τα παιδια ανικανα κ αχρηστα,φυσικα εχουν παθει κ διασειση απο το ξυλο που φαγανε στα νησια οποτε τους δικαιολογω,στους ελληνες πανε με τα γλομπς κ στους λαθρο με ζαρτιερες

  6. Γιατι δεν φορανε καμερες η αστυνομια οπως στην αμερικη για να αποδεικνειετε του λογου το αληθες αυτος μπορει να κοπανιωταν σαν τρελος και να λεει οτι τον ξυλοκοπησαν η οντως να τον κοπανησαν χωρις λογο που θα βρεθει η αληθεια ?

  7. Δεν τον δείρανε ρε παιδιά, μόνος του παραπάτησε και έπεσε πάνω στις μηχανές. Φαίνεται η φάτσα του στο βίντεο ότι δεν έχει φάει ξύλο..λολ .. Πάντως αν σας έβρισε μάγκες καλά του κάνατε..αλλα μήπως του την είπατε πρώτοι? Μήπως πουλήσατε τσαμπουκά σε πολίτη, όντας ”δυναμικοί και αποφασιστικοί”..?

  8. Για να τις φαει ετσι,φαντασου τι ειπε και εκανε

  9. Αν έβρισες μανούλες… Τι περίμενες να κάνουνε;;;;….. Για να δειρανε χωρίς λόγο…. Δύσκολο…

  10. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΦΑΤΣΕΣ και οι δυο. Στην καλύτερη Εξάρχεια μεριά….

  11. Το επαιζε και αυτος μαγκας στους μπατσους αυτο δεν το λετε….

Comments are closed.