“Του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά” – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Κοινοποίηση:
c2908b_nikos_sergianopoulos

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που είχαν γίνει γνωστές για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τις ερωτικές του προτιμήσεις. Τι είχε αποκαλυφθεί στη δίκη για τη δολοφονία του;

Συγκεκριμένα, το ψυχογράφημα του πρόωρα χαμένου ηθοποιού, όπως προέκυψε από τις συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του, μαρτυρά έναν απόλυτα δυστυχισμένο άνθρωπο, που τα μόνα που αναζητούσε μέσα από τα πάθη του ήταν η αγάπη και η επιβεβαίωση.

Διαβάστε όσα είχαν γίνει γνωστά στη δίκη:

Ο Σεργιανόπουλος δε δέχθηκε ποτέ ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ίσως γι’ αυτό επί εφτά χρόνια είχε μια σχέση με γυναίκα, “την οποία διατηρούσε για τα μάτια του κόσμου, αφού μέσα σε αυτήν ένιωθε άβολα”, όπως κατέθεσε ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής Γιώργος Αλεβιζόπουλος.

“Ο Νίκος δεν υπήρξε ευτυχής, δεν του άρεσε η ζωή του. Μου έλεγε: Γιατί να με κάνει η φύση έτσι και να αναγκάζομαι να συγχρωτίζομαι με λούμπεν στοιχεία”, επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Σφυρικίδης.

“Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά άντρες, που δε γυρίζει κανείς να τους ρίξει ματιά. Ήταν παθητικός ομοφυλόφιλος και προσπάθησε να αλλάξει τη φύση του με την κοκαΐνη και να γίνει σύμβολο του σ@χ”.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Κρίμα ρε σεις..Θα πέρναγε τέλεια με τον Φίλη.

  2. ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΚΑΠΝΙΟΛΩΝ ΞΕΒΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ

  3. Ο πιο εντιμος ηταν ο Σεργιανοπουλος. Δυστυχως οι λαθος επιλογες του, το να πηγαινει με ασχημομουρικα κατακαθια αλλοδαπα που δεν βλεπονται και είναι για φτυσιμο το πληρωσε με το βαρυτερο τιμημα.

  4. Καλύτερα να τον έπαιζε (μπακουρι σε απλά τουρκικά σσ ελληνικά) παρά αυτή η κατάντια κι το πρεζοπουλο ντα φου (ηρωίνη σε απλά ελληνικά)Θεός χωρεστον

  5. Τόσα μουνάκια υπάρχουν βρε?Μα με άσχημους γκέιδες είχατε φετίχ ? Πολυεκατομμυριούχος (σε ευρώ) ήσασταν βρε πετυχημένος επίσης.Τιποτα δεν σας έλειπε βρε…

  6. ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
    ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ KAI ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ.
    ΑΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ
    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ”ΑΛΛΕΣ”

  7. Γιατί τόση πρεμουρα με τον άνθρωπο αυτό εδώ και λίγο καιρό?Τι και ποιους εξυπηρετεί να παίζει πρώτο θέμα.Το πάθος του το πλήρωσε με την ίδια την ζωή του.Ειναι αλήθεια πως πάθη οδηγούν τους ανθρώπους, είτε είναι τζόγος, πορνεία, ναρκωτικά, αλκοόλ.Αφηστε τον νεκρό κατά μέρος.Αφηστε τους οικείους να ησυχάσουν, αφήστε την νεκροκαπηλεια.

  8. Αφήστε τον άνθρωπο να αναπαυθεί, όλα αυτά για την προσωπική του ζωή είναι περιττά.

Comments are closed.