Τους ρεζίλεψε ζωντανά στον αέρα η Δήμητρα Παπαδήμα! “Από την Κίνα ξεκίνησε και όλα μέλι γάλα και εδώ μας έχουν καταστρέψει;” ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!

Κοινοποίηση:
papadima1


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ακριβως τα ιδια ερωτηματα εξεφρασα και εγω στην εκπομπη του Αυτια στις αρχες της τηλεοπτικης σεζον με email. Ευγενικα και ομορφα. Δεν πηρα καμια απαντηση ποτε. Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι;

  2. Ποιος να απαντήσει;και να πει τι;όπως δεν δείχνουν τα βρωμοκαναλα τον κόσμο που ξεσηκώνεται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να μην ξυπνήσουμε και εμείς τα γίδια, έτσι δεν δείχνουν και την κανονικότητα των άλλων χωρών, της Κίνας στην συγκεκριμένη περίπτωση που έχει ορθοποδήσει πληρως γιατί δεν υπάρχει πλεον ο ιός. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μια γρίπη είναι όπως κάθε χειμώνα, που όπως υπήρχαν και θυματα της Η1Ν1, λόγω υποκειμένων νοσημάτων και χαμηλού ανοσοποιητικού έτσι άλλοι το περνανε ελαφρά, άλλοι μέτρια, άλλοι πιο βαριά. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού χρειάζεται και όχι τρόμος και πανικος. Άλλωστε έτσι που παει η κατάσταση μέχρι τον Μάρτιο θα το έχουμε περασει όλοι.

    1. Σοβαρά δεν υπάρχει ο ιός στην Κίνα? Τότε τί καθόμαστε στην Ευρώπη για να πεθάνουμε και περιμένουμε το εμβόλιο? Ο κάθε ένας ότι του καπνίσει. Ρώτησε λέει κάποιον στην Κίνα και της είπε…. Όλη η Ευρώπη γίδια που τα κλείνουν όλα γιατί έτσι ξαφνικά οι κυβερνήσεις θέλουν να καταστρέψουν τις χώρες τους. Η λογική του παραλόγου.

  3. Να και διάσημοι που δεν τα παιρνουν κι έχουν καλά!!!

  4. την κοιταζουν λες και θα χασουν λεφτα εξαιτιας της…

  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ . ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ..

  6. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΟ…ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ

Comments are closed.